touko1

1. Vappu pitää aina juhlistaa karhun kanssa. Mikään ei oo parempaa ku grandiosan pizza pienen juhlinnan jälkeen.  2. Elokuusta asti asunu tässä asunnossa ja vihdoinkin sain peilin. Thanks to my love.  3. Blogi sai uuden ulkoasun, johon en ite oo vieläkään kyllästyny. Ihmettelen sillä kyllästyn aika nopeesti uuteen ulkoasuun.

touko2

4. Muru sai hankittua mulle myös pesukoneen. Tästä ostoksesta oon tosi kiitollinen.  5. Käytiin murun kanssa myrtsissä hiukan shoppailemassa.  6. Viimeks katoin huippumalli haussa ohjelmaa ala-asteella. Olin unohtanu kuinka koukkutava se sarja on.

touko3

7. Ensimmäinen mm -kisa matsi Suomi vs. Valko-Venäjä. Piti olla kunnon herkut ja juomat.  8. Juhlittiin ekaa voittoa kahden pizzan voimin.  9. Suomen hyvä peli jäikin sitten siihen yhteen kunnes alkoi mennä suurtakin alamäkeä muissa peleissä.

touko4

10. Käytiin ekaa kertaa Joe & The Juice nimisessä kahvilassa kamujen kanssa. Istuttiin hiukan yli kolme tuntia ja toinen kahvilassa työskentelevä mies naureskeli; "Three hours and you're leaving already? 11. Muru sai vihdoinkin henkkarit ja tietysti piti juhlistaa sitä menemällä läheiseen baariin.  12. Äitienpäivä vietettiin mun äidin luona hyvää ruokaa ja nami nam kakkua syöden.

touko5

13. Hyvät säät ja lämpö antoivat inspiraatiota maalata taas. Oli kyllä kiva istua partsilla pensseli kädessä ja vaan keskittyä väreihin.  14. Näin Ankaran ekaa kertaa livenä enkä voi olla ilosempi. ♡ 15. Alettiin murun kanssa kattoo Californication -sarjaa netflixsistä ja on kyllä viihdyttävä.

kollaasi

16. Tutustuin murun yhteen kaveriin, joka asustaa tässä mun lähellä ja oon tosi ilonen että hänet oon tavannu. Ollaan käyty nyt monesti hänen töiden jälkeen läheisessä baarissa muutamalla kun hän on päässyt töistä.  17. Käytiin murun kanssa sitten myös kerran moikkaamassa tätä hänen duunipaikallaan. Tuli myös sitten samalla käytyä ekaa kertaa kahvilabaarissa. Pikkuisen hämmentävää.  18. Muru lähti tiistaina - 30.päivä - hoitamaan asioitaan ja jäin yksin kotiin. Ajattelin silloin että kuvaanpas nyt videon ja ehkä toisenkin kun saa olla rauhassa, mutta muru oli ottanut kamerani muistikortin puhelimeensa. Ensi kuussa ostan kyllä kymmenen lisää noita muistikortteja.

Miten sun toukokuu meni?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)