VALMISTUJAISET

Mun ylppärit eivät todellakaan olleet sellaset mitä olin ajatellu. Suurimpana syynä oli ehkä se että en saanut yo -todistusta joten tietenkään sukujuhlia ei järjestetty. Torstainan mulle tuli myös soitto koululta että voin todistukseni hakea 5.6. lähtien kansliasta. Mun ei siis tarvinnut mennä todistustenjako tilaisuuteen. Tarvetta tuolle kauniille mekolle ei siis ollut lauantaina. Päätin kuitenkin pitää kahvikakkuhetken läheisten ystävien ja perheen kanssa. Paikalle ilmestyi äitini, veljeni ja poikaystäväni lisäksi kaksi ystävääni. Olin kutsunut paikalle ilmaantuneiden lisäksi kuusi muuta ystävääni sekä isäpuoleni, joka ei päässyt töiden vuoksi.

lukio1

Äiti oli tuonut ihanan raikkaan salaatin, ruissipsejä ja niiden päälle levitettä, shamppanjan sekä persikoita. Itse olin ostanut prinsessakakun. Ystävältäni sain kortin sekä ensimmäisen magneetin jääkaapin oveen ja toiselta shamppanjan. Ensimmäinen ajatus oli ollut grillata pihan grillillä, mutta meitä oli todella vähän ja ulkona tuuli sen verran että oli kylmä, joten olimme sisällä. Hyvin mahduimme viidestään tähän pieneen yksiööni.

ylppärit

Olin suunnitellut että lähtisimme juhlistamaan iltaa Helsinkiin, mutta kukaan meistä neljästä ei jaksanut enää kahvittelun jälkeen liikkua pois Vantaalta. Muutenkin ajatus viereisestä baarista kuulosti paremmalta. Toinen ystäväni nimittäin asustaa aivan naapurissa ja toinen oli täällä yötä. Turha siis raahautua stadiin kun tässä lähelläkin on tosi hyviä baareja. Aamuyöstä on kauheaa tulla junalla kotiin ja siihen matkaankin menisi rahaa jonka voisi myös sitten käyttää joko lähibaarissa tai säästää. Hyvä idea oli mennä viereiseen Myyrin Krouviin, jossa oli juuri eilen myös karaoke. Päästiin siis pitämään tosi hauskaa ja tutustumaan vielä paremmin naapureihin. Ihana päivä oli kokonaisuudessaan vaikka ihan suunnitelmien mukaan ei mennyt.

lukio3

Kauheasti kuvia en ottanut, sillä kumpikaan tilaisuuksista ei ollut oikein juhlava. Ellei tarjoilua ja kattausta lasketa. Muutenkin oon todella huono ottamaan kuvia missään tilaisuuksissa. Sitä unohtuu aina suustaan kiinni jonkun kanssa. Näin tekstin muodossa päätin teille kertoa lauantaista ja videon muodossa sitten höpötellä itse lukiosta hiukan. 


Jos sulla oli valmistujaiset niin miten ne menivät?


xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebookissaomani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä(@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

9 kommenttia:

 1. Tuo video oli kyllä tosi hyvä ja rehellisesti kerrottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Ajattelin että turha alkaa kaunistelemaan liikaa koska kauheen hyvä mieli ei mulla kokonaisuudessaan lukiosta jäänyt

   Poista
 2. Mä kävin musiikkilukion, enkä pitänyt siitä yhtään. Aika nopeesti päätin, että mä hoidan homman pois alta 2,5 vuodessa. Pärjäsin kirjotuksissa ja koulussa lukematta, koska oon niin taitava jauhamaan paskaa, ja kielet oli helppoja. Mulle lukio oli yksinäistä ja masentavaa aikaa, koska en vaan sopeutunut siihen ilmapiiriin. Opo ja ryhmänohjaaja oli viimeseen asti sitä mieltä, etten tuu onnistumaan mun tavotteessa. Onnistuin silti. Kirjotin kirjotuksissa EEMCB äikästä, enkusta, uskonnosta, psykologiasta ja pitkästä ruotsista, ja suoritin 78 kurssia.

  Lukiosta maalaillaan aina semmosta "täydellistä" kuvaa, vaikka todellisuudessa monille se ei todellakaan oo sitä. Mahtava postaus ja video, ja onnea lukion suorittamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni se on hiukan ärsyttävää et sitä lukiota hehkutetaan niin paljon. Sinne sitte menee just sen takia et olettaa siellä olevan hauskaa vaikka se on lukemista ja lukemista. Eikä ne opettajat auta asiaa.
   Kiitos :)

   Poista
 3. Onneksi en käynyt lukiota sillä kirjasta pänttäämistä vihasin jo peruskoulussa. Amiksessa oppi paljon ja alkoi jo näkemään mitä haluaa tehdä tulevaisuudessa. Oma valmistumispäiväni oli iso perhejuhla, mutta melko mauton ja kuiva oli todellinen todistustenjaon tilaisuus. Onneksi tuli käytyä, nyt leuka kohti uusia tuulia ja toivottavasti opinnot jatkuu AMKssa.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en mikään päntääjä oo koskaan ollu ja lukio on sellasta et suurin osa tiedosta on turhaa. Kävin kuusi kurssia matikkaa ja muistanko niistä opeista mitään tai tarvitsenko tulevaisuudessa? En.
   Silleen hyvä kuitenkin että kävin sillä olisin varmasti ollu parikin vuotta välivuodella peruskoulun jälkeen kun en tienny mitä halusin opiskella enkä varmastikaan olisi sittenkään päätynyt haluamaan opiskella hiusalaa niin kuin nyt

   Poista
 4. Onnea lukiosta valmistamisen johdosta! Ajattelitko lähteä opiskelemaan amikseen? Pisti vain korvaan tuo, että valmistut kahdessa vuodessa, ja mulla oli melkein sama tilanne (valmistuin kahdessa ja puolessa vuodessa, koska opo ja opettajat eivät saaneetkaan täytettyä multa hyväksiluettuja kursseja ajallaan), kun menin itse autopuolen käytyäni graafisen suunnittelun perustutkintoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, oon nyt hakenut hiusalalle. Jännittyneenä odotellaan pääsenkö syksyllä opiseklemaan Helsinkiin, Vantaalle vai Lohjalle vai tuleeko välivuosi vedettyä. Toivottavasti ei tarvii välivuotta pitää, mut epäilen sitä suuresti

   Poista
  2. Oi, paljon onnea opintoihin, toivottavasti tärppää! :) Kuulostaa ainakin sulle todella sopivalta alalta!

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset