25 romanttista ja hauskaa treffi-ideaa kesään, joita teidän on kokeiltava!

Kesä on aina hiukan sellaista aikaa, että tekemistä kyllä riittää, mutta jos sinulla on kumppanisi kanssa yhteisiä päiviä jolloin teillä ei ole harmainta aavistustakaan mitä tehdä on tämä postaus enemmän kuin täydellinen!

Tähän postaukseen olen koonnut treffi-ideoita kesän hengessä, jotka ovat luovia, hauskoja ja osa jopa sellaisia jotka sopivat hiukan tiukempaankin budjettiin.

25 ROMANTTISTA JA HAUSKAA TREFFI-IDEAA

1. Vierailkaa Korkeasaaressa

Tai vaihtoehtoisesti Särkänniemen Koiramäellä.

Olemme viimeiset kaksi kesää vierailleet Korkeasaaressa ja viime kesänä päätimme osallistua pienelle vapaaehtoiselle kierrokselle, jossa päästiin näkemään eläinten ruokintaa, kuulla lisää eläimistä, niiden hoidosta ja luonteista. Suosittelen tarkistamaan Korkeasaaren ohjelman päivälle, jolloin siellä vierailet ja osallistumaan esimerkiksi tähän ruokinta kierrokseen, sillä silloin pääsette oikeasti näkemään niitä eläimiä.

2. Kävelykierros

Menkää keskustaan tai tutustukaa paikkaan, jossa ette yleensä käy.

Sitä ei koskaan tiedä, mitä voi lyötää ja Helsinki on ainakin täynnä paljon pieni piilossa olevia jalokiviä, jotka löytyvät ainoastaan kun lähtee pienelle kävelylle. Voit löytää ainutlaatuisia myymälöitä, suloisia pikku kahviloita tai jopa graaffisia seiniä. Tämä on mitä loistavin tapa herättää keskustelua.


3. Menkää keilaamaan

Keilaaminen on hauskaa niin kahdestaan kuin suuressakin porukassa, mutta mikä siinä on parasta on, että se on aina hauskaa ja voitte esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että se joka voittaa saa valita, missä syödään tai mikä elokuva katsotaan seuraavana viikonloppuna.

Eli mitä mainioin ensimmäisten treffien aktiviteetti, mutta sopii täydellisesti parille joka on ollut jo pidemmänkin aikaa yhdessä.


4. Menkää patikoimaan

Kaikille ulkoilun ystävilleni, jos tahdot jotain ilmaista sekä seikkailunhaluista, tämä treffi-idea on kuin luotu sinua varten. Se on loistava tapa tutustua luontoon ja keskustella.

Suomessa on todella paljon hyviä paikkoja joissa patikoida. Jopa ihan Helsingin keskustassa löytyy paikkoja, joissa saa kosketusta hiukan erikoisempaankin maastoon, mutta itse suosittelen aina Nuuksiota.


5. Katsokaa auringon nousu/lasku

Auringon nousut ja laskut ovat aina yhtä upea kokemus, vaikka sen onkin nähnyt tuhat kertaa. 

Silti molemmat ovat todella kauniita ja aina yhtä henkeäsalpaavia katsoa sekä mitä täydellisin tapa lopettaa tai aloittaa kesäiset treffit.6. Menkää konserttiin

Mitä kesä olisikaan ilman konsertteja!

Kesä on mitä mainiointa aikaa mennä katsomaan omaa lempi muusikkoa, ja samalla jopa tutustua siihen kumppanin muusiikki makuun.


7. Kokatkaa yhdessä

Pidän kokkaamisesta todella paljon - ja rakastan sitä silloin kun keittiö ei ole sotkuinen kun kokkaamisen aloittaa.

Jos sinä ja kumppanisi/deittisi rakastatte kokkaamista etsikää jokin ateria jonka voisitte kokata yhdessä. Voitte tehdä pienen salaatin, pääruuan ja jälkiruuan.

Me teimme tämän joskus italialaisella teemalla; salaatti, spagettia ja lihapullia sekä tiramisu jälkiruuaksi.

Mikään ei ole ihanampaa kuin löytää yhteinen sävel keittiössä.


8. Menkää kirpputorille

Kirpputorit ovat sellaisia joita itse rakastan. Niissä on vain sellainen tuttu tuntu.

Hyvä idea on suunnata lähimmälle kirpputorille ja valitkaa toisillenne asut. Voitte tehdä siitä hauskan asun tai tosissanne etsiä kunnolliset vaatteet, jotka sitten puette illalla vaikka ravintolaan tai elokuviin tai muuhun treffi-aktiviteettiin.

Tällä hetkellä itse suosittelen todella lämpimästi Helsingin Vallilassa sijaitsevaa Bella Kirppistä, joka on todella suuri ja siellä on aivan ihania löytöjä!


9. Menkää katsomaan tähtiä

Tähtitiede on sellainen, joka on aina kiehtonut minua. Rakastan tähtiä ja kuuta, ja voisin katsoa yötaivasta ikuisuuden. Se on kiehtova, kaunis ja samaan aikaan mysteerinen sekä hiukan jopa pelottavakin.

Samalla tähtitaivas on myös täynnä romanttista tunnelmaa ja mitä täydellisin kesätreffien aktiviteettiin, varsinkin näin juhannuksen jälkeen. 


10. Uudelleen luo romanttinen elokuvatreffi

Tämä on mitä loistavin tapa luoda suosikki romanttisen elokuvan kohtauksia ja aktiviteetteja.


11. Paintball

Tämä on täydellinen kaikille, joita ei haittaa pienikin sotku ja oikeasti se näyttää todella hauskalta, josta varsinkin hiukan maskuliinisemmat osapuolet nauttisivat kaiken extra romanttisen keskellä.


12. Menkää yöuinnille

En tiedä, mikä yöuinnissa on niin houkuttavaa, mutta se on todella hauskaa. Varsinkin jos vietätte kesäisiä viikonloppuja mökillä järven lähellä on tämä täydellisin aktiviteetti.

Vesi on tyyni, ja kaikkialla on hiljaista. Varsinkin todella kuumana kesäyönä tämä on todella hauskaa.


13. Klassinen illallinen ja elokuva

Vaikka tämä alkaakin olemaan todella vanhahko treffi-idea se ei silti ole todellakaan huono - paitsi ensimmäisille treffeille jolloin siihen toiseen pitäisi tutustua.

Tässä jujuna on kuitenkin tuo sana "klassinen" eli tämä ei nyt tarkoita istumista omalla sohvalla ja uunipizzan syömistä. Menkää ihan vanhan aikaisesti elokuvateatteriin ja sitten ravintolaan.


14. Maalatkaa yhdessä

Jos tahdot testata niin omaasi kuin toisenkin luovuutta hankkikaa maalaustarvikkeet ja suunnatkaa lähimpään puistoon.

Käyttäkää ympäristöä inspiraationa. 

Jos tahdotte luoda todella arvokkaita muistoja, vaihtakaa taulujanne n. 10 minuutin välein, jotta saatte molempien käden jäljen näkymään taiteessanne. Tähän voi myös lisätä viinin ja juustotarjottimen.


15. Target/Walmart treffit

Suomessa tämä voisi varmasti olla pikemminkin Prisma tai K-citymarket treffit, mutta nimellä ei loppujen lopuksi ole merkitystä.

Tämä on minusta todella kiva idea, johon tietysti olen törmännyt somen ihmeellisessä maailmassa ja tämä on ennemminkin haaste, mutta hauska aktiviteetti.

Menette valitsemaanne tavarataloon, josta käytte ilman toista etsimässä kumppaninne lempi herkun, lempi juoman, jotain joka on heidän lempivärissään, jotain mitä toinen tarvitsee ja jotain uutta kokeiltavaksi. Näitä kategorioita on mielestäni enemmän, mutta en nyt muista kaikkia. Voitte myös lisätä aikarajan esim. 30 minuuttia tai budjetin esim. 30 euroa.


16. Peli-ilta

Me olemme ihan hulluina vanhoihin kunnon peli-iltoihin. 

Mikään ei voita hyvää lautapeliä, ja tämä on jopa mitä loistavin idea tuplatreffeille. Voitte pelata muita pariskuntia vastaan ja näette kuinka hyvin se yhteistyö oikein pelaakaan.


17. Käykää ostamassa jäätelöt

Mitä kesä olisikaan ilman jäätelö?

Käykää ostamassa jäätelöt jäätelökioskilta ja nauttikaa tästä ihanasta kesäisestä herkusta yhdessä. Suosittelen lämpimästi Jymyn jäätelökojuja, joissa on mahdollista ostaa laatikko kuudella eri maulla (makujen kappalemäärä voi olla tällä hetkellä eri) ja pääsette maistelmaan itsellenne hiukan erilaisempia makuja.


18. Pakohuone

Pakohuoneet ovat todella hauskoja, ja tämä on jälleen mitä mainioin tupla- tai triplatreffi-idea.

Ei ehkä siitä halvimmasta päästä, mutta tämä on mitä täydellisin tapa päästä harjoittamaan sitä tiimissä toimimista ja samalla testata niitä omia ongelman ratkaisutaitoja.


19. Minigolfia

Mini golfaus on yksi todella hyvä kesäinen treffi-idea. Varsinkin aurinkoisena päivänä tämä on mitä hauskinta puuhaa.

Tämä on todella söpö ja rento idea viettää aikaa.


20. Menkää vesipuistoon

Jos tahdot hiukan "wet and wild" kokemusta, on vesipuisto hyvä vaihtoehto. Varsinkin kuumana päivänä ja jos huvipuistot on jo hiukan nähty juttu on tämä silloin ihanaa vaihtelua.

Jos puolestaan vesipuisto ei houkuta tai sovi budjettiisi suosittelen silloin suuntaamaan lähimpään kauppaan ja ostamaan vesi-ilmapalloja. Voitte myös ostaa vesipyssyt ja tehdä kuumasta päivästä hauskan vesileikin.


21. Kahvi treffit

Jos olet kumppanisi kanssa todellisia kahvin ystäviä on tämä silloin loistavin idea.

Tehdäkseen tästä hiukan erikoisempaa ja jopa hiukan romanttisempaa älkää menkö niihin isojen ketjujen kahviloihin kuten Espresso House tai Robert's Coffee. Ottakaa pieni kävelyretki ja etsikää suloinen pikku kahvila.

Jos taas olette teen ystäviä, voitte etsiä puolestaan tee huoneen. Itse suosittelen lämpimästi The Ouncea Fredrikinkadulla.


22. Päivä puistossa

Yksi hyvä kesäinen treffi-idea on piknik puistossa! 

Nauttikaa auringosta ja kevyistä, kesän raikkaista herkuista ja juomista hyvän juttuseuran parissa.


23. Menkää pelihalliin

Pelihallit ovat todella hauskoja ja Linnanmäen pikkuisen pelihallin lisäksi Helsingissä on ainakin ihastuttava Sugoi, josta ei voi sanoa muuta kuin hyvää.


24. Aloittakaa sarjan katsominen

Jos tahdotte säästää rahaa hinnalla millä hyvänsä niin miksette aloittaisi uuden sarjan katsomista yhdessä?

Kokatkaa yhdessä ja asettukaa mukavasti TV:n äärelle. Tämä on todella hyvä tapa saada asia, josta keskustella ja jopa hyvä syy saada puheenaihe.

Itse suosittelen lämpimästi Supernatural sarjaa, joka oli sellainen minkä yhteydessä minä ja R tutustuimme toisiimme paremmin, ja vaikka sarja onkin valitettavasti päässyt päätökseen on tässä kuitenkin paljon meille yhteisiä ja romanttisia asioita - vaikka sarja ei ole yhtään romanttinen.


25. Kokeilkaa kuvatrendejä

Tai videotrendejä. Kaikki eivät tykkää kuvien ja/tai videoiden ottamisesta, koska ne yleensä päätyvät sosiaaliseen mediaan ja ihan kaikki eivät ole kiinnostuneet elämänsä jakamisesta missään platformilla, millään tavalla, ja tämä on ok.

Kaikkia kuvia ja videoita ei tarvitse kuitenkaan jakaa, mutta niistä voi silti saada, mitä mainoimpia muistoja. Hyvä esimerkki tällaisesta kuvatrendistä olisi "hiekkasydän", jossa rannalla kaivetaan sydämen muotoinen kuoppa ja puhelin asetetaan kuoppaan kuvien tai/ja videon ottamista varten.


Saitko tästä hyviä ideoita seuraaville treffeille? Mikä on ollut teidän onnistunein kesätreffi aktiviteetti?

Lue myös;

Kesäisiä treffi-ideoita x19

Mistä tietää olevansa myrkyllisessä suhteessa? ... 8 merkkiä jotka paljastavat

Narsistinen sielunkumppani huijaus

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset