KESÄKUUN KUUNNELLUIMMATKesältä 2016

Mitkä biisit soi sun musiikkilistalla tänä kesänä? Entä mikä oli sun lempibiisi kesältä 2016?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitter:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

14 kommenttia:

 1. Tosi kivoja biisejä! Despacito on loistava kesäbiisi ja lisäksi tuo Nikke Ankaran versio Nothing is overista on ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Despacito on sellane kappale joka soi ihan kaikkialla ja aina ku sen kuulee nii on pakko laittaa kavereille snäpissä muutaman sekunnin video, että hei taas se soi tällä xD Ankaran versio oli yllättävän hyvä ja odottelin hiukan innolla miten enkku häneltä sujuu

   Poista
 2. Oon kuunnellut liikaa Despacitoo ja Malibua! YOUNGHEARTED on kans ollu mun soittolistalla soimassa :) Meillä näyttää olevan aika samanlainen musiikkimaku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tosi laaja musiikkimaku. Kuuntelen aikalailla kaikkea :D

   Poista
 3. Ihan huippu hyviä biisejä oot listannut!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mä löysin vasta muutama päivä sitten ton Ellinooran Rakkauden kesän ja tykkäsin! :) Mun kesän soittolistalla on mm Kymppilinjaa, Timi Lexikonia, Kapasiteettiyksikköä, tällasta vanhempaa suomiräppiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin sitä taukoamatta koko loppukesän viime vuonna. Aivan ihana kappale :D

   Poista
 5. Despacito on noista oikeastaan ainoa, joka millään tavalla kiehtoo omaa musamakua :) Kesäsin tykkään yleensä fiilistellä 2000-luvun alun musaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton kappaleen tyyliset biisit on sellasia joita kuuntelen tosi paljon kesäsin tai yleensäki sillon jos ollaan tyttöjen kanssa lähössä juhlimaan. 2000 -luvun alussa tehtiin kyllä tosi hyviä kappaleita :D

   Poista
 6. Despacito on kyllä jo nyt ihan klassikko vuodelta 2017, joten ehkä valitsen sen tän kesän lemppariksi :D viime kesän lemppareita oli Vahinko ja Rakkauden kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee kyl sellanen biisi et kun se tulevaisuudessa soi nii muistaa aina tän kesän :D

   Poista
 7. En tykkää mistään biisist tältä vuodelta mut toi sannin Vahinko ja Mitähän Vittua ja Lähiöunelmii soi kans viimekesästä lähtien omillaki biisilistoilla :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat kesäbiisit alkaa tulemaan sit tossa heinäkuun alku viikoilla. Siks ne on parhaita sillä ne muistaa parhaiten. Ite en ainakaan osaa nimetä mielessä biisejä mitä kuuntelin kesäkuussa.

   Poista
 8. Kaikki hyviä biisejä! Meil on niin samanlainen musiikkimaku xd
  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset