KIERRÄTÄ MIELUUMMIN

Lukijoiden viikko jatkuu vielä tämän viikon ajan ja tälle päivälle oli arvottu postaukseksi "parhaat kirpparilöydöt". Harmikseni joudun kuitenkin kertomaan, että vaikka kirppareita rakastankin niin niissä en kuitenkaan hirveästi käy. Tässä mun lähellä on kyllä itsepalvelukirppareita muutamakin kappale, mutta unohdan aina niiden olemassaolon. Kirpparit on sellainen paikka jossa mulla tulee käytyä kun tahdon vain katsella ja kierrellä tylsyyksiiäni. Kaupoissa sitten tulee käytyä silloin kun etsin jotain tiettyä asia ja mähän aina etsin jotain tiettyä vaatetta tai tavaraa. Saan kuitenkin aika paljon vaatteita kavereiltani sekä mummiltani ja ostelemme Rillen kanssa tavaroita aika paljon torista. Ajattelin siis tehdä mieluummin tällaisen kierrätys aiheisen postauksen. But don't worry kyllä tässä postauksessa pari kirpparilöytöä on.

KAVEREILTA SAADUT

kirppis1

kirppis2

Pinkki huppari - Tämän sain viime vuonna, kun kaveri ei enää pitänyt  tästä. Musta oli kiva saada jotain väriä vaatekaappiin, kun aika paljon mustaa ja harmaata löytyi silloin kaapista. Vieläkin yksi mun lemppareista.

kirppis3

Watch This Space -paita - Ihastuin tähän heti kun kaivelin kaverini kirpparikassia. Mikä mun mielestä on hauskaa että tämä sopii mulle todella hyvin mutta kaverini tyyli on todella rock henkinen. On tosi kiva huomata miten tyyliltään kaksi niin erilaista voi käyttää samaa paitaa ja niistä kumpuaa erilaiset vibat toisen päällä.

KIRPPARI LÖYDÖT

kirppis4

kirppis5

kirppis6

Tiikeri -paita - Tähän rakastuin ensisilmäyksellä, varsinkin tuohon takaosaan, joka on hiukan ohuempaa kangasta. Maksoi muistaakseni 3 euroa Hyvinkään kirpparilla. Hauskaa oli myös huomata että tämä paita hohtaa uv -valossa. 

kirppis7

kirppis8

Mikki Hiiri huppari - Tämä on oikeastaan Rillen huppari jonka hänelle löysin samaisesta kirpparista kuin tuon tiikeri paidan. Maksoi 5 euroa. Musta tää on todella hauska ja vielä ihan oikeasti Disneylandista ostettu huppari.

kirppis9

Converset - Rille bongasi nämä kerran - samaisella Hyvinkään kirppiksellä - ja osti nämä mulle. Maksoi 15 euroa. Mä olen oikea kenkien keräilijä tai oikeastaan hamstraaja että jos tahdotte niistä postausta niin sanokaa ihmeessä!

TORISTA OSTETTU

kirppis10

Klippan nahkasohva - Tämä oli yksi ensimmäisistä huonekaluista jonka asuntooni hankin. 50 euroa maksoi ja sain äidin kaverin tuomaan sen pakullaan mun luokse. Aivan ihanan näköinen ja hyvä istua.

kirppis11

kirppis12

MacBook - Rille löysi tämän ihanaisen läppärin, jolla nytkin tätä tekstiä kirjoitan. Todella paljon korjailua tämä kyllä tarvitsi, mutta onneksi mulla on sellainen mies joka tietää enemmän koneista kuin uskoisikaan ja on toiminut kyllä kuin unelma siitä lähtien. 2008 mallia tämä kuitenkin on eikä tähän saa uusimpia päivityksiä, joten aivan kaikkea en voi tällä tehdä esim. muokata videoita. Kunhan kuvia voin muokata, blogia päivittää, netissä surffailla ja laskut maksaa niin oon tyytyväine.


Tässä olivat mun tän hetken lempparit, mutta kyllä multa löytyy enemmän muilta saatuja tai ostettuja vaatteita sekä tavaraoita. Tahtoisitteko siis tälle postaukselle jatkoa?
Mitä mieltä te ootte kirppareista ja ylipäätänsäkin kierrättämisestä? Yay or Nay?

xoxo
Paula

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja löytöjä oot tehny! Haluaisin käydä kirppareilla enemmän, mutta täällä meillä päin niitä on aika huonosti :/ Silloin harvoin kun oon päässyt käymään kirppareilla, oon enimmäkseen ostanu niistä kenkiä ja sit joitain rihkama koruja, jotka on miellyttäny omaa silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyl aika harmi ettei oo kirppareita, ku ne on kuiteski ihan hirveen käteviä ja lompakko tykkää aina, oli sitte ostamssa tai myymässä 😄

   Poista
 2. Tuo toinen paita on aivan ihana, sopii sulle tosi hyvin!♥ Kirpparit on itelläki sellaisia paikkoja, jotka jäävät helposti taka-alalle. Pitäisi kyllä todellakin ruveta käymään niillä enemmän. Kenkäpostaus kiinnostaa!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Oon toitottanu nyt kaks kuukautta itelleni että pitäis käydä mut aina jotenki unohtuu. Ennen koulun alkuu vois kyl käydä kurkkimassa

   Poista
 3. Kirppareilla on tullut käytyä pienestä asti, sillä meitä oli neljä lasta eikä rahaa ihan kauheasti. Vaikka taloudellinen asema parani niin silti kirppareiden kiertely jäi.

  Itse käyn kirppareilla muutaman kerran kuukaudessa. Nykyisin katselen lähinnä vauvojen vaatteita sekä pienten lasten leluja, sillä saan esikoisen oletettavasti kuukauden sisällä. Koitan myös bongailla itselleni vaatteita, mutta niitä löydän harvemmin. Leffoja tykkään ostella kirppareilta myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama, äiti myi kirppareilla sekä osti ja ite sain aina kauheesti vaatteita kavereilta. Leffoja iteki kattelin joskus mut nykyää ei oo talossa dvdsoitinta tai vastaavaa, kirjojaki oon kirppareilta katellu joskus :D

   Poista
 4. Kirppari- ja kierrätyslöydöt on kyllä parhaita! Voisi itsekin oikeastaan nyt vapaapäivänä käydä tsekkaamassa kirppikset. Ennen oli aikaa useamminkin käydä tekemässä löytöjä, nykyään vähän harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä itsekin oikeasti käydä lähipäivinä, laittaa muistutus puhelimeen että kirppiksetkin on olemassa ennen kuin lähtee minnekään muualle shoppailemaan :D

   Poista
 5. Kirpparit on kivoja! Pitäisikin käydä kunnon kirppiksellä useammin :) mä käytän paljon FB-kirppiksiä ja Toria, niistä oon tehnyt monia hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facen kirppikset ei kauheesti oo sellasia joilla ite pyörin kun vaatteiden suhteen mun kokoa löytyy harvemmin ja sit aina joku on ehtinyt ensin varata sen. Tori on kuitenkin hyvä paikka

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset