TESTISSÄ ♥ CIEN FOUNDATION

Mulla on aina ollu ongelma oikeanlaisen meikkivoiteen löytämisessä. Suurin ongelma on varmaan ollut se että mun iho on niin vaalea että harvoin löydän oikeaa sävyä. Jos sitten löydän oikean sävyn niin se kesto on sitten ihan toinen juttu. Päätin muutama kuukausi sitten että nykyisen meikkivoiteeni loputtua käytän enemmän rahaa seuraavaan kuin yleensä. Mä kun oon tähän mennessä melkeinpä kaikki meikkini ostanu cittarista tai prismasta. Ne on kuitenkin toiminu ihan hyvin. Seuraavalla ostokerralla tahdon kuitenkin katsoa laatua hinnan sijasta.

cien

Tässä postauksessa testissä ei ole kuitenkaan mikään kallis tuote. Äiti on tuputtanut mulle paljon Lidl kaupasta löytyvän Cien merkin tuotteita ja tämän oikeastaan itse nappasin viime Lidlreissulla hyllystä. Ajattelin että ei sitä yrittänyttä laiteta, kun aikaisempiinkin Cien tuotteisiin on ihastuttu. Omistan Cienin meikeistä ripsivärin, joka on oikeasti yllättävän hyvä. 

Arvioitavana on siis Cien Foundation joka mulla on sävyssä 020 Natural Beige. En muista tarkkaa hintaa mutta hiukan yli neljä euroa tämä tuote maksoi. Putelikaan ei ole mikään maailman suurin ja tuotetta on vain 30ml. Kooltaan voisi hyvin sopia parin päivän matkalle mukaan. Kaikki naiset kun tietävät ettei kaikkia meikkejä kannata mukaansa raahata parin päivän reissuille. Varsinkaan niitä isoimpia.

cien2

cien3

ENSIVAIKUTELMA
Kun otin tuotetta kämmennelle ensimmäinen ajatus oli; "Onpas paksua." Siltä se nimittäin tuntui ja myöskin levittäessä. Levittäessä säikähdin myös että olin sittenkin ottanut vääränä sävyisen, sillä tuote näytti kauhean tummalta kämmenelläni. Olin aika kauan kuitenkin seisoskellut tuolla kaupassa vertailemassa sävyjä omaan ihooni. Kun tuote oli kämmenelleni kuivunut se ei enää näyttänyt tummalta, vaan oikan sävyiseltä. Päätin siis kokeilla seuraavaksi kasvoilleni tätä.

cien4

Mun vasenpuoli - sulle oikea - on se jolle tuotetta levitin. Ei kauheasti kyllä näy vai mitä? Voisi luulla etten ole laittanut mitään kasvoilleni, mutta jos katsoo silmäpussejani niin pienen eron huomaa. Ihon punaisuus on hävinnyt silmän ulkoreunasta ja sisäreunan tummuus on myös hiukan peittynyt. Kuvasta sitä ei huomaa, mutta toinen puoli kasvoistani näytti hiukan tummemmalta. Ei kuitenkaan siltä että olisin valinnut vääränlaisen meikkivoiteen. Paitsi kun vertasin meikkivoiteella meikattua puolta kasvoistani käsivarteeni niin huomasin että sävy oli tummempi. Käteni ovat kuitenkin saaneet vähemmän aurinkoa kuin kasvoni, joten se minkä olin valinnut oli oikea sävy. Muutenkin vinkkinä meikkivoidetta pitäisi aina testata kaulaan eikä kämmeneen. Silloin tietää onko väri oikeasti se oikea.

MIELIPIDE
Tuote on mattapintainen, joka on hyvä, ja ensivaikutelmasta huolimatta kuivumisen jälkeen iho saa kyllä henkeä. Hiukan ehkä kasvot tuntuivat kireältä, mutta ei niin häiritsevällä tavalla että tuote olisi pitänyt postaa. Pari tuntia myöhemmin tunne kuitenkin katosi kasvoilta. Itse antaisin tälle tuotteelle kolme ja puoli viidestä tähdesä. Ihan ok peittävyys noinkin halvaksi tuotteeksi, mutta sitä on liian vähän joka päiväiseen käyttöön. Suosittelisin ostamaan tämän silloin jos tarvitsee pikku matkalle - Ruotsin tai Tallinnan risteilylle tai kenties roadtripille - jonkun meikkivoiteen. Yleensä tällaisilla matkoilla se ns. luonnollinen meikki on paras. Eikä tämä meikkivoide sovi omasta mielestäni mihinkään tosi massavaan meikkilookiin.

Oletko itse kokeillut Cienin tuotteita? Mikä on sun mielestä paras meikkivoide?

xoxo
Paula


BTW tämä oli sitten lukijoiden viikon viimeinen postaus. Mitä tykkäsitte tästä vai tykkäsittekö ollenkaan? Omalla kohdalla oli aikas rankkaa joka päivä julkaista postaus, mutta onneksi tätä ei kuitenkaan tarivtse ihan joka päivä tehdä.

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä arvostelu! Cienin tuotteita haluaisin kyllä kokeilla :) Mun mielestä tää lukijoiden viikko oli mahtava idea ja hyvin toteutettu!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pidit :D niin postauskesta kuin lukijoiden viikosta
   Oon ite ollu tosi yllättyny noihin tuotteisiin. Äiti ei oo kyllä koskaan suositellu mulle mitään huonoa tuotetta. Sillä on kyllä oikeesti niin hyvä vaisto kauneustuotteiden suhteen xD

   Poista
 2. Olipas hyvin tehty arvostelu! Ja voin vaan kuvitella tän postausputket rankkuuden, mut sie selvisit siitä aivan loistavasti ja ainakin mie tykkäsin kovastikkin! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ajattelin ekan viikon torstaina etten jaksa varmasti vetää loppuun, mutta onneksi skarppasin itteeni :D

   Poista
 3. Kiva arvostelu! Mä oon kokenu atooppiselle iholleni parhaaksi, etten käytä ollenkaan meikkivoidetta. Epäpuhtaudetkin katoaa nopeammin, kun niitä ei oo aina tukkimassa jollain :D Cieniltä en oo kokeillut vielä mitään, mutta tarkoitus ois testata jotain rasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta että iho voi paremmin kun ei käytä koko ajan meikkiä! :D Tosin sillon pitäisi sitten sitä ihoa hoitaa paremmin myöskin, mutta itse oon aika laiska plus unohtelias ihonhoitorutiineissa. Ite en käytäkään meikkiä niin usein mut sit ku käytän nii on sitä pakkelia aika paljon :p

   Poista
 4. En oo testannut tuota mutta ihan kivalta vaikuttaa! Huippua kun olit arvostellut sen näin kattavasti :)

  VastaaPoista
 5. Mulla ei oo ikinä ollut mitään Cienin tuotetta, mutta houkuttelisi kyllä joskus kokeilla! :D Äitillä taitaa olla nyt tällä hetkellä käytössä samaa meikkivoidetta. Tää lukijoiden viikko oli mun mielestä tosi hauska! :) Jos sua ei haittaa, niin voisin itsekin tehdä samankaltaisen sitten kun mun blogi täyttää puoli vuotta tai vuoden :D

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset