Mä oon yksi niistä ihmisistä joka miettii säärikarvojen ajelua aina kesäisin. Talvisin sillä taas ei ole niin suurta merkitystä, sillä pukeudun aina niin lämpimästi että hyvä jos nilkat edes näkyvät. Kyselin sitten tossa ennen kesäkuun alkua kavereilta että mitä tuotteita he käyttävät säärien ajamiseen. Itse oon aina käyttäny perus reiseriä ja vaahtoa. Joudun kuitenkin ajamaan joka toinen päivä, sillä karvat kasvaaa aika nopeasti takaisin. Varsinkin nilkoissa olevat. Kauhea vaikeus on ollut aina myös reisikarvojen kanssa, sillä ne kasvaa mulla suuntaan ja toiseen. Yksi kaveri sanoi sitten käyttävänsä veetin ihokarvanpoistovoidetta. Kiinnostuin siitä sen takia koska hän sanoi myös karvojen pysyvän poissa todella pitkään. Jos siis sitä käyttää oikein. Viikko sitten (1.6.) otin siis tämän tuotteen testiin.

newveet1

Testattavana ja arvioitavana oli siis Veet - Hair Removal Cream, joka on tarkoitettu normaalille iholle sekä pakkauksen mukaan jalkojen ja vartalon karvojen poistoon. Pakkauksen kannessa vielä sanotaan että tehoaa jopa lyhyisiin karvoihin. Itse otin tämän 100ml paketin, joka maksoi 4,99€ K CityMarketissa. Tuotteesta löytyy myös 200ml versio. Pakkauksen kyljessä on käyttöohje englanniksi, mutta sisällä on suomenkielinen ohje. Itse näin helpommaksi enkunkielisen ohjeen, sillä tuossa oli vielä kuvat mukana. Jotenkin ymmärsin paremmin mitä tehdä. Mukana tulee myös itse voide jolla karvat poistetaan sekä lasta jolla voide levitetään ja poistetaan iholta. Tuotteen käytössä on kolme askelta ja karvojen poisto kestaa kolmesta kuuteen minuuttiin. Tämä ei ole myöskään yhteistyöpostaus, vaikka olisihan se aika hienoa jos olisi.


ENSIVAIKUTELMA
Poistin karvat molemmista jaloistani - nilkoista, sääristä ja reisistä. Levittäminen lastan leveämmällä päällä oli aluksi haastavaa, sillä en oikein tiennyt miten se pitäisi tehdä. Nopeasti kuitenkin löysin sen itselleni helpon tavan levittää sillä. Tuotetta ei tarvinnut kauhean paksua kerrosta edes laittaa iholle, joka oli hyvä sillä rasvaa jäi hyvä määrä vielä tuubiin. Voi toisenkin kerran vielä käyttää. Eikä kirveltänyt tai tuntunut muutenkaan epämukavalta.

Yksi huonopuoli oli odottelu. Halusin nimittäin kärsimättömästi ottaa tuotteen pois ja nähdä oliko se tepsiny. Toinen huonopuoli oli se että tuote ei kunnolla ottanut nilkoissani olevia karvoja pois. Ne ovat kyllä tummemmat ja paksummat kuin muualla jaloissani. Olin tyytyväinen tulokseen reisieni kanssa, sillä karvojen poisto niistä on aina ollut haastavaa mulle.

Nilkkoihin jouduin laittamaan voidetta vielä toisen kerran, mutta sekään ei poistanut kunnolla karvoja joten tyydyin tuttuun ja turvalliseen reiseriin. Tuote ei ehkä toiminut siksikään niin hyvin sillä testailin vähän väliä nilkoissa että lähteekö karvat pois. Ällöttävää oli kun rasva piti ottaa lastasta pois ennen kuin poisti uudestaan toisella vedolla karvoja. Itse käytin paperia siinä. Hyvä puoli tässä tuotteessa oli se ettei ollut pelkoa kivusta eikä tullut verta. Tämä myös poisti kyllä ihan lyhyimmätkin karvantyngät. Niin kuin oli luvattu.

newveet2

newveet3

TOIMIKO?
Maanantaina kun ensimmäisen kerran katsoin kunnolla ajamisen jälkeen jalkojani huomasin että karvat nilkoissa olivat alkaneet jo kasvamaan. Hyvä puoli oli siinä etteivät ne olleet kasvaneet tavalliseen tapaansa. Nimittäin yleensä kun oon kolmen päivän päästä karvojen ajamisesta katsonut missä vaiheessa kasvua ollaan on ne olleet aika pitkällä. Maanantaina karvoja oli aika vähän, mutta ne tunsi jo ja varsinkin nilkoissa näkyi. Aika samanlainen tulos kuin reiserillä ajamisen jälkeisen päivän iltana. Karvat ovat jo kasvaneet jonkin verran esiin.

Viikko kulunut ajamisesta ja karvat olivat aika hyvin kasvaneet takaisin. Aikalailla samalta näyttää nilkkojen kohdalla kuin viikko sitten. Karvat ovat kuitenkin ehkä hiukan lyhyemmät. Reisissä taas näkyi vain pienet tyngät. Pakkauksessa kyllä sanottiin; "toimii karvan juureen asti, jättäen ihosi pehmeäksi jopa viikon ajaksi." Jalat tuntuivat kyllä pehmeämmiltä ajon jälkeen, mutta ei ihan viikkoa karvat pysyneet poissa. Mutta kuten kaverini oli sanonut, jos tuotetta käyttää oikein niin karvat pysyvät poissa. Saatoin itse hiukan hätiköidä ajamisvaiheessa. 3-6 minuuttia on kyllä pitkä aika! Ainakin mulle. Suosittelen tätä tuotetta kuitenkin jos ei jaksa ajaa joka päivä, ei tahdo tuntea kipua tai pelkää haavoittavansa itseään reiserillä. Itse taidan vaihtaa kesän ajaksi tähän tuotteeseen.

veet

Vielä näin loppuun mun on pakko hiukan puhua tuosta karvojen ajamisesta. Miksi itse ajan karvat pois? Joskus syynä on ollut miesten miellyttäminen, ajatus siitä että karvat ovat ällöttäviä ja epänaisellisia. Katsoin kuitenkin tuossa vähän aika sitten videon Ladylike Goes 30 Days Without Shaving. Aloin miettimään sitä kuinkakohan moni ajaa oikeasti karvansa juuri näiden kolmen syyn vuoksi.

Itse en ajele kehostani muuta kuin jaloissani olevat karvat ja kainaloissa. Kainaloista sen takia koska mun mielestä ne ovat ällöttävät. Pitkät tai lyhyet, hiestä märät karvat. Hyi! Pelkkä ajatuskin pistää yököttämään. En suostu olemaan murun kainalossa jos hänellä ei ole t-paitaa tai takkia päällä. Kuka tahtoisi hikisiä karvoja lähelle naamaansa? Jaloista taas ajan sen takia, koska rakastan sitä vasta-ajettua tunnetta kun kangas koskettaa ihoa sekä sitä kun muru silittää sääriäni tai reisiäni.

Pitkään aikaan - varmaan viiteen vuoteen - en ole ajanut sen vuoksi karvoja pois, koska tuntisin itseni epänaiselliseksi karvojen kanssa tai että karvattomuus tekisi musta seksikkäämmän. Joskus karvat ovat olleet hyvinkin seksikkäät. Kenenkään ei pitäisi ajaa karvoja vain sen vuoksi että joku sanoo häntä ällöttäväksi, rumkasi tai epänaiselliseksi. Karvat ovat osa ihmisen kehoa, mutta se on ihmisen oma päätös ajaako vai eikö. Kukaan toinen ei saisi päättää sitä toisen puolesta.

Ajeletko sä kehostasi karvoja pois? Mikä on syy jos vastasit myöntävästi? 

xoxo
Paula

Seuraathan myös Youtubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitter:ssä (@paulukkaaa), Snapchat:ssä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)