LUUKKU 7 | JOULUKALENTERINI

Seitsemäs päivä, seitsemäs luukku ja ihme kyllä seitsemän tunnin työpäivä takana. Jalat ovat hiukan kipeinä paljosta seisomisesta ja hetken jo ajattelin että tämä kalenteri tyssää siihen kuudenteen luukkuun kuten viime vuonna, mutta pientä puhtia sain kun Rille oli kokannut ja sain ruokaa vatsaan. Tänään tuli juuri puhetta töissä, että on olemassa asiakkaita jotka eivät ymmärrä, että mekin tarvitsemme sen ruokatauon ja se ruoka juuri vaikuttaa siihen omaan mielialaan sekä ennen kaikkea palveluun. Tänään ei kuitenkaan keskustella ruuasta, vaan ihastuttavista joulukalentereista! Vielä kun ollaan näin aikaisessa vaiheessa niin ajattelin jakaa omat kalenterini teille, sillä tänä vuonna niitä on ihme kyllä enemmän kuin yksi ja se ei ole postista tullut kuvakalenteri.


Lakrids BY JOHAN BÜLOW
Tämän kalenterin sain ihanalta Mikolta muiden työntekijöiden joukossa itselleni kalenteriksi. En ole suuri lakritsin ystävä, mutta nuo pikkuiset herkut ovat olleet kyllä yllättävän hyviä, joka päivän kohdalla tulleet kerronnat karkista ovat olleet kivoja sekä karkkeja on tähän mennessä ollut kaksin kappalein, joten olen jakanut toisen Rillen kanssa. Pidän tätä siis enemmän yhteisenä kalenterinamme. Rille ei aluksi kauheasti tästä välittänyt, mutta sanoi eilen että nämä ovat olleet mukava yllätys aina. Hän ei itse ole suuri suklaan ystävä. Tämän kalenterin myötä olen kyllä alkanut hiukan lämpenemään lakritsille.
Jos kiinnostaa niin jaan joka päivä tämän kalenterin sisällön instagramini story osiossa @paulin_xs

NYX Sugar Trip 24 Days of Beauty
Tilasin tämän kalenterin Cocopandan alennuksesta, sillä minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut meikkikalenteria ja -45% alennus oli huima. Kalenteri tuli vasta tiistaina, joten sain aukaista heti neljä luukkua, joka oli ihan kiva kokemus. Jos olisin aikaisemmin kalenterin ostanut olisin käyttänyt meikkiä silloin kun se tuli, jonka tosin teen myös nyt, mutta joutuu pikkuisen soveltamaan kun huulipunia tulee monena päivänä. Kiinnostaisiko sinua nähdä lookit joissa nämä tuotteet esiintyvät?

Tässä vielä mitä olen tähän mennessä luukuista saanut tästä kalenterista;
1. Sprinkle Town Highlighter // POP N' ROCK
2. Soft Matte Metallic Lip Cream // NANTES
3. Liquid Suede Cream Lipstick // STARSTRUCK
4. Sprinkle Town Highlighter // CINNAMON SPICE
5. Intense Butter Gloss // SWEET NOTHING
6. Matte Lipstick // FLUFF PIECE
7. Soft Matte Lip Cream // VIENNA

From The Bushes Haastekalenteri
Viimeisenä kahtena vuonna olen nyt katsonut jätkien kalenteria ja heidän videonsa ovat aina olleet oikeastaan päiväni pelastus. Nyt hiukan harmittaa, että joukkiosta puuttuu yksi henkilö, mutta he silti tekevät upeaa jälkeä videoillaan sekä on ihanaa ettei yhden uupuminen lannista heitä videoiden teossa. Tämä on ollut nyt tosi kiva piristys, kun aina töistä pääsen siin 17-18 aikaan ja ihana päästä katsomaan jotain hauskaa sekä rentoa kalenteria.
Tästä jätkien youtube kanavalle ja ihmeessä tsekkaa aikaisempien vuosien haastekalenterit!

    Onko sinulla yksi tai useampi joulukalenteri?

2 kommenttia:

  1. Tuo lakritsikalenteri on varmasti mukavaa vaihtelua suklaakalenterille! Mulla on Kinderin suklaakalenterista se halvempi versio sekä kuvakalenteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollu kiva vaihtelu perus suklaakalenterille! On kiva myös huomata ettei se lakritsi oo aina niin pahaa, ku en siitä oikeasti hirveästi pidä :p

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset