Hello darlings! Mites teidän kesä on mennyt? Täällä Vantaalla on mennyt yllättävän rennosti auringosta nauttien ja sateessa välillä hyppien. Tää on mun ensimmäinen kesä tässä asunnossa ja nyt oon alkanut huomaamaan kuinka kuuma täällä on! Ilmastointi ei toimi ja aurinko paistaa suoraan sisään melkeinpä koko päivän. Silti nautin tästä, sillä kesä on mun lempivuoden aika. Ajattelin tulla tänne kertomaan nopeat kuulumiset sekä näyttämään yhden mun juhannusasu ehdokkaan. Lähdetään luultavasti kavereiden kanssa grillailemaan jonnekin päin stadia. Suurmpi syy kuitenkin miksi tulin tänne kirjottelemaan on mun opiskelut. Josta oon jo jonkin verran teille puhunut.

kimono2

kimono3
Seppele H&M / Aurinkolasit H&M / Toppi Gina Tricot / Kaulakoru ja sormukset H&M / Kimono H&M / Shortsit Cubus / Ballerinat H&M

Nimittäin torstaina 15.6. kirjauduin jännityneenä opintopolkuun ja pian mun edessä näkyi teksti; Hyväksytty Stadin Ammattiopistoon Hiusalan Perustutkintoon. En voinut olla huutamatta sekä pomppimatta innosta ja estämättä onnen kyyneliä valumasta. Mulla oli ollut pieni kutina että kyllä mä opiskelemaan pääsen syksyllä. En kuitenkaan uskonut pääseväni ykkösvaihtoehtooni.

kimono4

Rille (btw kutsun murua tästä lähin Rilleksi täällä) oli katsonut olkani yli pääsinkö minnekään sisään, joten hänelle ei tarvinnut ilmoittaa asiasta. Soitin siis heti ensimmäisenä äidilleni, joka oli todella innoissaan hyvistä uutisista. Hänen äänestään kuuli että hänkin hyppi onnesta puhelimen toisessa päässä. Äiti kertoi mulle että Stadin ammattiopistoon pääsee ainoastaan 20% hakijoista. Olin tosi yllättyny noin pienestä luvusta ja siitä että itse olin yksi näistä sisään päässeistä. Kuulemma he katsovat siellä todella paljon kuvaamataidon numeroa. Mä olen ollut yläasteella kuvislinjalla ja lukiossa kuvaamataito olikin mulla 9, - 10 olisi tullut ilman liiallisia poissaoloja - joten vihdoinkin mun taiteellisesta osaamisesta oli jotakin hyötyä!

kimono5

Oon todella innoissani siitä että pääsen vihdoin ja viimein opiskelemaan sellaista aihetta joka kiinnostaa mua. Peruskoulussa ja lukiossa suurin osa aineista kun eivät ole olleet mun mieleen. Vihaan muutenkin pänttäämistä. Olisin ollut iloinen pääsystä ihan mihin tahansa opiskelemaan, mutta kyllä se aina pistää enemmän hymyilyttämään kun pääsee ekaan vaihtoehtoon. 

kimono6

kimono7

Koulu mulla alkaa siis elokuun kymmenes päivä, torstaina. Viimeksi olin näin innoissani kouluun menosta kun mennin ekalle luokalle. Uusi koulu, uusia ihmisiä - paitsi että sain tietää yhden Rillen kaverin aloittavan samassa koulussa, joten ainakin yksi tuttu naama siellä - sellaiseen alaan opiskelu, jolla tahdon tienata elannon ja vielä kaiken lisäksi luova ala. En voisi olla onnellisempi!

Pääsitkö sä haluamaasi paikkaan opiskelemaan?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitteri:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)