TOP 5 SUOSITUIMMAT POSTAUKSET VUONNA 2018

Pohdin pitkään, että kirjottaisinko postauksia vielä tämän vuoden puolella joulukalenterin jälkeen ja kuten huomaat päädyin vastaukseen kyllä. Vuosi ei ole vielä vaihtunut, mutta tahdon vielä tämän vuoden puoella pysyä tässä vuodessa. Pysytään ensi vuonna ensi vuoden asiossa. Tänään voidaan siis katsella, mitkä ovat olleet blogini suosituimmat postaukset vuonna 2018.

5 SUOSIKKIANI - hair care edition // 740 sivun katselua
Samaan aikaan olin hiukan hämmästynyt tämän postauksen suosiosta ja samaan aikaan taas en. Tämä oli kuitenkin yhteistyönä tehty postaus, joka jaettiin I Make Your Hairday:n facebook sivuilla ja sen näkivät monet. Sivuilla on kuitenkin enemmän seuraajia kuin omalla blogillani. Siksi hämmästyin koska usein suosikki postaukset eivät kauheasti huomiota blogissani saa.

5 TAPAA JOILLA VAHINGOITAT HIUKSIASI TIETÄMÄTTÄSI // 573 sivun katselua
Tässä postauksessa on hiukan sama juttu, sillä ei tämä aluksi kuitenkaan mikään suosittu ollut, mutta monen kuukauden ajan pidin tätä kuitenkin "suosittelen lukemaan" kohdassa blogin ala laidassa. Tämä on itselleni sellainen postaus josta oikeastaan pidän ja tahdon tehdä enemmän tällaisia hiusvinkki postauksia.

PORNOO // 554 sivun katselua
Vuoden alkupuolella väkertämäni postaus, jossa puhuin Sannin silloin ilmestyneen kappaleen synnyttäneestä kohusta. Nyt kun asiaa muistelee niin olihan juttu aikas typerä ja en ihmettele tippaakaan, että tämä on päässyt top viiteen suosittujen listalla. Onhan otsikko sellainen melkein harhaan johtava kuin itse kappaleenkin kohdalla ja silloin se oli nettiä kohuttava asia, joten mielipiteitä monet silloin asiasta lukivat.

TOIMITTAJASTA KAMPAAJAKSI // 509 sivun katselua
Silloin kun bloggaaja kirjoittaa, miksi hän on päätynyt tietylle alalle tai opiskelemaan tiettyä aihetta niin kaikkia kiinnostaa. Tai melkein kaikkia. Kyseisen postauksen otsikko on varmasti myös sellainen joka vetää monen huomion, sillä monille saattaa herätä mielenkiinto, että miksi se ala onkin vaihtunut. Tätäkään en siis ihmettele, että se on päässyt tänne top viiteen. Itse oikeastaan pidän tästäkin postauksesta ja ennen kaikkea siitä miten toteutin sen.

LAITTOMIN ASIA JONKA OLEN TEHNYT // 434 sivun katselua
Tavallaan hämmästelen ja tavallaan en. Otsikko on hyvä syötti, jotta ihmiset lukisivat postauksen, mutta tämän myötä huomasin myös sen että jos kyseessä on ns. haaste postaus jossa vastaillaan moniin kysymyksiin - kuten tämä - niin silloin ihmiset lukevat paremmin kun otsikossa ei lue se sana "haaste". Tämä oli sellainen postaus jota oli kiva kirjoittaa, kuten monia tämän tyyppisiä haasteita on.

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset