STORYTIME #2

hehe


Tässä on siis tämän päivän lukijoiden viikon postaus. Ensimmäinen video muodossa. Mitäs pidit? Ajattelin että tuun laittelee videoita vaan tiistaina ja perjantaina. Viikonlopun taidan pitää edelleen tyhjänä niin kuin yleensäkin mun blogissa ettei kuitenkaan tule mitään ylikuormitusta postausten suhteen. Täytyyhän munkin saada pieni vapaa postausten väkertämisestä varsinkin nyt kun se on aikalailla joka päiväistä.

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Hyvä video! Vitsi mä en tiä mitä tekisin jos mun kamera vietäis!! Mulla on tällä hetkellä sama kamera, mikä sulla oli ennen ku se joku mulkero päätti pölliä sen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä toi harmittaa ihan hirveesti, vaikka sitä nykyään otetaankin aika paljon kuvia puhelimella. Joskus on kuitenkin vaa kivempi ottaa kuvat kameralla :p

   Poista
 2. Tosi ilkeästi tehty tuolta tyypiltä :( Tää oli mun mielestä hyvä storytime, tuollaiset hauskat leikkaukset välissä ja hyvin selitetty, ei turhaa jaarittelua tai sinne tänne hyppimistä.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :D Yritin tehä tosta mahillosimman yksinkertasen, mut ei liian tylsän videon. Mulla on myös tapana jaaritella liikaa tarinoita kertoessa, mut tää onnistu ihan hyvin :)

   Poista
 3. Siis herranjumala mikä ihminen... ihan käsittämättömän törkeä temppu😠 Mutta tää storytime oli hyvä video! Tykkään oikeestaan kaikenlaisista storytimeistä kunhan ei oo tylsä :)

  VastaaPoista
 4. No olipas tosi ilkeesti ja rumasti tehty :/ Mutta tosi hyvä video ja tykkään aina kattoa storytime videoita, oli ne sitten minkä tyyppisiä tahansa! Mun mielestä ne ei kuitenkaan saa olla liian pitkiä, mut mun mielestä tää sun video oli just sopivan pituinen :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset