LUUKKU 23 | JOULUSIIVOUSTA JA LAHJOJA

On viimeinen päivä ennen jouluaattoa ja ensimmäinen lomapäiväni. Tuntuu jotenkin todella ihanalta, jopa rentouttavalta päästä vihdoinkin pienelle lomalle. Eilinen päivä töissä oli työntäyteinen, sillä päivä oli täyttynyt asiakkaista. Huomasi kyllä, että päivä meni todella noepasti kun leikkasi asiakkaiden hiuksia noina päivinä jolloin juoksen yleensä asioilla. 

Tämän vuoksi jaksamista ei ole oikein ollut pitää kotia pystyssä ja olen antanut sen homman sanomatta Rillelle. Arvatkaa onko koti näyttänyt samalta kuin silloin kun itse teen asioita. Aamupäivä tänään on siis mennyt aika lailla siivotessa ja suurempi joulusiivous on kyllä tehnyt hyvää. Pestiin niin keittiön ikkunat kuin vessan lattiat ja jopa raivattiin hiukan turhaa esillä olevaa tavaraa kaappiin, pestiin pyykkejä ja jopa lattiat. 

Joulusiivous olisi ehkä kannattanut tehdä aikaisemmin, mutta näin ennen aattoa se tuntui paljon helpommalta ajatukselta. Eilen pääsin suht aikaisin ja sain tänään nukkua pitkään, joten puhtia siivoamiseen oli paljon enemmän. Paketoin myös äidin ja veljen lahjat tänään. Niitä ei oikeasti tullut montaa ostettua, mutta saavat ainakin molemmat paketit. Tämäkään joulu ei ollut nimittäin mikään fiksuin rahan käytön suhteen, mutta ensi vuonna sitten paremmin - kuten joka vuosi aina toitotan.

Tämä on ollut oikeasti todella ihana päivä. Aurinko on vähän väliä pilkahtanut esiin kevyen pilvipeiton takaa, maan on peittänyt täydellinen lumipeitto, koti on puhdas ja itsellä on rento sekä levännyt olo. Loppupäivän varmasti vietän pelaillen Overwatchia, mutta huomista en kyllä malta odottaa. En varmasti saa nukutuksi, sillä olo on kuin lapsena ennen joulua. Nyt en ole innoissani vain lahjoista vaan jouluohjelmista sekä äidin kokkaamasta jouluruoasta, jota menemme huomenna hänen luokseen nauttimaan.

     Mitäs sinun sunnuntaihin?


1 kommentti:

  1. Täällä toinen joka on jättänyt joulusiivouksen tälle päivälle! Oon vaan ollut niin väsynyt ja skipannut sen aina myöhemmäksi, joten tänään oonkin sitten tiskannut kamalan tiskivuoren pois ja järjestellyt tavaroita omille paikoilleen! :D
    Oon muuten ihan samanlainen että en varmaan saa nukuttua ensi yönä kun odotan kaikkia jouluohjelmia! <3

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset