MAANANTAIFIILIS#3 ♥ HIUSALAN PERUSTUTKINTO

Hello darlings! Mites teidän kesä on mennyt? Täällä Vantaalla on mennyt yllättävän rennosti auringosta nauttien ja sateessa välillä hyppien. Tää on mun ensimmäinen kesä tässä asunnossa ja nyt oon alkanut huomaamaan kuinka kuuma täällä on! Ilmastointi ei toimi ja aurinko paistaa suoraan sisään melkeinpä koko päivän. Silti nautin tästä, sillä kesä on mun lempivuoden aika. Ajattelin tulla tänne kertomaan nopeat kuulumiset sekä näyttämään yhden mun juhannusasu ehdokkaan. Lähdetään luultavasti kavereiden kanssa grillailemaan jonnekin päin stadia. Suurmpi syy kuitenkin miksi tulin tänne kirjottelemaan on mun opiskelut. Josta oon jo jonkin verran teille puhunut.

kimono2

kimono3
Seppele H&M / Aurinkolasit H&M / Toppi Gina Tricot / Kaulakoru ja sormukset H&M / Kimono H&M / Shortsit Cubus / Ballerinat H&M

Nimittäin torstaina 15.6. kirjauduin jännityneenä opintopolkuun ja pian mun edessä näkyi teksti; Hyväksytty Stadin Ammattiopistoon Hiusalan Perustutkintoon. En voinut olla huutamatta sekä pomppimatta innosta ja estämättä onnen kyyneliä valumasta. Mulla oli ollut pieni kutina että kyllä mä opiskelemaan pääsen syksyllä. En kuitenkaan uskonut pääseväni ykkösvaihtoehtooni.

kimono4

Rille (btw kutsun murua tästä lähin Rilleksi täällä) oli katsonut olkani yli pääsinkö minnekään sisään, joten hänelle ei tarvinnut ilmoittaa asiasta. Soitin siis heti ensimmäisenä äidilleni, joka oli todella innoissaan hyvistä uutisista. Hänen äänestään kuuli että hänkin hyppi onnesta puhelimen toisessa päässä. Äiti kertoi mulle että Stadin ammattiopistoon pääsee ainoastaan 20% hakijoista. Olin tosi yllättyny noin pienestä luvusta ja siitä että itse olin yksi näistä sisään päässeistä. Kuulemma he katsovat siellä todella paljon kuvaamataidon numeroa. Mä olen ollut yläasteella kuvislinjalla ja lukiossa kuvaamataito olikin mulla 9, - 10 olisi tullut ilman liiallisia poissaoloja - joten vihdoinkin mun taiteellisesta osaamisesta oli jotakin hyötyä!

kimono5

Oon todella innoissani siitä että pääsen vihdoin ja viimein opiskelemaan sellaista aihetta joka kiinnostaa mua. Peruskoulussa ja lukiossa suurin osa aineista kun eivät ole olleet mun mieleen. Vihaan muutenkin pänttäämistä. Olisin ollut iloinen pääsystä ihan mihin tahansa opiskelemaan, mutta kyllä se aina pistää enemmän hymyilyttämään kun pääsee ekaan vaihtoehtoon. 

kimono6

kimono7

Koulu mulla alkaa siis elokuun kymmenes päivä, torstaina. Viimeksi olin näin innoissani kouluun menosta kun mennin ekalle luokalle. Uusi koulu, uusia ihmisiä - paitsi että sain tietää yhden Rillen kaverin aloittavan samassa koulussa, joten ainakin yksi tuttu naama siellä - sellaiseen alaan opiskelu, jolla tahdon tienata elannon ja vielä kaiken lisäksi luova ala. En voisi olla onnellisempi!

Pääsitkö sä haluamaasi paikkaan opiskelemaan?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitteri:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

22 kommenttia:

  1. Paljon onnea opiskelupaikasta! Mistä tuo kaulakoru muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tokan kuvan alle laitoin kyllä mistä kaikki on, mutta siis H&M:stä ostin joskus kolmisen vuotta sitten

      Poista
  2. Onnee sulle tosi paljon koulupaikasta!! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea opiskelupaikan johdosta! Huippua, että pääsit sinne mihin halusitkin :) itsellä on ollut opiskelupaikka taskussa jo yli vuoden, syyskuussa siellä sit ois vissiin vihdoin aloitettava. Mutta silti muistan, kuinka onnellinen olin, kun luin päässeeni sisään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta on kyl aivan ihanaa et pääsin juuri sinne minne halusinkin :D

      Poista
  4. Onnea opiskelupaikasta! Ihanaa, että tuo ala tuntuu noin mieluisalta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos c:
      Kesti jonkin aikaa miettiä mitä sitä tahtoo työkseen tehdä. Ku niitä on niin monta vaihtoehtoa, mut esim niinku tää hiusala nii ei tätä ehdoteta lukiossa tai yläasteella. Tai ei ainakaan kukaan mulle tätä alaa ehdottanu vaa ite tajusin sen tossa viime kesänä ku olin ite kampaajalla blondaamassa tukkaa. Siellä oli niin kiva ilmapiiri ja kampaajan mukaan työ on mukavaa sekä sai harjottaa omaa luovuuttaan.

      Poista
  5. Onnea paikasta! Älä innostu liikaa, ennenkun viralliset paperit tulee kotiin! Pitäisi varmaan itsekin kirjautua sinne katsoo oisko vielä tuloksia AMK:n hauista :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Paperit tuli myös torstaina 15. päivä :D Pari tuntia sen jälkeen kun olin opintopolussa käynyt. Kävin perjantaina sitte viemässä postilaatikkoon kirjeen jossa oli hyväksymislomake sekä kopio lukion todistuksesta

      Poista
  6. Hurjan isot onnittelut opiskelupaikasta! ♥ On varmasti niin ihanaa saada tietää, että pääsee opiskelemaan just sinne paikkaan, minne on kaikkein eniten halunnut! Ite joudun odottelemaan tuloksia vielä tämän kuun 30. päivään saakka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3
      Oli kyllä ihana. Se odottelu oli kyllä hirveetä. Varsinki ne kaks vikaa päivää, ku asiaa mietti melkeinpä koko ajan. Toivottavasti säkin pääset haluamaasi paikkaan opiskelemaan :)

      Poista
  7. Oi vitsit, onnea tosi paljon! Toi on kyllä ihan mieletön fiilis kun pääsee haluamaansa opiskelupaikkaan. :-)

    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Oi, tulin niin onnelliseksi kun luin tätä että mulla on edelleen hymy korvissa!! Paljonpaljon onnea sulle, Paula. Niin ja muuten, älyttömän kaunis asu!

    VastaaPoista
  9. Onnea opiskelupaikasta! :) Toi sun kimono on täydellinen, ootko millon ostanu sen? :)
    Liityin lukijaksi, sulla on kiva blogi! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ostin sen kaks vuotta sitten keväällä

      Poista
  10. Onnea opiskelupaikasta! ♥
    Tuo kimono näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset