LUUKKU 9 | HOW TO SLAY THE REST OF 2018

Luukku numero yhdeksän avautuu ja tämän sisältöä pohdin hetken, sillä halusin pitää nämä luukut aika lailla jouluaiheisina, mutta sitten pohdin; Mitä jos joku kaipaisikin tätä aikaisemmin kuin viimeisellä viikolla? 
Parasta olisi siis tämä postaus julkaista aika alku kuusta, sillä tämähän on vuoden viimeinen kuukausi - eikä joulun ole pakko olla kaikissa luukuissa oikeasti aiheena. Tämä on muutenkin hyvä aika katsella, missä on ja mihin suuntaan on matkalla, jotta pystyy vaikuttamaan siihen, että vuosi 2018 päättyisi haluamallaan tavalla - riippumatta siitä millainen vuosi 2018 on jo tähän mennessä ollut.

Jos vuotesi ole fenomenaalinen, lopeta 2018 räjäyttävästi. Jos vuotesi oli puolestaan haastava, anna sille potku vatsaan ja ole parhaimmillasi kun siirrytään vuoteen 2019.

Ensinnäkin; TARKASTELE JA VASTAA
rehellisyys - Millainen vuosi 2018 on ollut juuri sinulle?

hyväksyminen - Millaiset ovat olosuhteesi tällä hetkellä? Hyväksy se juuri sellaisena kuin se on, hyvänä tai pahana.

anteeksianto - Mitä kaunoja, kohdistui se sitten sinuun itseesi, johonkin toiseen tai vain tähän vuoteen sinun tarvitsee vain antaa anteeksi ja päästää irti, jotta sinulla on puhdas alusta seuraavalle vuodelle.

keskittyminen - Mihin asiaan voit keskittää ajatuksesi, jotta vuotesi loppuisi "räjäyttävästi"? Listaa kymmenen asiaa, sitten aseta kolme niistä etusijalle. Tee lupaus itsellesi, että kaikki muut asiat ovat niin kauan mitättömiä kunnes nuo kolme asiaa on suoritettu.

Tässä muutama ehdotus asioista, jotka voit laittaa listaasi, jos et tiedä, mistä aloittaa;

  • Budjetointi + Raha-asiat
  • Liikunta
  • Ravitsemus, Fyysinen terveys
  • Mielenterveys
  • Ylipäätänsä elämän tavoitteet ja vuoden 2018 lupaukset
  • Suhteet -- ne hyvät ja myrkylliset
  • Henkilökohtainen kasvaminen + Kehittyminen
  • Projektit joita olet työstänyt
  • Itsehoito

Seuraavaksi; TEE SUUNNITELMA
Nappaa kalenterisi, post-it laput, highlighter tussit, muita kyniä, oma Pinterest sivusi ja ala TÖIHIN.
Itse olen aikalailla sellainen, joka suunnittelee menemisiään ja tekemisiään. Käyn aina läpi päässäni päivän tapahtumia ja saatan jopa suunnitella mitä teen töistä tultuani vaikka siihen on vielä 9 tuntia aikaa. Pidän aikatauluttamisesta ja se helpottaa hyvin paljon kyllä tekemisiä.

Yksinkertaisesti; VAIN ALOITA
Tee se nyt. Aloita nyt. Mitä voit tehdä juuri tällä hetkellä? Ota ne sinun kolme prioriteettiasi ja ala toimimaan sen pohjalta, mitä olit suunnitellut, jotta pääsisit tavoitteeseesi. Aloittaminen on aina vaikeinta, mutta sanat "kaikella on oikea aikansa" on hevon puppua, sillä koskaan sitä tunnetta ei tule ja viivyttely vain tuo sinulle turhan olon. Tee tekemisestä hauskaa, innostu elämästäsi ja aloita nyt.

     Ei ole muuta aikaa kuin nykyhetki.

Lue myös vuoden alussa kirjoittamani postaus; HOW TO SLAY 2018

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset