Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa maaliskuussa, vuonna 1997 syntynyt nuori naisen alku, joka on saanut nimekseen Paula. Kiitos televisio kun inspiroit vanhempiani nimeni suhteen.

Itsestään jotain paljastaminen on aina yhtä hankalaa. Silloin kun se pitäisi tehdä, pohtii vain; "apua en tiedä itsestäni mitään!" Kyllä sitä oikeasti tietää, mutta mikä lasketaan kertomisen arvoiseksi tiedoksi? Noh, tässä muutama;
  • Olen horoskoopiltani kalat.
  • Minulla on 3 sisarusta.
  • Asun Helsingissä ja työskentelen asiakaspalvelussa.
  • Haaveeni ammatin suhteen vaihtuu yhtä usein kuin sukat jalassani, mutta journalismi kiinnostaa suuresti tai jos se ei onnistu tahtoisin luoda jotain. Maalata, piirtää ja ehkä jopa luoda niistä pienen bisneksen.
  • Tunnistaudun naiseksi (she/her).
  • Olen hyvin kiinnostunut astrologiasta, astronomiasta sekä noituudesta.
  • Oma estetiikka jonka puoleen kallistun on dark academia, jonka suomennos on kauhea, mutta näin lyhykäisyydessään; estetiikka joka pyörii klassisen kirjallisuuden ympärillä sekä yleisen intohimon tietoa sekä oppimista kohtaan.
  • Kirjallisuus, romaanien ja runojen rustaus on hyvin lähellä sydäntäni, kuten taitaa olla melkeinpä jokainen taiteen muoto.

Blogini on edelleen aikamoinen yhdistelmä kaikkea, mutta niinhän yleensä "lifestyle" blogit ovat.


Pauline on ollut pystyssä vuoden 2017 tammikuusta lähtien. Vaikka tämä blogi onkin vielä nuori on minulla puolestaan jo yhdeksän vuoden takainen kokemus blogimaailmasta. Pidin tauon bloggaamisesta 2016 syksyllä ja jouluna aloin heti suunnittelemaan uutta blogia, sillä kaipasin tätä. Bloggaaminen on minulle itselleni nimittäin yksi luovuuden lähde. Rakastan kirjoittamista ja tämä on yksi tapa saada sellaista tekstiä ulos, jossa minun ei tarvitse kaunistella tai ajatella "onko ok kirjoittaa näin". Jos siis kirjoitustyylini ei miellytä niin voi yksinkertaisesti olla lukematta. Blogin ylläpitäminen on minusta myös yksi todella hyvä tapa jakaa mielipiteitä sekä kokemuksia ja tutustua ihmisiin joilla on samanlainen ajatusmaailma. Mikään ei myöskään voita sitä tunnetta, kun jakaa vinkin omasta elämästä ja joku kiittää tästä vinkistä.

Valokuvaamisessa käytän puhelintani iPhone 7 sekä Canon EOS 4000D järjestelmäkameraani. Banneri, kuvat ja tekstit ovat omaa käsialaani ellen toisin ilmoita.

Jos sinulla on jotain kysymyksiä minusta tai blogista niin kysy ihmeessä! Sanon aina; "Mitä vaan voit kysyä, mutta varaudu siihen ettei vastaus ole välttämättä mieluinen."