THIS OR THAT SUMMER TAG

Ajattelin että nyt olisi hyvä aika tehdä toinen tag -postaus. Löysin tämän "This Or That Summer Edition" tagin, joka kuulosti todella hauskalta. Yleensäkin jos tagejä etsin nii niitä joko löydän blogeista joita luen tai - kuten tässäkin tapauksessaMama's Losin' It blogista. Nämä on YouTube tagejä, mutta mikään ei estä tekemästä niistä myös postauksia blogiin. Näissä tageissä on vaa aina se juttu et niitä pitää vähän itse muokata, sillä kaikki juhlat yms. joita Suomesssa on ei juhlita Amerikassa. Tämä oli kuitenkin helppo suomentaa. Tässä vielä linkki alkuperäiseen tagiin.

kesäsade1

kesäsade2

Meri vai uima-allas? Molemmissa on etunsa. Merivesi on mulle aina vaa liian kylmää ja uima-altailla on aina kauheen täyttä. Sanon kuitenkin meri, sillä kauniimpi maiseama, hiekkaranta, tilaa ja harvemmin meressä uidessa tulee ajatus: "Onkohan kukaan pissannu tänne?"

Rantaloma vai telttailu? Valitsen mieluummin rantaloman. Mökkeilyssä kestän kyllä kaikki hyttyset, murkut sun muut, mut telttailu on sellanen juttu et pitää olla tosi kiva porukka tai hyvät vaatimukset et saa mut mukaan. Viimeksi kun olin telttailemassa olin partion kanssa, nukuttiin kuusi henkilöä ahtaassa teltassa ja mä vielä kaiken lisäks kiven päällä. Rantaloma kuulostaa rennommalta ja mieluummin köllin auringossa kuin oon ötököiden syömänä sekä koko ajan ärtynyt kun vessana toimii lähin puska.

Vesimelooni vai mansikat? Mä en tykkää ollenkaan vesimeloonista. Se on mun mielestä tosi oudon makusta, josta en tykkää. Mansikat siis.

kesäsade3

kesäsade4

Bikinit vai uimapuku? Joskus olisin vastannu bikinit ehdottomasti, sillä vihasin uimapukuja. Bikinit oli jotenki enemmän naiselliset sillon kun olin pieni. Nykyään löytyy todella kivoja uimapukuja et todella vaikee valita.

Limu vai jäätee? Limu rannalla, mutta jäätee kaupungilla. Juomille on oma paikkansa myös minne ne sopii.

Hotdogit... Grillattuna vai nuotiossa? Makkarat on aina täydellisiä nuotiossa lämmitettyinä, mut hotdog kuulostaa paremmalta grillattuna. 

kesäsade5

kesäsade6

Hattu vai aurinkolasit? Olkoot lippaa tai ei valitsen aina aurinkolasti. Kauheesti hattuihmisiä en oo.

Ikkunat alhaalla vai ilmastointi täysillä? Autossa ajaessa? Aina ikkunat alhaalla! Mikään ei voita ihanaa tuulen virettä kasvoilla ajaessa lujaa motarilla.

Itseruskettava vai aurinkovoide? Aurinkovoide, sillä en oo ikinä itseruskettavaa kokeillu. Mä en kyl rusketu ollenkaa auringon alla vaikka kuinka kauan makaisin. Haluisin siis kokeilla itseruskettavaa, mut oon niin kalpee et mua pelottaa musta tulevan liian tumma. Olisko teillä jotain ehdotuksia itseruskettavaan liittyen?

kesäsade7

kesäsade9

Pesäpallo-ottelu vai konsertti? Konsertti ehdottomasti! Musiikin kuuntelu voittaa urheilun katsomisen mennen tullen.

Jäätelö vai mehujää? Se riippuu ihan päivästä. Todella kuumina päivinä mehujää on parempi vaihtoehto, mut sitten taas tykkään ihan jäätelöstäkin. Sorbetti on myös yksi josta pidän todella paljon.

Ilotulitteet vai tulikärpäset? En oo ikinä tulikärpäsiä nähnyt omin silmin niin sanon ilotulitteet. Olis kuitenkin kiinnostavaa nähä tulikärpäsiä. Ainakin ohjelmien ja leffojen perusteella ne näyttää tosi kauniilta.

kesäsade8

kesäsade10

Flipflopit vai paljain jaloin? Flipfloppeja oon käyttäny viimeks ala-asteella enkä enää varmasti halua niitä käyttää. Paljain jaloin siis!

Vesi-ilmapallot vai vesipyssyt? Molempien avulla saa paljon hauskuutta aikaseks, mut sanon vesi-ilmapallot. Eri värisiä, voi itse määrittää paljon vettä laittaa ja niitä on jotenki hauskempi heitellä. Ei lopu yhtä nopeesti "panokset" niin kuin vesipyssyssä.

Miten sä vastaisit näihin kysymyksiin?

P.S. Mitä te muuten teette näin juhannuksena? Me ollaan koko juhannus Rillen kanssa mun äidin luona ja jäädään sitten sunnuntaina talovahdiksi Helsinkiin ensi viiikon ajaksi. Äiti kun lähtee sunnuntaina Kuopioon siskon lapsia hoitamaan. Toivottavasti kelit on lämpimiä, sillä ajattelin esitellä Rillelle mun kotiseutua, pientä Helsingin osaa jossa kasvoin. 
Ihanaa juhannusta teille kaikille!

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeuatyqueen), Twitter:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

16 kommenttia:

 1. Tosi kiva tägi ja hyvin vastailtu!

  VastaaPoista
 2. Tägit on aina kivoja, eikä tää ollut poikkeus! :)
  Ite olin tänään ajelemassa kavereiden kanssa ja huomenna mennään serkkujen kanssa mökille vähän grillailemaan ja saunomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niit on jostain syystä aina kiva rustailla :D
   Mäki olisin niin tahtonu mennä mökille, mut kysymys kuuluu et kenen mökille. Meillä kun ei oo omaa :d

   Poista
 3. Kiva postaus! Mullekaan ei ole vielä vesimeloni kunnolla auennut. Tosin eniten ei töki maku vaan se vetisyys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En mäkään kauheesti siitä vetisyydestä tykkää, mut se maku on enemmän aika hyi :d

   Poista
 4. Kiva postaus!
  Dovelta löytyy semmonen asteittain päivettävä kosteusvoide, jota on saatavilla kahdella eri ihonsävylle. Oon ite käyttäny sitä ja voin suositella. Ei sotke ja rusketuksesta tulee luonnollisen näköinen! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus, tagit on kyllä aina kivoja! Mun olis vaikeeta vastata näihin, koska en osaa päättää joidenkin asioiden kohdalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on vaikeeta päättää kahden asian välillä, mut tää oli mun kohdalla yllättävän helppoa :D

   Poista
 6. Tagit on aina kivoja! Ehtisinpä itsekin toteuttaa lähiaikoina jonkun :) toivottavasti sun juhannus oli onnistunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tagit on kyl tosi kivaa ajan vietettä jos on tylsää :D

   Poista
 7. Sika hauska postaus! Pitää varmaan kokeilla tätä samaa postausta omalla kohdalla, sit voi vuoden parin päästä katsoa onko mieli muuttunut jos tekee saman uusiks! :)

  ~ Katri, www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just kiva juttu tageissä ku voi sit myöhemmin kattoo et onko samaa mieltä :D

   Poista
 8. Tää oli aivan mahdottoman kiva postaus ja pääsee vielä tänä kesänä kyllä minunkin blogiin :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset