Mun ylppärit eivät todellakaan olleet sellaset mitä olin ajatellu. Suurimpana syynä oli ehkä se että en saanut yo -todistusta joten tietenkään sukujuhlia ei järjestetty. Torstainan mulle tuli myös soitto koululta että voin todistukseni hakea 5.6. lähtien kansliasta. Mun ei siis tarvinnut mennä todistustenjako tilaisuuteen. Tarvetta tuolle kauniille mekolle ei siis ollut lauantaina. Päätin kuitenkin pitää kahvikakkuhetken läheisten ystävien ja perheen kanssa. Paikalle ilmestyi äitini, veljeni ja poikaystäväni lisäksi kaksi ystävääni. Olin kutsunut paikalle ilmaantuneiden lisäksi kuusi muuta ystävääni sekä isäpuoleni, joka ei päässyt töiden vuoksi.

lukio1

Äiti oli tuonut ihanan raikkaan salaatin, ruissipsejä ja niiden päälle levitettä, shamppanjan sekä persikoita. Itse olin ostanut prinsessakakun. Ystävältäni sain kortin sekä ensimmäisen magneetin jääkaapin oveen ja toiselta shamppanjan. Ensimmäinen ajatus oli ollut grillata pihan grillillä, mutta meitä oli todella vähän ja ulkona tuuli sen verran että oli kylmä, joten olimme sisällä. Hyvin mahduimme viidestään tähän pieneen yksiööni.

ylppärit

Olin suunnitellut että lähtisimme juhlistamaan iltaa Helsinkiin, mutta kukaan meistä neljästä ei jaksanut enää kahvittelun jälkeen liikkua pois Vantaalta. Muutenkin ajatus viereisestä baarista kuulosti paremmalta. Toinen ystäväni nimittäin asustaa aivan naapurissa ja toinen oli täällä yötä. Turha siis raahautua stadiin kun tässä lähelläkin on tosi hyviä baareja. Aamuyöstä on kauheaa tulla junalla kotiin ja siihen matkaankin menisi rahaa jonka voisi myös sitten käyttää joko lähibaarissa tai säästää. Hyvä idea oli mennä viereiseen Myyrin Krouviin, jossa oli juuri eilen myös karaoke. Päästiin siis pitämään tosi hauskaa ja tutustumaan vielä paremmin naapureihin. Ihana päivä oli kokonaisuudessaan vaikka ihan suunnitelmien mukaan ei mennyt.

lukio3

Kauheasti kuvia en ottanut, sillä kumpikaan tilaisuuksista ei ollut oikein juhlava. Ellei tarjoilua ja kattausta lasketa. Muutenkin oon todella huono ottamaan kuvia missään tilaisuuksissa. Sitä unohtuu aina suustaan kiinni jonkun kanssa. Näin tekstin muodossa päätin teille kertoa lauantaista ja videon muodossa sitten höpötellä itse lukiosta hiukan. 


Jos sulla oli valmistujaiset niin miten ne menivät?


xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebookissaomani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä(@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)