BLOGISTA


Marraskuussa 2019 parisuhteeni hyvin myrkyllisen ihmisen kanssa päättyi ja silloin päätin, etten tahtonut elämääni ketään, joka millään tasolla estäisi minua olemasta oma itseni. Tuohon aikaan en ymmärtänyt kuinka vaikeaa lupauksen pitäminen tulisi olemaan ja kuinka paljon edellinen parisuhteeni olikaan vaikuttanut elämääni ja ajatusmaailmaani. Aluksi tuntui mahdottomuudelta päästä kaikesta siitä, mitä olin kokenut yli. Tuntui kuin olisin ollut täysin yksin asian kanssa. Mutta kun tutkin asiaa syvemmin ja aloin tekemään muutoksia, jotka oikeasti muuttivat ymmärrystäni, miten päästä yli edellisen suhteeni tuottamasta tuskasta ja löytää itseni huomasin elämäni paranevan.

Ensinnäkin, jos olet samassa tilanteessa kuin itse olin muutama vuosi sitten; tuntuu pelkältä mahdottomuudelta aloittaa elämää pitkän suhteen loppumisen jälkeen ja varsinkin myrkyllisen suhteen jälkeen. Muista, että pienillä muutoksilla on suurin merkitys. Aloita siis vauvan askelilla kohti elämää jota tahdot ja ansaitset elää.

Jos et tiedä onko suhteesi myrkyllinen tai sinusta tuntuu, ettet tule pääsemään koskaan takaisin jaloillesi, sinun on turha tuntea syyllisyyttä tai häpeää. Kaikki me olemme olleet samanlaisessa tilanteessa, ja uskon että silloin kun tiedämme asioista paremmin, pystymme tekemään asiat paremmin. Sen sijaan, että tuntisit häpeää toivon blogini inspiroivan sinua muuttamaan elämäsi lähemmäs terveellistä elämäntyyliä. 

🌸🌸🌸

Uskon proaktiiviseen elämäntyyliin. En siis tahdo odottaa sitä aikaa, kun kamppailen terveysongelmien kanssa, jotta tekisin muutoksia. Valitsin muuttaa elämäntyyliäni siinä toivossa, että se parantaisi elämäni laatua. Tähän vaikuttavat niin ystävyys-, perhe- ja parisuhteeni kuin myös se, miten kohtelen kehoani ja mitä tuotteita kotonani käytän.

Olen pitkään kamppaillut sen kanssa, minkälaisista julkaisuista blogini koostuisi. 2020-2021 välisenä aikana tuntui kuin olisin löytänyt suunnan elämässäni ja näin ollen ymmärtänyt, mistä tahdon kirjoittaa. En kuitenkaan ole täydellinen, en tiedä kaikkea jokaisesta aiheesta, mistä kirjoitan, mutta tavoitteeni on tuoda tietoisuutta aiheista, joista puhun sekä auttaa sinua omalla matkallasi. Kuten sanoin uskon, että vauvan askeliin sekä siihen, että pyrimme aina olemaan parempia kuin, mitä olimme eilen.

🌸🌸🌸

En enää julkaise paljoa sisältöä koskien aikaisempaa elämääni, koska olen päässyt itse paikkaan, johon en tahdo tuoda tuon elämän tunteita. Joskus niistä kirjoittaminen tuo niitä takaisin, minkä vuoksi pyrin kirjoittamaan aiheista, jotka oikeasti kiinnostavat minua ja joista voisi olla oikeasti hyötyä. Aika-ajoin kyllä otan asian puheeksi, sillä vaikka se on itselle ahdistavaa välillä avata tuota haavaa uudestaan, on se aika silti osa minua, ja nuo kokemukset ovat muovanneet osittain minua.

Tällä hetkellä opiskelen liiketoimintaa, mutta halajan edelleen journalismin pariin. Olen aina ollut huono opiskelija, mutta olen viimeisten vuosien aikana ymmärtänyt syyn tämän takana ja olen kiinnostunut parantamaan tätä tapaa. Minkä vuoksi jaan opintoihin liittyviä postauksia. 

Toinen intohimoni journalismin ja opiskelun ohella on hidas muoti. Jaan siis omia ajatuksiani, kokemuksiani ja ideoitani koskien kestävää muotia, sillä tahdon parantaa oman vaatekaappini sisältöä ja toivon innostavani sisällölläni sinua tekemään samoin!

Sain myös 26-vuotislahjaksi espressokoneen, jonka kautta minusta on tullut suurempi kahvi-intoilija, minkä vuoksi tulet todennäköisesti jossain vaiheessa näkemään enemmän kahviaiheista sisältöä.

🌸🌸🌸

Toivon tästä julkaisusta olevan jotain hyötyä sen asian ymmärtämisessä, mistä blogissani on kyse. Jos julkaisuistani on jotain apua ihmeessä!