Blogeissa on nyt jonkin aikaa pyörynyt tämä "pieleen menneet kuvat" postausvillitys. Musta idea on ollut tosi hyvä. Hauska myöskin. Itselläni on vaa aina se ongelma ollut et poistan kaikki huonot kuvat melkeinpä heti. Poistan ne siksi koska otan suurimman osan kuvista puhelimella, joten pitää sitä tilaa muillekin kuville jättää. Säästin kahden edellisen kerran asukuvia ja sitten myös onnekseni löysin puhelimestani vanhempia kuvia. Pieleen menneitä joita en ollut poistanut. Huomasin kun tätä postausta tein että mulla on aika paha tapa liikkua kuvien oton aikana ja siksi näitä pieleen menneitä kuvia kertyy ihan liikaa. Tämän takia myös mun asupostauksissa on yleensä se 3-5 kuvaa. Tai sitten se johtuu siitä että kaverit sekä poikaystävä ottaa aina ihan liikaa tilanne kuvia kun yritän miettiä poseerauksia.

pieleen1

Kerron mistä tahdon kuvat otettavan. Puhun tosi paljon kässilläni.

pieleen2

"Look at my butt!"

pieleen5

Odottelen että ihmiset kävelee ohitse.

pieleen7

Aivastin...

pieleen8

Olin kahden kaverin kanssa ulkona ja toinen sanoi saaneensa viestin joltain jätkältä. "Uuuu... Onks sulla joku mies vai?"

pieleen10
Alkuperäinen postaus
Se tukka korvan taakse että kasvot näkyis.


nahkatakkipieleen
Otin ainoastaan kolme kuvaa ja tietysti yhdessä mulla oli silmät kiinni ja tollanen "kohta repeen nauruun" hymy.

diegopieleen2

Tuima katse kauas tulevaisuuteen.

diegopieleen3

"Muistathan sitten ottaa myös vaakatasossa niitä kuvia."

diegopileen4

"Oota mun niskaa kutittaa."

diegopileen6

"Say hello to my butt again."

diegopileen7
"Ny keksin hyvän asennon!"

Itse tykkään näistä postauksista. En pelkästään niiden hauskuuden vuoksi, vaan myös koska ne kertovat kaikille että jokaisella niitä epäonnistuneita kuvia tulee. Epäonnistua saa ja silloin ei tarvitse muuta kuin nauraa. Kaikki eivät ole täydellisiä, jopa ammattilaiset epäonnistuvat joskus.

Mitä mieltä sä oot tällaisita postauksista? Kuinka monta pieleen mennyttä kuvaa sulla yleensä tulee?

xoxo
Paula