MITEN 2018 MENI NÄIN OMASTA MIELESTÄ?

Vuoden alku on lupausten aikaa ja entäs vuoden loppu? No sillon niitä katsellaan onnistuiko mikään niistä. Yleensä vastaus on ei, ainakin omalla kohdalla.
Tammikuussa tuli siis kirjoitettua postaus, jossa kerroin omat lupaukseni, tavoitteeni sekä prioriteettini vuodelle 2018. Tässä postauksessa käyn jokaisen lupauksistani ja tavoitteistani läpi ja mietin olenko toteuttanut ne sillä tavalla, miten olin vuoden alussa ajatellut. En käy läpi prioriteetteja, koska nämä asiat eivät ole oikein sellaisia jotka olisin voinut toteuttaa. 

LUPAUKSENI
----
vähemmän stressausta - Stressin vähentäminen on vaikeampaa kuin ajattelisi ja varsinkin siinä vaiheessa kun kaikki muuttuu todella nopeasti isolla tavalla. En ole itsekään vielä edes tottunut töihin, joten vierastan vielä hiukan timma varauksia sekä stressaan siitä onko asiakas tyytyväinen. Onneksi tämä on ala joka ajan kanssa muuttuu paremmaksi. Olin kokonaan unohtanut kirjan, jonka mainitsin tässä tammikuun postauskessa ja voisin oikeastaan ostaa sen nyt vuoden alussa.

kokkaa enemmän - Olen kyllä oikeastaan kokannut tänä vuonna enemmän, ainakin näin loppuvuoden puolella, joka itselleen on ollut kivempaa. Itse kun olen tottunut aikalailla kotiruokaan. 

vietä enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa - Tänä vuonna on tullut kyllä vietettyä hyvin paljon aikaa äidin kanssa ja soiteltua useasti. Kavereitakin olen nähnyt aina silloin kun on vain mahdollisuus ja jos oikein laskin niin ainoastaan viidesti on ollut sellainen este ettei ole pystynyt näkemään.

ole optimistinen - Yritän aina olla optimistinen, sillä negatiivisuus ei ole koskaan vienyt minua mihinkään ja tänä vuonna onnistuin omasta mielestäni olemaan aika optimisti. Aina ei pysty  kuitenkaan olemaan 100% myönteinen.

TAVOITTEENI
----
Lähetä kirja kustantajalle ja ehkä jopa julkaise // Tämä ei oikeastaan onnistunut ollenkaan, sillä kirjoittaminen on sellainen asia jota ei kuitenkaan voi pakottaa ulos enkä vieläkään ole tyytyväinen kyseiseen teokseen, jonka olisin tahtonut kustantajalle lähettää. Kaikki kuitenkin aikanaan. Yritän myös kirjoitella toista romaania, sillä välin kun lukko tätä kohtaan on vielä kiinni. Plus, pitäisi muutamaa tarinaa kaiketi jatkaa wattpadissa.

Aloita terveellisempi elämä // Hetken kävin kuntosalilla, mutta sitten se laiskuus iski ja muutenkin työssäoppiminen vei paljon voimia kun juoksentelin tukuissa. Siinä oli urheilua tarpeeksi minulle. Tajusin muutenkin etten ole mikään sali-ihminen. Sitten kun aikaa ja rahaa löytyy taidan aloittaa joogan.

Kirjoita joka päivä // Tässä onnistuin kyllä todella hyvin. Vaikka ei niinkään tullut kirjoitettua blogiin tai jatkettua tarinaa niin yritin silti jossain muodossa kirjoittaa edes sen sata sanaa.

Aloita taas piirtäminen // Kirjoittaminen, työt, opiskelu sekä ihme ja kumma pelaaminen veivät minulta niin paljon aikaa etten edes kauheasti piirrellyt mitään. Näin loppuvuodesta olen oikeastaan piirtänyt enemmän kuin koko vuonna, sillä piirsin joulukortit itse. Kuulostaa hiukan surulliselta, sillä muutama vuosi sitten piirsin melkeinpä joka päivä.

Lopeta maitotuotteiden käyttö // En ole täysin lopettanut maitotuotteiden käyttöä. Ainoa missä sitä edelleen nimittäin käytän on kahvi ja myös välillä jos teen kastiketta niin laitan kermaa. Muuten en kyllä maitotuotteita käytä. Voisi kyllä kokeilla kaurakermaa, mutta en ole vieläkään tottunut kunnolla siihen kauran makuun, joka paistaa todella hyvin läpi mihin ikinä sitä laittaa. Enkä oikein pidä siitä.

Paranna laatua somessa // On oikeastaan kiva huomata, että olen päässyt aikalailla siihen pisteeseen mihin olen halunnutkin mennä someni kanssa. Koko ajan syntyy uusia pikku asioita, joita tahdon muuttaa, mutta olen suurimmaksi osaksi tyytyväinen. Ainakin tyytyväisempi kuin vuoden alussa, joka on jo saavutus sekin. 


     Oliko sinulla lupauksia tai tavoitteita vuodelle 2018? Saitko niitä toteutettua?


4 kommenttia:

 1. Aika hyvinhän sulla on mennyt tavoitteiden & lupausten suhteen! Toi kirjoita joka päivä on huikee tavoite & ihanaa, jos siihen oot päässyt :) Mulla on vähän saman tyylinen tavoite ensi vuodelle!

  Mä en asettanut vuoden alussa itselleni sen kummempia tavoitteita tai tehnyt lupauksia, mutta toukokuussa ja elokuussa asetetut tavoitteet tälle vuodelle olen saavuttanut molemmat!

  nouw.com/kiiainnanmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kirjottaminen oli sellanen juttu jota oon tehny jo muutaman vuoden, mutten oo niinkään pitäny sitä tavotteena ja halusin ny laittaa sen tänä vuonna tavotteeksi, sillä viime vuosi ei tuntunut olleen omasta mielestä niin hyvä kirjottamisen kohdalla.
   Tosi kiva kuulla, että vaikka puolessa välissä vuotta tuli tavotteita laitettua niin oot silti saanu ne toteutettua :D

   Poista
 2. Ihanaa, että kerrot näin rehellisesti missä olet onnistunut ja missä et! Itse tykkään kaurakermoista tosi paljon, enkä maista kauran makua ollenkaan siitä. Mitä merkkejä sä oot kokeillu? Suosittelen kokeiltavaksi Plantin tai Kaslinkin sipulin makuisia ruokakermoja, ne ovat tosi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaurakermaa en oo vielä kokeillu, mutta ihan kauramaitoa ja Oatly taitaa olla ainoa jota olen maistanut - ellei sitten kahviloissa käytetä muita. Yleensä maistan sen ellei kahvissa ole sitten vaikka makusiirappia. Kaveri ehdotti, että maistaisin Aito kauramaitoa ja sitä varmaan seuraavaksi testaankin :D Plantin jugurtteja oon kaupassa aina katellu, pitää testata siis ainaki myös sitä niin jurugrttina kuin kermana!

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset