kesäkuu1.1

1. Ekana päivänä lähdin äidin luo värjäyttämään tukkaa ja bussi meni nenän edestä ohi kun katselin bussipysäkillä olevaa mainosta. Olkaa oikeesti koko ajan valppaita bussia odotellessanne! ♡ 2. Kaveri tuli yhden päivän aikasemmin, sillä se tuli mun valmistujaisiin. Rupes tekemään vaan ruokaa kun Rille valitteli nälkää.  3. Pientä kuvaa valmistujaisten tarjoilusta. Ei suuri sillä vieraitakin oli vain neljä mun ja Rillen lisäksi.

kesäkuu2

4. Seuraava päivä valmistujaisista ja oli tosi hyvä sade.  5. Yhdeksäs päivä lähdettiin sitten tyttöjen kanssa sinne Ruotsin risteilylle 6. Aamukahvit nautittiin laivan yhdessä kahvilassa ja oli kyl hyvää.

kesäkuu3

7. Päästiin kuin päästiinkin sinne Sephoraan jonne oli tarkoituskin mennä.  8. Ostettiin kaikki jotain pientä Sephorasta.  9. Hyvissä ajoin oltiin takasin laivalla. Se lähti Ruotsista 16:45.

kesäkuu4

10. Risteilyllä ruuat on yleensä se kallein ostos. Tääkin kanahampurilainen maksoi 16€. Oli hyvää, mut se oli niin iso etten jaksanu kaikkea syödä.  11. Tulihan risteilyllä myös ostettua hiukan alkoholipitoista juotavaakin.  12. Heti kotiin päästyäni aloin katsomaan OITNB uutta kautta netflixsistä ja taas kerran katoin koko kauden yhdessä päivässä. Ihan niin ku viime vuonnakin.

kesäkuu5

13. Innolla oottelin 15.päivää ja sitten kun se tuli niin pääsin katsomaan olinko päässyt mihinkään kouluun sisään. Vastaus oli ollut myöntävä!  14. Keskikesäkuu oli Vantaalla sadetta ja lämpöä. ihan kuin sademetsässä olisi ollut kun oli kuuman kosteaa.  15. Vaikka oli sateisia päiviä niin oli myös aurinkoisia ja lämpimiä. Pääsin ballerinat tunkemaan jalkaankin!

kesäkuu6

16. Ostettiin Rillen kanssa tässä kuussa enemmän sipsiä ja dippia kuin yleensä. Mihin se terveellisen elämän saaminen oikein katosi?  17. Kävin allekirjottamassa tuon The Body Shop:n tekemän adressin kielon eläinkokeille. En oo sellanen joka allekirjottaa tällasia juttuja päivittäin, mutta jokaisen elämä on tärkeä. Jopa eläinten. Ei varmasti kukaan ihminenkään tahtoisi olla koe-eläimenä.  18. Rustailin mun bujoa ja tein tälle heinäkuulle hiukan erilaisempia sivuja.

kesäkuu7

19. Kaveri pyysi yksille viereiseen baariin. Hänen duunipäivästä on aina kiva kuulla ku baarimikkona joka työpäivä on erilainen.  20. Päädyttiin sitten tämän kaverin luokse pelaamaan ja ekaa kertaa yöksi. Onneksi hän asuu ihan naapurissa!  21. Juhannusta edeltävät arkipäivät olivat sellasia jollon oli sadekuuroja. Piti yhden sadettoman hetken aikana nopeasti juosta kauppaan jo kotiin.

kesäkuu8

22. Olin saanu kavereilta tollasen avaimenperän valmistujaislahjaksi sekä lisäksi pienen ämpärillisen suklaata. Naureskelen vieläkin sille kuinka hyvin ne tuntee mut.  23. Tässä kuussa aloin katsomaan HBO:lta sinkkuelämää. Se on sellanen sarja jota rakastan yli kaiken.  24. Päädyin rustailemaan monesti bujoa ja tässä onkin mun ensimmäinen quote. Totta kai sen täytyi olla mun lempikirjasarjasta.

kesäkuu9

25. Heräsin monesti aamulla siihen kun Rille otti mua kädestä kiinni.  26. Lähdettiin sitten perjantaina, juhannusaattona, äidin luokse. Mökille olis ollu todella ihana mennä, mutta nyt ei ollut mahdollista. Kenties ensi kuussa (?)  27. Olihan sitä pakko ottaa salakuva Rillestä.

kesäkuu10

28. Päästiin äidin luo. Syötiin makkaraa ja äidin tekemää hyvää salaattia sekä mun väkertämää mustikkapiirakkaa. Oltiin juteltu aikasemmin et mentäisiin katsomaan kokkoa seurasaareen - kun se on tossa parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä - mutta ei kukaan jaksanut lähteä, joten päädyttiin katsomaan kokon palamista telkkarista.

kesäkuu11

29. Äiti näytteli mulle noita reittejä mitä se menee koiran kanssa yleensä ja löysin matkalla maasta fidget spinnerin. Ilman keskiosaa ja broidi sen sitten korjasi.  30. Äiti lähti sunnuntaina Kuopioon ja mokkula sairastui heti samana päivänä. Silmät ja kuono turposti sekä oksenteli. Saattoi olla stressiä kun äiti lähti en tiedä. Mutta onneksi tiistaina ei enää oksennellu.  31. Aloin kattomaan uudestaan Doctor Who -sarjaa sillä 10 kausi on ilmestynyt ja en kauheasti muista mitä ysissä tapahtui. Btw oon tosi iso DW fani. Onko joku teistäkin?

kesäkuu12

32. Käytiin broidin kanssa vanhoilla kulmilla. Tästä tulee postausta ensi viikolla ;) ♡ 33. Vika päivä äidin luona ja pikku moo oli innoissaan odottamassa että vieisn sen aamulenkille.  34. Bussi oli myöhässä hiukan yli kymmenen minuuttia! Onneksi pääsin kuitenkin kotiin.

Instagram: @pauline_xs

Minkälainen sun kesäkuu oli?

xoxo
Paula