Q&A VASTAUKSET

Päädyin tekemään tämän Q&A -postauksen tänne blogin puolelle teksti muodossa. Syynä on se että en pääse tällä hetkellä mitenkään muokkaamaan videoita. Mun mielestä tämä on ehkä parempi muutenkin näin päin kun näitä kysymyksiä tuli pelkästään tänne blogin puolelle. 

vastaa1

Mihin maahan muuttaisit asumaan, jos et asuisi Suomessa? Miksi? Tätä mietin oikeastaan aika kauan, sillä en oikeastaan tiedä. Voisin muuttaa minne tahansa missä ymmärretään hyvin englantia, mutta sitten taas tahtoisin muuttaa sellaiseen maahan joka pakottaisi mut opettelemaan uutta kieltä. Kenties Espanjaan, Italiaan tai Kreikkaan. Nämä kolme maata ja niiden kulttuurit ovat aina kiehtoneet mua.

Onko sun musiikkimaku muuttunut paljon esim. yläasteen alkuajoista? Oikeastaan ei. Mä olen aina ollut musiikin suhteen kaikkiruokainen eli kuuntelen mitä vain, mutta kyllä multa ne omatkin genret löytyvät varsinkin eri mielialoille. Räppi on kuitenkin aina ollut se joka on lähimpänä mun sydäntä.

Palaa ajassa 5 vuotta taaksepäin. Mitä asioita muuttaisit siitä vuodesta ja miksi? Hmm... Viisivuotta sitten olin 15 -vuotias. Kasi luokan loppu ja ysi luokan alku. Totta puhuakseni en edes muista kunnolla minkälainen elämäni tuolloin oli. Aika tylsää taisi kun en kerran muista mitä silloin on tapahtunut.

Oletko liikunnallinen? Yritetty monesti, mutta se jää aina aloittamiseksi. Kuitenkin mulla on ihmeellisen hyvä kunto vaikka en kauheasti liikuntaa harrastakaan. Nyt kesällä oon kuitenkin pyöräilly paljon.

Mikä oli sun lempiaine koulussa? Missä olit hyvä? Mun suosikkeja on aina ollu kuvaamataito ja musiikki. Ala- ja yläasteella oli myös käsityö ja sitten lukiossa lemppareiksi tuli äidinkieli sekä teatterikurssit. Hyvä oon aina ollu äikässä sekä kuviksessa.

Miten viimeksi nolasit itsesi? Pakko myöntää etten edes oikeasti muista. Mä en osaa joutua noloihin tilanteisiin.

vastaa2

Millainen on sun normaali arkipäivä? Tylsä. Ainakin nyt tämän vuoden alusta tähän päivään asti se ne ovat olleet sellaisia. Johtunee kai siitä että oon viettäny kaiket päivät kotona ja harvoin näen kavereita, sillä he käyvät töissä ja moni ei jaksa Vantaalle liikkua. Suurin osa kun asustaa Helsingissä.

Missä Suomen kaupungissa, jossa et ole ennen käynyt, haluaisit vierailla? Rovaniemellä ja mieluusti talvella, sillä olisi aivan ihanaa nähdä se oikea suomalainen talvi sekä päästä käymään pukin luona. Ehkä tänä talvena nuo onnistuvat sillä kaverini muuttaa Rovanimelle opiskeluiden perässä.

Oletko käynyt/nähnyt tunturia? En, mutta kovasti tahdon.

Lempi Ben and Jerry's maku? Hömm hömm... Varmaankin se suklaajäätelö missä on brownien palasia. En nyt muista sen nimeä.

vastaa3

Mikä oli viimeisin katsomasi elokuva? Mielipide. The Legend of Tarzan ja se oli ihan menettelevä. Puolessa välissä leffaa kyllä keskittyminen herpaantui ja loppu oli aika ennalta arvattava.

Lempisome? Kaiketi instagram ja snapchat, sillä molempia selailen aina tekemisen puutteessa ja oiekastaan melkeinpä aina kun puhelin päätyy käteen.

Lempikauneustuote? Tällä hetkellä se taitaa olla mun Sleek Makeup:n huulipuna.

Lapsuuden haaveammatti? Opettaja, eläinlääkäri, kokki, toimittaja, tanssija, laulaja ja näyttelijä. Se vaihteli aika usein.

Lempinettikauppa? Mulla ei oikeastaan ole sillä en shoppaile netissä. Pelottaa aina että tulee väärä tuote, ei tule tuotetta ollenkaan ja raha menee turhaan tililtä sekä varsinkin vaatteiden kohdalla mua pelottaa aina että se on liian iso. Oon nimittäin todella pienikokoinen.

Lempivuoden aika? Ehdottomasti kesä. Onhan jokaisessa omat hyvät puolensa, mutta rakastan lämpöä, sitä että aurinko on pidempään ylhäällä ja muutenkin täällä on kaunista kesäisin. Sanoin joskus Rillelle että jos maailmassa olisi sellainen paikka jossa olisi aina kesä sekä suomalainen luonto niin muuttaisin sinne oitis.

Kiitos kaikille teille jotka laitoitte kysymyksiä. Näitä kysy ja vastaa -postauksia on aina kiva tehdä. Ootko itse jo tehnyt tämän omassa blogissasi?


xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Kivoja vastauksia! Täytyypä taas itsekin tehdä Q&A postaus blogiin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Joskus vuosi sitten toteutin itsekin tämmöisen, mutta silloin ei kysymyksiä tullut juurikaan. Pitänee joskus taas kokeilla uudelleen :)

  Musta on tosi lohdullista kuulla nykyään aina jos joku ei ole kovin liikunnallinen kuten en itsekään ole. Tuntuu siltä, että kaikilla on nykyään ainakin kolme salipäivää viikossa ja personal trainer :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän postauksen kanssa on aina sellanen pelko että tuleeko niitä kysymyksiä niin paljon et vastauspostauksen voi sit tehä :p
   Mulla on sama fiilis! Ja oikeestaa ehkä pienesti oon kateellinen et toiset jaksaa mennä sinne salille. Oon ite vaa ollu hyvin laiska persoona xd

   Poista
 3. Hyvin vastailtu! Tuo bj-jäätelö on kyllä hyvää, oikeaa luksussuklaajäätelöä *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just paras, harmittaa vaa ku niitä jätäelöitä on tosi vähän kaupoissa (tai ainaki mun lähikaupassa). Olis kiva päästä maistaa muitakin makuja :D

   Poista
 4. Kivoja vastauksia :) Mulla on sama lemppari B&J jäätelö! Ärsyttää vaan, kun ne on niin kalliita :/ Voisin itekin tässä jossain vaiheessa tehä tälläsen postauksen, koska kysymyksiin on ainakin mun mielestä tosi kiva vastata.

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset