Jouluisia treffi-ideoita // luukku 9

Joulu voi olla yllättävän romanttinen ja tässä luukussa jaan muutaman joulu aiheisen treffi-idean jotka auttavat sinua löytämään hauskoja tapoja viettää aikaa sen henkilön kanssa, jota rakastat. Älä anna kauden tuottaman kiireen estää sinua viettämästä aikaa ja antamasta huomiota parisuhteellesi.

Miten saan mahdutettua treffi-iltoja joulun aikana?

Joulu on oikeasti yksi parhaimmista ajoista vuodessa. Meillä on perheelle paljon puuhaa, konsertteja, ostoksia, lahjojen käärimistä ja lista vain jatkuu.

Tämä aika voi kuitenkin olla todella stressaavaa pariskunnille, kun ottaa huomioon lisätyt kustannukset ja jatkuvat aktiviteetit. Tämä stressin lisääntyminen on puolestaan todella hyvä syy luoda sitä aikaa parisuhteelle.

Uskon että oli ollut sitten pitkässä parisuhteessa ja oli lapseton tai ei niin hyvin tärkeää on pyrkiä löytämään kahden keskistä aikaa. Treffi-illan sovittaminen kalenteriin ei ole mikään mahdottomuus joulun aikaan, jos siitä tekee asian, joka on etusijalla. Asetu siis kalenterin ääreen NYT ennen kuin kaikki päivät ovat täyttyneet ties minkälaisesta tekemisestä.

Muista myös, että me kaikki varaamme aikaa asioille, jotka ovat todella tärkeitä meille ja parisuhteemme tulisi olla yksi joka on hyvin korkealla listallamme.

Jouluisia treffi-illan ideoita

On olemassa lukematon määrä asioita, mitä voitte pariskuntana tehdä yhdessä. Hauska juttu joulussa on se, että joulukuu on täynnä erikoisia tapahtumia joita tapahtuu melkeinpä joka päivä!

Mutta tässä on muutama romanttinen jouluinen treffi idea:

 1. Juokaa kaakaota - tehkää ihan överi kaakaot!
 2. Kuunnelkaa jouluradiota
 3. Katsokaa jouluelokuva. - Järjestäkää jouluelokuvamaraton jossa katsotte kaikki "Mutta mitä tapahtui joulupukille" -elokuvat.
 4. Kääriytykää vilttiin takan äärellä. - Jos ei ole takkaa Netflixistä tai YouTubesta löytyy suoratoistoja takkojen liekeistä.
 5. Pelatkaa lautapeliä!
 6. Menkää luistelemaan.
 7. Suudelkaa mistelinoksan alla.
 8. Menkää jouluostoksille yhdessä.
 9. Pukeutukaa yhteensopiviin pyjamiin.
 10. Leipokaa joulutorttuja, pipareita tai muita joulun herkkuja yhdessä.
 11. Koristelkaa joulukuusi.
 12. Tehkää popcornköynnös.
 13. Menkää kävelylle ihailemaan naapuruston jouluvaloja.
 14. Tanssikaa joululaulujen tahtiin.
 15. Tehkää piparkakkutalo!
 16. Ostakaa toisillenne rumat villapaidat, joita käyttää jouluaattona. - Jos ette löydä tarpeeksi rumia paitoja voitte ostaa kuvattomat paidat ja koristella itsellenne yhdessä rumat joulupaidat. Vai luotatko kumppaniisi tarpeeksi ja pystyisit antamaan paitasi hänen käsiinsä? 
 17. Tehkää yhdessä jouluinen drinkki - esim. the joulu-spritz, raparperi-vadelma tonttu-tonic tai muita jouluisia juomia
 18. Koristelkaa yhdessä kotinne jouluiseksi sisältä ja ulkoa.
 19. Askarrelkaa yhdessä joulukranssi.
 20. Osallistukaa oman kaupunkinne joulutapahtumiin.
 21. Tehkää omat ornamentit.
 22. Järjestäkää piknik kotona, laittakaa piknikpeitto lattialle takan edustalle/tv:n ja takka suoratoisto pyörimään.
 23. Rakentakaa lumiukko.
 24. Menkää rekiajelulle.
 25. Käykää laskettelemassa tai pulkkamäessä.
 26. Käykää kurkkaamassa joulumarkkinat.
 27. Toteuttakaa "Elf on the Shelf" toisillenne.
 28. Toteuttakaa jouluinen aarteen etsintä ja menkää bongailemaan joulupukki, poroja, tonttuja jne. naapurustoon.
 29. Askarrelkaa joulukortteja yhdessä ja lähettäkää ne tutuille ja perheenjäsenille.
 30. Tehkää jouluaiheinen valokuvaussessio.

Joulu on todella rahaa kuluttava kuukausi, joten tähän listaan yritin laittaa ylös mahdollisiman monta aktiviteettia, joihin rahaa ei tarvitse melkeinpä ollenkaan käyttää tai että suurin osa olisi ainakin sellaisia joihin ei tarvitse paljoa rahaa käyttää. Jotta pysyttäisiin siinä joululle luodussa budjetissa.

Totuus kuitenkin on, että sen oman kumppanin kanssa on todella helppoa pitää hauskaa ilman, että tarvitsee kuuta taivaalta ostaa.

Minkälaisia jouluisia treffiaktiviteetteja olet ehtinyt tekemään tai suunnittelemaan oman kumppanisi kanssa? Olisiko tässä jotain mitä voisit lähteä hänen kanssaan toteuttamaan?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset