Tai ainakin kuukausi vielä niin joudun takaisin koulun penkille. Ensimmäistä kertaa mua ei oikeastaan vituta se, vaan oon todella innoissani! Tämä postaus ei ole nyt kuitenkaan hehkutusta koulusta ja sen alusta vaan puhutaan vielä kesästä. Enemmänkin mun ämpärilistasta. Jos et oo nähny postausta niin pääset sinne tästä

sandiego4

sandiego2
Aurinkolasit H&M / T-paita BikBok / Verkkosukkahousut Gina Tricot / Farkut H&M / Lenkkarit H&M

Ainoa asia jonka oon oikeesti tehnyt näistä on tuo Tukholmassa vierailu. Videoiden kanssa on mennyt hyvin. 4/5 on jo julkaistu. Missään muussa puolestaan en oo hirveästi edistynyt. Ranskankin opiskelu tysäsi seinään heti ensimmäisen päivän jälkeen kun en ehtinyt oppitunteja tekemään. Mökillä en tule käymään, joten se tai soutaminen ei tapahdu. En myöskään ollenkaan tiedä saanko parvekkeen sisustusta aloittettua, sillä oon ruvennut etsimään uutta asuntoa. Nyt kun sain opiskelupaikan niin tahtoisin tästä pienestä yksiöstä isompaan kaksioon.

sandiego3

sandiego6

Teen nyt pienen muutoksen tähän listaan. Emme ole menossa Tallinnaan rahallisista syistä, mutta sen tilalle laitan että kesän aikana täytyy vierailla joko korkeasaaressa tai sea life:ssa. Kumassakaan en ole käynyt monee vuoteen. Ajattelin myös lisätä piknikin. Ihan sen vuoksi että laitoin sen bujoni heinäkuun tavoitelaatikkoon. Rillen saatua polkupyörän ja tilattua painot hän on myös hurahtanut terveelliseen elämäntyyliin. Hänen tavoitteensa on päästä samaan kuntoon mitä hän oli viisi vuotta sitten. Lihaskimppu. Mäkin siis tein samoin, mutta sen sijaan että yrittäisin saada itseni näyttämään Hulkilta niin ajattelin että voisin kerrankin laittaa tavoitteeksi sen kauan haaveilemani pyykkilautavatsan. En usko että kesän lopussa se mulla olisi, mutta yritän tehdä treeniä joka päivä, plus kaksi lepopäivää viikossa.

Ootko sä edenny paremmin oman listasi kanssa? 

xoxo
Paula


P.S. Vielä voi antaa ns. "rangaistuksia" liittyen sitten niihin listassa oleviin tehtäviin joita en ole sitten syksyyn mennessä saanut tehtyä. Ehdotuksia summer bucket list postaukseen. Nyt teillä, rakkaat lukijat ja seuraajat, on paljon postauksia joihin voitte vaikuttaa, sillä Lukijoiden viikko on myös vielä käynnissä. Muistakaa siis osallistua!