Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa maaliskuussa, vuonna 1997 syntynyt nuori naisen alku, joka on saanut nimekseen Paula. Kiitos televisio kun inspiroit vanhempiani nimeni suhteen.
Olen muuttanut huhtikuun alussa 2019 takaisin Helsinkiin, joka tuntuu aivan mahtavalta sen pikkuisen yksiön jälkeen.

Olen aina ollut kiinnostunut muodista, mutta vasta vähän aika sitten innostuin myös kauneudesta.
15. kesäkuuta 2017 minut hyväksyttiin Stadin ammattiopistoon hiusalan perustutkintoon ja siellä opiskelin puolivuotta ennen kuin päädyin viettämään nämä viimeiset kuukaudet opinnoistani oppisopimuksella Kampaamo Pesulassa. Blogissani näet siis postauksia liittyen opiskeluihini sekä kehitykseeni parturi-kampaajana. Siitä blogin nimen vaihdos pauline. - hairdressers chronicles. Tulen siis paljon puhumaan tulevasta urastani ja ennen kaikkea omasta pikku elämästäni, mutta hiusten ja maapalloni tallaamisen lisäksi kirjoitan kyllä muistakin aiheista esim. muoti, kauneus, ruoka, sisustus ja hyvinvointi. Blogini on aika moinen yhdistelmä kaikkea, mutta enimmäkseen yksinkertaisuudessaan lifestyleblogi.
Muodin ja kauneuden lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat taide, musiikki, teatteri ja kirjallisuus.

Pauline on ollut pystyssä 2017 tammikuusta lähtien. Vaikka tämä blogi onkin vielä nuori on minulla puolestaan jo kuuden vuoden takainen kokemus blogimaailmasta. Pidin tauon bloggaamisesta 2016 syksyllä ja jouluna aloin heti suunnittelemaan uutta blogia, sillä kaipasin tätä. Bloggaaminen on minulle itselleni nimittäin yksi luovuuden lähde. Rakastan kirjoittamista ja tämä on yksi tapa saada tekstejäni ulos. Blogin ylläpitäminen on minusta myös yksi todella hyvä tapa jakaa mielipiteitä sekä kokemuksia ja tutustua ihmisiin joilla on samanlainen ajatusmaailma. Mikään ei myöskään voita sitä tunnetta kun jakaa vinkin omasta elämästä ja joku kiittää tästä vinkistä.

Nopeasti hiukan postauksien julkaisusta. Postauksia tulee joka arkipäivä - maanantai, keskiviikko ja perjantai - ei viikonloppuisin. Tarkkaa kellon aikaa ei ole, sillä tämä on vain harrastus eikä mikään työ, mutta tahdon kuitenkin jonkinlaisen rutiinin tällekin hommalle. Perjantait ovat sellaisia päiviä jolloin yritän julkaista hiukan erikoisempaa materiaalia.


Valokuvaamisessa käytän puhelintani iPhone 6s sekä Sony HX90V -digikameraani. Banneri, kuvat ja tekstit ovat omaa käsialaani ellen toisin ilmoita.

Jos sinulla on jotain kysymyksiä minusta tai blogista niin kysy ihmeessä! Sanon aina; "Mitä vaan voit kysyä, mutta varaudu siihen ettei vastaus ole välttämättä mieluinen."