Lahjaopas kun budjetti on alle 25€ // Luukku 11

Postaus sisältää tuotesijoitteluja!

"Ylipäätänsä se kysymys, mitä ostaa jollekin on omasta mielestäni typerä, sillä mistä muut tietävät mitkä asiat ovat kyseisen lahjan saajan mieleen." Näillä sanoilla kirjoitin vuonna 2018 joulukalenterin 17 luukussa, jossa jaoin ideoita, mitä voisi ostaa miehelle lahjaksi. En ole vanhoja postauksiani poistanut syystä jos toisesta, mutta en myöskään kauehankaan useasti palaa noihin postauksiin. Varsinkaan niihin jotka olen kirjoittanut silloin kun olin parisuhteessa nexäni kanssa. Juurikin tuollaisten saman tyyppisten lauseiden vuoksi. Nexän sanat tulevat tavalla tai toisella esille tekstistä, jonka itse olen kirjoittanut eli hänen ajatusmaailmansa tulee minun kauttani esille. Mikä on liiankin monella tapaa oksettavaa.

On hyvin vaikea olla olemmatta vihainen silloin kun henkilö joka väittää rakastavansa sinua ei osoita sitä millään tavalla. Varsinkin silloin kun hän ei anna mitään syytä sille, miksi ei osta lahjoja. Voit siis arvata, että olen viimeiset kaksi vuotta itkenyt silmiäni päästä kun R on minulle lahjoja antanut ja vielä sellaisia jotka osoittavat että hän on kuunnellut minua. Ei ainoastaan lahjatoiveissa, mitä toivoisi, vaan myös että hän on kuunnellut ympäri vuoden.

Vuodesta toiseen minulla siis oli hyviä lahjaideoita, mutta mitään niistä en päässyt toteuttamaan. Suurimpana syynä se, että nexäni mieluummin ryyppäsi rahat kuin olisi saanut lahjoja tai luoja paratkoon ostanut niitä muille. Se on se yksi syy miksi varmasti ihmettelin muiden kamppailua lahjojen oston kanssa, sillä itselläni niitä oli vaikka kuinka paljon, mutta todellisuudessa en ollut koskaan päässyt siihen tilanteeseen, sillä eihän joka joulu voi ostaa samaa lahjaa. Ellei siitä ole tullut jo perinne, kuten villasukkien neulominen. 

Aina ei siis keksi, mitä sitä voisi toiselle ostaa, vaikka tuntisi hänet läpikotaisin ja vaikka olisi lahjatoiveita saanut ei se oma budjetti välttämättä anna periksi. Tässä postauksessa jaan kanssasi muutaman lahjaidean, jotka sopivat alle 25€ budjetin omaavalle. 

Huomio nämä lahjat eivät ole yhteensä 25€

MUKAVUUDEN RAKASTAVALLE

Kotisukat TossutTina kynttiläJouluinen poromuki

ENSIMMÄINEN JOULU VANHEMPINA

Sanahaitari - Muumi kirjaNimikoitu joulukuusenkoristeKäden- ja jalanjälkitaulu -settiMuumi kylpylelusetti


ELEKTRONIIKKAA

Lukuvalo MinivohvelirautaMinecraft -lamppuEi kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset