LUUKKU 17 | MITÄ MIEHELLE LAHJAKSI?

Seitsemästoista luukku onkin nyt sellainen jonka teen silkasta ärsyyntyneisyydestä, sillä vihaan - vuoden ajasta huolimatta - sitä kun ihmiset kysyvät netissä; mitä ostan miehelleni. Ylipäätänsä se kysymys, mitä ostaa jollekin on omasta mielestäni typerä, sillä mistä muut tietävät mitkä asiat ovat kyseisen lahjan saajan mieleen.
Kaikki 6 -vuotiaat tytöt eivät tahdo nukkea, kaikki aviomiehet eivät tahdo rannekelloa tai anopit uutta paria uunikintaita. Jotkut tarvitsevat tästä huolimatta itselleen "inspiraatiota" ja tämän postauksen lahjaideat ovat sellaisia jotka itse ostaisin Rillelle, veljelleni tai isäpuolelleni.

huppari // Joko paksumpi, hyväksi talvihuppariksi ohuemman takin alle tai vain normaalin, mutta silti hiukan kalliimpaa, koska täytyyhän sen nyt kestää. Carlings on omasta mielestäni enemmän kuin täydellinen paikka etsiä hyvän näköisiä ja laatuisia huppareita tai muita vaatteita. Persauki tuotteet ovat minusta aika hauska lahjaidea.

hattu // Tarkennuksena pipo tai lippis. Ponke's pipo ei omasta mielestäni ole vieläkään mennyt pois muodista, että se olisi ainakin tyylitön.

kengät // Veljelleni ostaisin Vansit ja Rillelle uudet Niket. Molemmat ovat jo juurtuneet tiettyihin merkkeihin joista pitävät. Isäpuolelleni puolestaan kelpaa mitkä vain jotka tuntuvat hyviltä jalassa.

videopeli // En ole vieläkään tavannut miestä, joka ei pitäisi videopeleistä ja itsekin niiden parissa on tullut kasvettua. Call of Duty 4 on  ainakin täydellinen lahja, jos sitä ei ole jo ehtinyt ostamaan. Jos niikseenkään olisi myös rahaa niin ostaisin yhteiseksi minulle ja Rillelle pleikkarin.

fanitavara // Kaikki peli-, sarja-, ja elokuva-aiheiset asiat ovat täydellinen lahja. Kuka nyrpistäisi nenää R2D2 termospullolle, Deadpool joulupaidalle tai Tyrion Lannister t-paidalle.

parranhoitosetti // Nykyään näkee hyvin paljon partoja miehillä ja se ei ole sellaista luolamies meininkiä. Onneksi. Monet käyvätkin parturissa sitä "huoltamassa", mutta minusta hyvä lahja on myös ostaa niitä tuotteita kotiin ja itsekin opetella huolehtimaan siitä parrasta, ettei joka kerta tarvitse sille parturille maksaa siistimisestä tai ihan vain muotoilusta. Parrassa on myös monia haittapuolia kuten kutina, jota voi helpottaa parranhoito tuotteilla. Kaikki partatuotteet tuoksuvat myös tooodella hyvältä, joten kyllä siitä itsekin hyötyy, vaikkei niitä käytäkään.


Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset