Harvoin oikeasti mietin tulevaisuutta ja sitä mitä toivon elämältä. Pienenä tietysti sitä tuli aina haaveiltua siitä minkälaisessa tilanteessa sitä tahtoisi tulevaisuudessa olla. Lukion aikana tulin kuitenkin ymmärtäneeksi ettei sitä tulevaisuutta kannata kauheasti suunnitella. Kaikki suunnitelmat eivät nimittäin tule toteutumaan. On mulla suunnitelmia ollut, mutta ne muuttuvat. Se mitä joskus ajattelin tekeväni ennen kuin täytän 25 ei ole enää sama. Miksi? Koska tilanne on täysin erilainen kuin silloin kun viimeksi tulevaisuutta mietin. 1) En asu enää äidin luona, 2) oon parisuhteessa sekä 3) urahaaveeni on vaihtunut ja samalla myös maailman kuvani. Tässä postauksessa ovat siis ne tulevaiuuden suunnitelmat joita oon miettiny tekeväni ennen kuin täytän 25 -vuotta.

asu2
Aurinkolasit Monki / Farkkutakki H&M / Toppi TopStreetWear / Legginsit NewYorker / Kengät H&M / Laukku H&M

Isompi asunto, josta voi tehdä kunnon kodin - En ajatellut koko elämääni tässä pikkuisessa yksiössä elää. Tarkoitukseni oli asua tässä vain tämän vuoden verran joka mulla oli jäljellä lukio-opinnoissa. Ollaan murun kanssa päätetty muuttaa saman katon alle, mutta ilman sitä päätöstäkin olisin muuttanut tästä yksinkin kaksioon. Nyt kuitenkin asunnon etsiminen on sellaisessa pisteessä että se johon muutetaan olisi sitten sellainen jossa voisi sitten asua pitkään. Ehkä ei loppuikää mutta edes siihen kolmekymppiseen asti. 

Opiskelupaikka - Oon jo ehtiny tekemään muutamaa pikkutyötä enkä enää tahtoisi niitä tehdä.  Oon ollu puhelinmyyjänä, jaellu lehtiä ja ollu kaupan kassalla. Haluan kouluttautua johonkin ammattiin ja tällä hetkellä mua kiinnostaa hiusala. Lukion päättötodistuksella haenkin opiskelupaikkaa ja toivon että ensi syksynä sitten pääsisin kouluun. Välivuotta en tahtoisi pitää. Olisi muutenkin mahtavaa valmistua 22 -vuotiaana. Tuo opiskelu kun lyhenee vuodella lukiotodistuksen avulla. Jos sitten opiskelemaan en pääse niin se välivuosi on sitten pidettävä ja töihin mentävä. Tämä onneksi saadaan selville 15.päivä kesäkuuta.

asu3

asu5

Pidemmälle kuin Ruotsiin - Tukholmassa on tullu käytyä monesti ja kerran Tallinnassa. Oon jopa käyny Kööppenhaminassa. Se onkin pisin paikka missä on tullu käytyä. Siellä olisi aivan mahtavaa käydä uudestaan ja vielä murun kanssa. Ihanaa olisi myös päästä käymään jossain muuallakin. Kenties Lontoossa tai vaikka jossakin lämpimässä. Paikalla ei oikeastaan ole niinkään väliä kunhan edes maisema poikkeasi tästä Suomen arkkitehtuurista ja luonnosta. Olemme myös yhden ystäväni kanssa jutelleet matkasta Pariisin Disneylandiin, sillä olemme molemmat suuria Disney -faneja.

Perheenlisäystä - Ei siis lapsia, vaan lemmikki, karvaturri, koira. Vielä en ole itse valmis lapsille, enkä tiedä tulenko koskaan olemaan. Mun elämässä on kuitenkin aina ollut pienempi tai suurempi karvaturri. Tuntuu siis todella tyhjältä kun koiraa ei nyt ole. Mochinan ollessa hoidossa huomasin kuinka paljon kaipasinkaan sitä mitä koira elämään tuo. Meillä on vain murun kanssa yksi ongelma. Valinnan vaikeus. Emme osaa päättää rodusta sekä mä tahtoisin pennun, mutta muru puolestaan vähintään 2 -vuotiaan. Aikaa kuitenkin on miettiä, sillä tähän yksiöön ei mitään koiraa hankita. Hankinnassa on kuitenkin paljon isompi koira kuin Mochina, joka sekin oli jonkin verran tiellä täällä.

asu4

Yritin ottaa tähän postaukseen todella hienot kuvat, mutta kun murun kanssa lähtee ottamaan asukuvia yms. niin ei sitä voi olla vääntelemättä naamaa. Muru itse ei ole niin vakava ihminen että kuvissa voisi oikeasti poseerata kunnolla. Katselin kuitenkin hetken kuvia ja ajattelin että mitäs sitten? Tällainen mä olen kun musta yritetään ottaa kuvia. En mä osaa pysyä paikoillani. Muru on kuitenkin yllättävän hyvä kuvaaja. Ottanut muutaman tänne blogiinkin mulle. Hän ei vaan osaa olla naurattamatta.

Minkälaisia suunnitelmia sulla on seuraavalle viidelle vuodelle?

xoxo
Paula

Seuraathan myös Youtubessa, Facebook:ssa, omai sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeuatyqueen), Twitter:ssä (@paulukkaaa), Snapchat:ssä (paulukkaaa) sekä Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)