TAAS LAIVALLA TUKHOLMAAN

Varattiin viime kuussa kavereiden kanssa risteily matka Ruotsiin. Nyt mennyt viikonloppu 9.-11.6. Jälleen samalla porukalla oltiin matkassa ja samalla laivalla mentiin. Tällä kertaa en kuvannut matkasta videota, sillä 1) kukaan ei vastannut myöntävästi kun kysyin halutaanko matkasta vlogia ja 2) ajattelin että siitä tulee rennompaa jos mun ei tarvitse muistaa videokuvata matkaa. Kuvia tulee kuitenkin aina reissulla räpsittyä paljon. Huomasin myös pitäväni enemmän hauskaa kun en videokuvannut reissulta mitään muuta kuin meidän tyhmyyksiä. Tutustuttiin reissulla myös muutamaan uuteen mukavaan tyyppiin ja se yleensä matkoilla on parasta. Hauskan pidon lisäksi.

ruotsi21

ruotsi1

ruotsi5

ruotsi22

ruotsi4
Paita Spiritstore / Housut H&M / Lenkkarit H&M

ruotsi3

ruotsi18

ruotsi19

Perjantai oli siis enemmänkin sitä tutkimista ja asettumista. En oikeastaan hirveästi mitään siltä päivältä muista, sillä mitään niin ihmeellistä emme tehneet. Kierreltiin ja kaarreltiin ympäri ämpäri. Käytiin ylhäällä clubilla, alhaalla night clubilla, kannella, omassa hytissä ja uusien tuttavien hytissä. 

ruotsi6

ruotsi7

ruotsi8

ruotsi9

ruotsi10

ruotsi11

ruotsi20
Sleek Make Up Matte Me sävy SHABBY CHIC 1037 95krn Sephora / NYX Matte Finish Setting Spray 99krn Åhlèns

Käytiin tietysti tälläkin kertaa maissa, mutta nyt mentiin sentään suoraan keskustaan metrolla. Viimeksi kun mentiin kävellen. Eikä menty väärään suuntaan metrolla nyt. Viimeksi meidän oli ollut myös tarkoitus käydä Sephorassa, mutta kävely oli vienyt niin paljon aikaa ettei oltu ehditty. Nyt sitten päästiin. Ostin itse vain yhden tuotteen, sillä mulla ei ollut tarvetta oikein millekään. En kuitenkaan tahtonut poistua kaupasta tyhjin käsin. Nyxin tuotteen ostin Åhléns:lta. Tiedän että olisin voinut ostaa tämän Suomestakin, mut oon miettiny kauan jo tämän ostoa enkä oo saanu aikaseks käydä stadin Sokoksella. Osto olisi taas venyny kuukausilla jos en sitä olisi ostanut nyt Ruotsista. Murulle katselin paitoja, mutta mikään ei ollut hänen näköisensä. Kaikissa oli typeriä kuvia. Käytiin myös ruokakaupassa ostamassa isot pullot vettä ja ruokaa. Laivassa nuo molemmat nimittäin maksavat aika paljon. 

ruotsi14

ruotsi15
Aurinkolasti H&M / Toppi H&M / Farkut New Yorker / Kengät H&M / Nahkatakki Stockmann

ruotsi16

ruotsi12

ruotsi13

ruotsi17

Kierreltiin maissa paljon ja metrolla sitten tultiin takaisin satamaan. Ihanaa oli kyllä että aurinko paistoi. Mua nimittäin pelotti, että olisi satanut niin kuin täällä kotona pari päivää ennen risteilylle menoa. Mutta onneksi kävi näin. Jalat olivat kyllä todella kipeät kaiken sen kävelyn jälkeen. Vieläkin hiukan kolottaa. Laivalla olo lauantaina oli sitten taas samallainen paitsi itse menin nukkumaan joskus kahdeksan aikoihin ja heräsin noin puolituntia ennen kuin laivasta täytyi poistua. Ajattelin että olisin samoilla silmillä jaksanut ihan kotiin asti. Toisin kävi. Kotiin päästyäni rojahdin sohvalle ja aloin katsomaan Orange Is The New Black:n uutta tuotantokautta. Sitten päätin ottaa päikkärit, jotka muuttuivatkin yöuniksi. Väsyttävä mutta hauska reissu! Voin nyt rastittaa kesän tehtävä listasta Tukholman käydyksi. Seuraavana vuorossa Tallinna. Sinne mennään murun kanssa toivon mukaan ensi kuussa. 

Millon viimeks sä oot käyny Ruotsissa tai risteilyllä?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitter:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

10 kommenttia:

 1. Tää oli nii kiva postaus et aloin kattoo tommost matkaa itelleni ja ukolle jussin jälkeen kun ei ole erityisiä lomasuunitelmia :D Vois olla ihan kiva! Kuvat ja kaikki teki siit semmosen kesäkaupungin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :D Reissu oli kyl tosi mahtava! Suosittelen menemään sillä metrolla keskustaan ja sit takasin satamaan koska aikaa on sitten paljon enemmän kierellä :)

   Poista
 2. Tukholma on niin ihana paikka! Viimeks kävin toissavuonna ja ois kiva mennä tänä kesänä muutaman päivän reissulle niin ehtis tekee ja näkee vähän enemmän 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl. Pääsin nyt ite ekan kerran käymään kesällä. Käytiin nimittäin aina talvisin Tukholmassa ku olin pieni. Oli kyl tosi kivan näköstä ku puut oli vihreinä, mut paljon remontteja oli menossa ihan ytimessä

   Poista
 3. Jälleen niin ihania kuvia ja tosi kivan oloinen reissu!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus & ihanaa kun oli niin paljon kuvia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritin ottaa nyt mahollisimman paljon ku en sitä videota tehny :D

   Poista
 5. Kivoja kuvia, erityisesti maisemakuvat on upeita😍 Näistä kasvoi ihan kunnon risteilykuume, onneks mulla on tiedossa risteily tänä viikonloppuna, tosin vaan piknik, eli ei käydä maissa. Tukholmassa oon käynyt viimeksi syksyllä ja kovasti haluisin uudestaan, erityisesti Sephorassa kun viimeksi ei siellä käyty :)

  Elli

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania reissukuvia! En ole vuosiin käynyt Tukholmassa, mutta kyllä houkuttelisi. Minusta vain se laivamatka on aika tylsä vaikka ihania maisemia toki on :D

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset