Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa maaliskuussa, vuonna 1997 syntynyt nuori naisen alku, joka on saanut nimekseen Paula. Kiitos televisio kun inspiroit vanhempiani nimeni suhteen.
Olen muuttanut huhtikuun puolessa välissä 2019 takaisin Helsinkiin, joka tuntuu aivan mahtavalta sen pikkuisen yksiön jälkeen.

Olen aina ollut kiinnostunut muodista, mutta vasta vähän aika sitten innostuin myös kauneudesta.
15. kesäkuuta 2017 minut hyväksyttiin Stadin ammattiopistoon hiusalan perustutkintoon ja keväällä 2019 valmistuin parturi-kampaajaksi ja alalla työskentelin virallisesti 6 kuukautta ennen kuin tajusin haluavani muuta elämältäni kuin hiuksia, hiuksia ja lisää hiuksia. Tämä on yksi syy, miksi blogissani puhun hiuksista ja kauneudesta ylipäätänsä, minulla on siis koulutusta, mutta blogistani löydät myös aiheita kuten muoti, ruoka, sisustus ja totta kai oma elämäni. Blogini on siis aikamoinen yhdistelmä kaikkea, mutta yksinkertaisuudessaan voisin sanoa blogiani lifestyleblogiksi.
Muodin ja kauneuden lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat taide, musiikki, teatteri, valokuvaus ja kirjallisuus sekä pelaaminen.
Nyt myös olen kaiken rohkeuteni kerännyt ja paljastanut oman noita puoleni, joka tarkoittaa myös sitä että tätä aihetta myös blogissani käsittelen. Enemmän tästä aiheesta pääset lukemaan postauksestani noita.

Pauline on ollut pystyssä vuoden 2017 tammikuusta lähtien. Vaikka tämä blogi onkin vielä nuori on minulla puolestaan jo kahdeksan vuoden takainen kokemus blogimaailmasta. Pidin tauon bloggaamisesta 2016 syksyllä ja jouluna aloin heti suunnittelemaan uutta blogia, sillä kaipasin tätä. Bloggaaminen on minulle itselleni nimittäin yksi luovuuden lähde. Rakastan kirjoittamista ja tämä on yksi tapa saada tekstejäni ulos. Blogin ylläpitäminen on minusta myös yksi todella hyvä tapa jakaa mielipiteitä sekä kokemuksia ja tutustua ihmisiin joilla on samanlainen ajatusmaailma. Mikään ei myöskään voita sitä tunnetta kun jakaa vinkin omasta elämästä ja joku kiittää tästä vinkistä.

Valokuvaamisessa käytän puhelintani iPhone 6s sekä Canon EOS 4000D järjestelmäkameraani. Banneri, kuvat ja tekstit ovat omaa käsialaani ellen toisin ilmoita.

Jos sinulla on jotain kysymyksiä minusta tai blogista niin kysy ihmeessä! Sanon aina; "Mitä vaan voit kysyä, mutta varaudu siihen ettei vastaus ole välttämättä mieluinen."