Hiukan yli 18 -vuotta asuin tässä pienessä osassa Helsinkiä. Harva edes tietää tätä paikkaa jos sen nimeltä mainitsee, mutta kun kertoo ympärillä olevien Helsingin osien nimet ne kyllä tunnetaan. Helsingissä asuvat! Kuinka moni teistä tietää paikan nimeltä Pikku Huopalahti? Oli vastaus myöntävä tai ei niin silti siellä mä kasvoin. Se on mun kotipaikka.

Viime viikon keskiviikkona äidin luona koira- ja velivahtina ollessani lähdettiin broidin kanssa kattelemaan vanhaa kunnon pikkistä. Äiti ja broidikulta asustavat Ruskeasuolla, joka on siis vastapäätä pikkistä. Rajana toimii Mannerheimintie. Oli mahtava ilma ja tosi kiva kävellä sellasen kanssa paikassa joka oli ollut molempien koti. Olisin halunnut näyttää vanhoja paikkoja Rillelle pikkiksessä, mutta hän lähti juhannuksen jälkeen kavereidensa luokse Lahteen. Kyllä mä joku päivä sen pikkikseen raahaan.

pikkis1

Tunneli Mannerheimin tien alla. Se on paikka jonne juostiin aina pakoon sadetta, huudettiin kilpaa kaiun kanssa sekä ihasteltiin seinillä olevia graffiteja. Jotka nyt on peitetty maalilla.

pikkis2

Tunnelin vieressä on Fortunaksi kutsuttu K-supermarket, jossa niin monesti oon käyny. Alko oli ennen posti ja ruokakauppa on suurentunut. Vieressä oleva Wolf niminen pikkupuoti meni konkkaan ja se yhdistettiin Fortunaan. Kaukana näkyy ihastuttavan Feltbay nimisen baariravintolan terassi, joka jokaisen täytyy käydä tsekkaamassa jos on lähistöllä! Sieltä saa todella herkullista pizzaa.

pikkis3

Tässä onkin kuva meidän vanhasta pihasta. Tuo paritalo on entinen kotini. Vasemman puoleinen parveke oli meidän. Ennen sen edessä oli koivu, mutta muuttomme jälkeen se kaadettiin. Omasta mielestäni koivu sopi siihen hyvin ja nyt se näyttää todella tyhjältä.

pikkis4

Tätä puuta kutsuttiin kaverin kanssa pienenä pääpuuksi, sillä tietystä kuvakulmasta se näytti mielestämme aivan päältä. 

pikkis5

Kuva nurminiittyltä, jolla tuli monet kesät otettua aurinkoa.

pikkis6

pikkis8

Muutama kuva lahdesta. Talvisin jäätyneen veden päällä tuli hiihdettyä ja muutenkin läpikuljettua. Niin paksua jää oli. Kesäisin puolestaan tuli monesti käveltyä lahden ympäri. Hyvä tapa tappaa aikaa tylsinä päivinä.

pikkis9

pikkis10

Pari kuvaa pellosta. Ylhäällä kuva tiestä, joka on pellolla. Kesäisin tuon läpi on niin kiva kulkea. Kuin satumaassa olisi. Tehtiin joskus pienenä tuonne heinien sekaan piilopaikka kavereiden kanssa. Kesti se koko kesän kunnes heinät leikattiin pois. Niin kuin joka syksy tehtiin.

Missä sä oot kasvanu?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitter:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)