Mitä meidän joulun odotukseen on kuulunut? // Luukku 22

Meidän joulukuu on ollut tavallista kiireisempää. Tai ainakin kiireisempää kuin kaksi edellistä, sillä olin itse hyvin paljon töissä, joten on ollut todella rentouttavaa oikeastaan kun olemme päässeet tekemään enemmän asioita ja samalla myös tekemään kodista jouluisemman.

Tässä postauksessa tahdon jakaa muutamia asioita joita olemme R:n kanssa tehneet tänä jouluna.


ASIOITA MITÄ TEIMME TÄNÄ JOULUNA

Aleksin joulukadun avajaiset

En ole itse saanut tilaisuutta osallistua joulukadun avajaisiin Helsingissä, sillä se on aina joko mennyt, olen ollut töissä tai jokin muu asia on estänyt tämän kokemuksen. Ihmispaljoudesta ja paria törkeää vanhempaa rouvaa lukuunottamatta tämä oli todella kiva kokemus!

Vierailimme Tuomaan Markkinoilla

Tämä on minusta sellainen asia, joka jokaisen Helsingissä asuvan on tehtävä edes kerran ja kurkattava miltä Tuomaan Markkinat oikein tänä vuonna näyttävät.

Vierailimme Linnoituksen joulussa

Hamina on sellainen paikka jossa itse en ole aikaisemmin käynyt, mutta sinne on ollut helppo ajaa R:n kanssa ja viimeksi kun olimme R:n kotikaupungissa kurkkasimme hänen vanhempiensa kanssa Hamina Festivals:n. Tämä oli kyllä todella ihana, jouluinen kokemus ja erosi täysin Helsingin jouluisista kaduista.

Kotkan kuusimetsä

Kävimme myös samaisella matkalla kurkkaamassa Kotkan kauppatorille sijoitetun pikkuisen kuusimetsän, joka oli todella kaunis.


Fazer Experience Vierailukeskus

Kävimme täällä viime joulunakin ja tämä on todellakin sellainen paikka missä suosittelen käymään jos sinulla on suunnitteilla ostaa suklaata lahjaski. Fazerin tehtaalla ei ole ainoastaan hyviä diilejä vaan myös hyviä valmiiksi luotuja paketteja, erilaisia muita tavaroita joko fazeriin tai muumeihin liittyen sekä totta kai uutuuksia joita ei löydy muualta kuin Fazerin vierailukeskuksesta.

Tämä on myös kiva paikka pysähtyä kahville sekä käydä ihailemassa lumisen Suomen keskellä kukoistavaa "viidakkoa".


Rakensimme piparkakkutalon

En muista syytä, miksi emme rakentaneet piparkakkutaloa viime vuonna, mutta tämä oli yksi yhteinen aktiviteetti jonka toteutimme neljänsillä treffeillämme.


ASIOITA MITÄ TOTEUTIN YKSIN

Lempi kuvanveistäjä oli ehdottomasti nämä hahmot luonut Sakari Kannosto

Vierailu Arabian Taideakatemiassa

Tämä oli sellainen asia, jonka pääsin toteuttamaan yhteistyössä MUJI Finlandin kanssa. Minua instagramissa seuranneet varmasti tietävät tästä yhteistyöstä, joka kesti kolme kuukautta ja todellakin oli mahtava kokemus! Suosittelen siis hakemuksen jättämistä kun seuraavan kerran he etsivät ihmisiä mukaan MUJI Friends Finland projektiinsa!

Mutta Arabian Taideakatemiasta; se oli mitä mielenkiintoisin paikka ja sai oman luovan puoleni heräämään! Tuoksut toivat myös mieleen koulun kuvistunnit ja hyvät muiston niiltä hetkiltä.

Lounas ystävien kanssa

Kävimme syömässä Hakaniemen Memphis ravintolassa ja tämä on todellakin sellainen josta nautin. Minulla ei ollut ollut mikään maailman paras viikko silloin menossa, mutta ystävien kanssa syöminen piristi ja oli ihanaa kaiken sen stressin ja paineen keskellä päästä hetkeksi hengähtämään ja nauttimaan hyvästä seurasta! Tämä on sellainen jonka tahdon tehdä jatkossakin joulukuussa. Asettaa sen yhden hetken ystäville.


Mitä itse olet ehtinyt tekemään h-hetkeä odotellessa?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset