2019 parisuhteeni hyvin myrkyllisen ihmisen kanssa päättyi ja silloin päätin, etten tahtonut elämääni ketään joka millään tasolla estäisi minua olemasta oma itseni. Tuohon aikaan en ymmärtänyt kuinka vaikeaa lupauksen pitäminen tulisi olemaan ja kuinka paljon edellinen parisuhteeni olikaan vaikuttanut elämääni ja ajatusmaailmaani. Aluksi tuntui mahdottomuudelta päästä kaikesta siitä mitä olin kokenut yli. Tuntui kuin olisin ollut täysin yksin asian kanssa. Mutta kun tutkin asiaa syvemmin ja aloin tekemään muutoksia, jotka oikeasti muuttivat ymmärrystäni, miten päästä yli edellisen suhteeni tuottamasta tuskasta ja löytää itseni huomasin elämäni paranevan.

Ensinnäkin, jos olet samassa tilanteessa kuin itse olin pari vuotta sitten; tuntuu pelkältä mahdottomuudelta aloittaa elämää pitkän suhteen loppumisen jälkeen ja varsinkin myrkyllisen suhteen jälkeen muista että pienillä muutoksilla on suurin merkitys. Aloita siis vauvan askelilla kohti elämää jota tahdot ja ansaitset elää.

Myöskin, jos et tiedä onko suhteesi myrkyllinen tai sinusta tuntuu, ettet tule pääsemään koskaan takaisin jaloillesi, sinun on turha tuntea syyllisyyttä tai häpeää. Kaikki me olemme olleet samanlaisessa tilanteessa, ja uskon että silloin kun tiedämme asioista paremmin pystymme tekemään asiat paremmin. Sen sijaan, että tuntisit häpeää toivon blogini inspiroivan sinua muuttamaan elämäsi lähemmäs terveellistä elämäntyyliä. 


Uskon proaktiiviseen elämäntyyliin. En siis tahdo odottaa sitä aikaa kun kamppailen terveysongelmien kanssa, jotta tekisin muutoksia. Valitsen muuttaa elämäntyyliäni siinä toivossa, että se parantaisi elämäni laatua. Tähän vaikuttavat niin suhteeni kuin myös se miten kohtelen kehoani ja mitä tuotteita kotonani käytän.

Olen pitkään kamppaillut sen kanssa, minkälaisista julkaisuista blogini koostuisi. 2020-2021 välisenä aikana tuntui kuin olisin löytänyt suunnan elämässäni ja näin ollen ymmärtänyt, mistä tahdon kirjoittaa. En kuitenkaan ole täydellinen, en tiedä kaikea jokaisesta aiheesta, mistä kirjoitan, mutta tavoitteeni on tuoda tietoisuutta aiheista joista puhun sekä auttaa sinua omalla matkallasi. Kuten sanoin uskon että vauvan askeliin sekä siihen että pyrit olemaan aina parempi kuin olit eilen.

Toivon tästä julkaisusta olevan jotain hyötyä sen asian ymmärtämisessä, mistä blogissani on kyse. Jos julkaisuistani on jotain apua ihmeessä kerro tämä kommenttiboksissa, muista lisätä julkaisu pinterestissä myöhemmäksi sekä jakaa teksti muille luettavaksi!