KEITÄ TILAAN YOUTUBESSA? ★ LEMPITUBETAJANI

Mulla on viharakkaussuhde mitä tulee tubettajiin. Yhtenä hetkenä rakastan ja hehkutan jonkun videota ja toisena en voi sietää hänen kasvojaan tai ääntään. Sitten viikon tai kuukauden päästä taas seuraan jokaista liikettä somessa sekä odottelen innolla uutta videota. Viimeksi "keitä tilaan youtubessa" postauksessa kerroin lemppari "sarjat" BuzzFeed kanavalta. Kysyin haluaisitteko tietää lempitubettajani ja muutama myöntävä vastaus tuli. Tässä siis on kymmenen tubettajaa, joita seuraan innolla YouTubessa kuten myös muualla somessa. Nämä ovat myös ne henkilöt joihin tämä mun viharakkaussuhde kohdistuu eniten. Eli tässä ovat siis mun lempparit. Huom! Nämä eivät ole minkäänlaisessa järjestyksessä.
Ajattelin myös kaksi erillistä postausta, jossa toisessa esittelisin pelkästään suomalaisia tubettajia ja toisessa pelkästään ulkomaalaisia. Kiinnostaisiko sua sellanen?

tubettaja1


Oon Maijua seurannut vasta kaksi vuotta, mutta muistan että rakastuin hänen videoihinsa heti ensisilmäyksellä. Hän valmistui juuri sinä keväänä ylioppilaaksi. Ihastuin myös hänen blogiinsa joka valitettavasti ei ole enää pystyssä. Nykyään Maiju a.k.a. mansikkka - muistakaa kolme k -kirjainta - kuvaa päiväänsä vlogin muodossa, jakoi suosikkejaan (näitä videoita ei enää tule), puhuu tärkeistä asioista kuten masennuksesta ja hänellä oli oma videosarja kirjajuttuja, joka toivottavasti saa jatkoa. Itse ainakin pidin todella paljon näistä videoista, sillä etsin aina uutta luettavaa. Olen myös hänen ihastunut hänen karvattomaan kissaansa Nakkiin sekä uuteen perheen jäseneen Marttaan, jotka myös esiintyvät videoilla.

tubettaja2


Veronican videoihin tutustuin Maijun kautta kun nämä kaksi olivat kämppikisiä. Voin sanoa etten aluksi hänen videoistaan pitänyt, mutta muutaman kuukauden taustalla olevan seuraajan roolissa aloin pitämään hänestä. Eniten ehkä ihastuin hänen pirteyteensä, huumorintajuunsa ja tapaan saada mut hymyilemään kun häntä seurasin. Mitä enemmän häntä seurasin huomasin myös meissä olevan pirteän luonteemme lisäksi muutakin yhteistä. Nimittäin rakkaus yksisarvisia kohtaan. Hänen kanavallaan näkee vlogeja, hassun hauskaa videosarjaa #verhotestaa - joka on vienyt monen ja samoin myös mun sydämen - ja haasteita sekä herkkujen maisteluvideoita.

tubettaja3


Valtteri tuli tutuksi kaikille, jopa myös mulle, Janne Naakan a.k.a. Naagin poikaystävänä, kunnes hänkin päätti ruveta tekemään videoita. Oletin hänen aloittaessaan että videot olisivat aikalailla samanlaisia kuin Jannen kanavalla, mutta onnekseni erehdyin. Vloggauksen lisäksi Valtterin kanavalta löytyy testausvideoita - tuotteiden sekä yllä olevan videon kaltaisten trendien - ja mä pidän niistä. Hän antaa todella hyviä arvosteluja sekä neuvoja videoiden yhteydessä. Ne eivät ole mongerrusta tai leikiksi vedettyjä videoita. Oon todella suuri huumorin ystävä, mut joskus mäkin nautin ihan oikeista arvosteluista ja Valtterin videoilta niitä löytyy. Pidän myös hänen tavastaan muokata videoita. Täysin erilainen tyyli kuin poikaystävällään, joka on ollut ihana huomata.

tubettaja4


Viime kesänä löysin Henryn kanavan ja ihastuin hänen persoonaansa heti. Kovaääninen ja sanavalmis, mutta erottuu todella todella hyvin muiden hiljaisten hissukka tubettajien joukosta. Hänen videoistaan löytyy myös todella hauskaa ja ehkä hiukan rivoakin huumoria. Kanavan videot koostuvat My Day -videoista sekä meikkitutoriaaleista. Hänellä oli myös videosarja kynsihuolto - because we all love Henry's nails - mutta niitä ei valitettavasti enää tule lisää. Henryn videot ovat viihdyttäviä, joten nauraa saa ainakin. Mutta niissä näkyy myös se ettei pelkästään naisten tarvitse olla kiinnostuneita itsensä ehostamisesta meikkien voimin. 

tubettaja5


Jennin kanavaan tutustuin hänen bloginsa kautta - yksi mun suosikeista - joka on yhtä yksinkertaisen kaunis kuin hänen videonsakin. Jennin videot ovat enemmän meikkitutoriaali painotteisia, mutta niistä oon itse saanu paljon inspiraatiota omaan meikkiini. Niin arki- kuin juhlameikkiin. Hänen kanavaltaan löytyy myös suosikki videoita joista saan myös hyviä vinkkejä niin meikkisiveltimiin kuin hiusten hoitoonkin. Hänen tapansa editoida videoita on myös aivan upeaa. I just love it.

tubettaja6


Nyt on sellaisen kanavan vuoro, joka on pelastanu mun jokaisen huonon päivän viimesen kahden vuoden ajan. Kolmesta jätkästä koostuva ryhmä - kaksoset Petri ja Harri sekä heidän ystävänsä Matti - tekevät hauskoja sketsejä ja kokeilevat typeriä juttuja. Kanava on vähän kuin Justimusfilms, mutta jätktä ovat Varkaus nimisestä kaupungista ja nämä kolme tunnetaan varmasti parhaiten heidän Haastekilpailu videosarjastaan. Jos sulla on oikeasti todella huono päivä meneillään niin suosittelen jätkien kanavaan tutustumista. Heti tulee hymy huulille.

tubettaja7


Tähän kanavaan tutustuin Demi -sivuston kautta kun heidän yksi videonsa oli päätynyt sinne. Juuri tuo yllä oleva. Paju ja Minni ovat ystävykset jotka aloittivat vegaani matkansa vuoden 2016 alussa. Eli kauan he eivät ole ehtineet sitä oikeasti olemaan. On kuitenkin kiva nähdä minkälaista se vegaanin arki on ja saada itsekin vinkkejä erilaiseen ruokaan. Vegaaniksi en ole ryhtymässä ellei lihan tuotantoa lopeteta, mutta välillä on kiva kokeilla erilaista ateriaa sen saman vanhan tilalle. Enimmäkseen kanava perustuu kokkaukseen ja vinkkeihin vegaaniuteen liittyen.

tubettaja8


Löysin Susannan kanavan vasta äskettäin, mutta ihastuin häneen heti. Todella pirteä fanityttö. Itse olen suuri Disneyn ja varsinkin Harry Potter:n fani, joten oli todella kiva löytää kanava jossa suomalainen hehkuttaa näitä kahta. Ihastuin Susannan Keijupölyä sarjaan jossa hän puhuu Disney elokuvien teorioista ja ylipäätänsä elokuvien takana olevasta tausta ja hahmoista. Tiedän jo itse lähestulkoon kaikki teoriat, sillä ne kiinnostavat, mutta on kiva kuulla sama teoria suomeksi. Kanavalta löytyy myös My Day -videoita sekä ostosten esittelyjä, joissa ofc on tähtenä disney. 

tubettaja9

Jos tiedät PewDiePie:n niin tiedät varmasti hänen ihastuttavan tyttöystävänsä Marzian. Marzia on ensimmäisiä tubettajia joita aloin seuraamaan ja ainoa jota vielä seuraan. Hän on tyyliltään ihanan tyttömäinen, jossa on ripaus boheemisuutta ja japanilaista sekä korealaista kulttuuria. Musta hän on ihanan suloinen ja siksi varmaan pidänkin hänestä hänen pienen lapsekkuudensa vuoksi. Itsestänikin kun tuo piirre löytyy. Hänen kanavaltaan löytyy vlogi videoita niin arki elämästä kuin matkoilta, kokkausvinkkejä, lookbookkeja - joihin myös mahtuu hänen oma vaatemallistonsa - meikkitutoriaaleja, unboxauksia, pelien pelailua totta kai sekä kanavan tähtinä ovat välillä Felix ja koirat Maya ja Edgar. Ihanan tyttömäinen kanava, jossa on ripaus hauskuutta ja kauhuakin - Marzia on hulluna kauhuun sen kaikissa eri muodoissa.

tubettaja10


Ihastuin Kalynin videoihin tämän vuoden alussa ja isona syynä olivat hänen tapansa editoida videot sekä jokaisen videon alussa oleva jonkinlainen quote. Hänen koko kanavansa on inspiroiva. Vaikka jokin otsikko ei kuulostaisi kiinnostavalta on hän osannut tehdä videosta oman tapaisensa, inspiroivan ja miellyttävän katsoa. Kalyn sai mut oikeastaan kiinnostumaan meal preppauksesta, jonka oon kerran jos varmaan toisenkin täällä blogissani maininnut. Muutenkin videon otsikosta huolimatta suurin osa on vlogeja, joissa on ripaus vinkkejä mitä tulee elämiseen. Se on oikeasti mukavaa että hän on osannut yhdistää monta asiaa videoihinsa tekemättä siitä liian täyteläistä. Kalyn on tällä hetkellä henkilö joka inspiroi mua postausten, videoiden, tyylin ja sisustuksen suhteen. I just love her style and her homes decor so much.

Keiden kanavia sä yilaat tubessa? Oliko tuttuja mun listan joukossa? Seuraatko enemmän suomalaisia- vai ulkomaalaisiatubettajia?


xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen) Twitter:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

18 kommenttia:

 1. Oli tuttuja mutta mistään noista itse en tykkää.... ): Mutta mua miellyttää Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali (en ole fani mutta he ovat hauskoja)

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en seuraa kumpaakaan, Lindemania tai Parkkalia, sillä heidän sisältönsä ja luonteensa ovat aika päinvastaista siitä mitä katson kun puhutaan tubettajista. Huomioidaan kyllä nyt myös se että oon kyseisiltä henkilöiltä katsonut kuitenkin vain 2 videota enkä niitäkään edes loppuun asti

   Poista
 2. Mahtava postaus ja kiinnosti lukea ihan loppuun asti! Itse seuraan todella paljon suomalaisia tubettajia, ulkomaalaisia en juurikaan. Ehdottomia lemppareita on marieveronica, milli&abe, miisa, uino aino, ilona, derya dincer ja hermanni. Kyllähän noita lisääkin ois mutta tuossa nyt "muutama" xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pidit :) Seurasin ennen aika paljon ulkomaalasia tubettajia, mut nyt mulla on noi suomalaiset noussu enemmän suosioon. Marzia on kuitenkin ainoa ulkomaalainen tubettaja jonka videoihin en oo ikinä kyllästynyt. Kaikkiin muihin sitten kiinnostus on lopahtanut xD
   Miisaa seurasin jossain vaiheessa innolla, mut nyt jotenkin hänen videonsa ovat vain jääneet. Uinon videoita oon yrittäny katsoa, mut hänen videoita en jotenkin kiinnostus ei oo ollu niin suuri et olisin jaksanu kattoo loppuun ilman kelaamista eteenpäin

   Poista
 3. Henry on munkin lemppari! Niin hauska ettei voi kuin nauraa, piristää päivää aina :D

  Elli

  VastaaPoista
 4. Ennen seurasin ulkomaalaisia, mutta nykyään en yhtäkään hups. Henry ja mariieveronica on näistä myös mun suosikkeja. Niiden lisäks Milli&Abe, Teemu Sumell, Sanni Mariia, Papananaama, The Realm of Maria... ja Patuemilia välillä :D Siihen on vähän samanlainen viha-rakkaus suhde haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki seurasin enemmän ulkomaalasia ennen mut nyt ku Suomessa on tullu tää tubettaminen ja vloggaaminen enemmän suosioon nii on sitte tullu seurattuu enemmän suomalaisia. Ei se oo sen takia että ymmärtää paremmin puhetta, vaan et aiheet on kiinnostavempia ja tuntuu ku kaverin elämää seurais

   Poista
 5. Tämä postaus on ulkonäöllisesti tosi kaunis! ♥ Oli myös ilo lukea kiinnostavan tekstin takia. Mansikkka on kyllä aivan ihana ja itsekin toivon kirjajutuille jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja ihana kuulla :3
   Kirjajutut oli sellanen videosarja jolle aina ootin pienellä innolla jatkoa :D

   Poista
 6. Itse seuraan lähinnä vain suomalaisten vlogaajien videoita, sillä englanninkielen taitoni on heikko enkä jaksa edes yrittää ymmärtää, mitä ne ulkomaalaiset möngertävät. Ehkä silloin saattaisin jopa seuratakin, jos videot ois englanniksi tekstitettyjä, sillä nopeasta puhekielisestä puheesta on hankala saada tolkkua. Mitä suomalaisiin vlogaajiin tulee niin Maiju ja Veronica on mun ehdottomia suosikkeja. Tykkään seurata myös Sofia Laurentin videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä se et täytyy olla tosi hyvä kuuntelukorva mitä enkkuun tulee. Se on kyl harmi ettei ihan kaikista videoista löydy noita tekstityksiä. Katoin jossain välissä Sofian videoita, mut ne ei iskeny sillä tavalla et olisin aina kattonu uuden videon sen ilmestyttyä. Saatoin kattoo sen viikon kaks jäljessä

   Poista
 7. En oo kyl aikoihin seurannut youtubesta mitään. Sillon kun tietokoneet alko tulee kotitalouksiin, meillä v. 2005 tai 2006 niin sillon tuli kyllä istuttua ja katsottua sikana. Nykyään on ehkä parempaa tekemistä, eikä oikein jaksa keskittyä videoihin. Elokuviin kyllä, mutta ei vloggailuun :C Vähän keskittymisongelmia, ja on noit hyvii vloggaajia, enemmän amerikkalaisia oon seurannu sillon ku seurasin :) Mutta kivoja vinkkejä tästä kyl löyty!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on ollu tässä nyt niin paljon vapaa-aikaa että tubesta videoita tulee katsottua aika paljon. Tube on sellanen paikka josta etin viihdettä sillon kun on tosi tylsää eikä oo oikeen mitään muutakaan mielessä :D

   Poista
 8. Aluksi, kun näin ensimmäisenä näin omat suosikkini Maijun ja Veronikan, ajattelin, että voi perse, kaikki on varmaan tuttuja. Mutta EI! Loppupäässä oli ihan ennenkuulumattomia tyyppejä, täytynee heihin tutustua! :) Mulla seuraamislistalla on aika lailla puolet suomalaisia- ja puolet jenkki/norjalais/ruotsalais/kanadalaisia-tubettajia. Eli aika kiva, monipuolinen kattaus. Mietin kovasti, pitäisikö vinkata omassa blogissa ainakin Youtuben LGBTQ-vaikuttajia, kun ovat niin huikeita persoonia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju ja Veronika on kyl sellaset tubettajat jotka melkeen kaikki tietää. Osa sitten tykkää ja osa ei. Yritän ite ain ettii uusii tubettajia seurattavaks ja ehk vähän sellasia jotka ei oo niin suosittuja tai ainakaan niin kaikkien tiedossa. Tärkeintä kuitenki on se videoiden sisältö on oikeesti kiinnostavaa eikä niistä tuu sellanen olo et nyt ollaan rahan perässä tai et henkilöt on sellasia "teen tätä koska oon paras ja mun ei tarvii tehdä muuta duunia".
   Suosittelen tekemään, sillä ite tykkäsin ainakin väkertää tätä postausta :D

   Poista
 9. Kiva kun listasit näitä, löysin lisää seurattavia itsellenikin! Mulla kans tubettajien suhteen se, että välillä tykkää jostain tosi paljon ja seuraavana hetkenä ei jaksa yhtään kuunnella juttuja/katsella naamaa. Jännä miten se vaihtelee.

  Ihana ulkoasu sun blogissa!

  Erika/Paluumuuttajan päähänpistot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sitä liikaa katsoo jotain nii kyllä siihen jossain vaiheessa kyllästyy. Tubettajien kohdalla se on ehkä enemmän niin että kun tulee samanlaisia videoita koko ajan nii sitten kyllästyy. Joskus kun olis ihan kiva katella muitakin kuin pelkkiä my day videoita.
   Oi kiitos :)

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset