Tämän blogin aloituksesta asti oon katsellut sen kantavaa nimeä hiukan epäillen. Se on nimittäin aina tuntunut hiukan väärältä. Sellaiselta joka ei kuvasta blogia yhtään ja ennen kaikke mua. Ainoa asia on ollut se että se on kuulostanut kivalta korvassa. Mitä nyt oon tätä blogia kohta puoli vuotta pitänyt yllä niin oon huomannu ettei nimi sovi tälle blogille. Kyllä mä kauneutta täällä käsittelen yhtenä aiheena, mutta ei se pääosassa ole. Blogin nimen pitäisi kertoa jotain blogista ja mun mielestä tämä nimi vain hämää vierailijoita. Siksi uusi nimi.

Edellisillä blogeillani on ollut jonkin sortin quoteja nimenä tai siltä ne on ainakin kuulostanu. Halusin sellaisen joka kuvastaa mua, mutta ei ole pitkä, vaikea muistaa tai kliseinen. Mietin hetken ottavani blogin nimeksi SUSI - sama mikä on tubessa - tai wolfie - mikä on mun käyttäjänimi tumblr:ssa. Kumpikaan ei kuulostanut oikealta, vaikka oonkin jo keksinyt päässäni tubenimimerkilleni logon. Blogin nimen pitäisi olla erilaisempi. Ehkä hiukan sirompi. Kuitenkin sellainen ettei mun tarvitsisi lähteä vaihtamaan kaikkia sosiaalisenmedian käyttäjänimiä tai blogin osoitetta. En oikein kauheasti nauti kaikkien asioiden muuttamisesta. 

banner2

Pienenä rakastin nimeä Pauliina. Halusin että kaikki kutsuisivat mua sillä nimellä ja halusin vaihtaa sen nimekseni jossain vaiheessa. Onneksi en vaihtanut, sillä en varmasti vastaisi jos mua sillä nimellä kutsuttaisiin. Harvoin tapaan kaimojani ja se on oikeastaan ihan kivaa. En kuitenkaan tahdo Paulaa mun blogin nimeksi, sillä omasta mielestäni se ei ole tarpeeksi hieno tai erikoinen. Eikä kuulosta niin kivalta mun korvassa. Yksi päivä siis vääntelin ja kääntelin nimeäni. Keksin sitten uuden käyttäjänimen instagramiin. Hetken kun se oli siellä ollut päätin että otan sen käyttöön. Ilman alaviivaa ja xs päätettä. Pauline. Se kuulosti kivalta. Tosin näin kun Suomessa ollaan niin en nimeä sano siten miten se kirjoitettaan vaan pauliin. Kaksi i -kirjainta ja jätetään se e -kirjain pois.

Tämä on kuitenkin enemmän lifestyle genreen painottuva blogi. Siitä se uuden nimen miettiminen oikeastaan lähti. Kauneus ja muoti kiinnostavat mua suuresti, mutta ovatko ne olleet niin suuressa roolissa täällä? Eivät omasta mielestäni. Nimen kuuluu kertoa jotain blogista ja tämä mun mielestä kertoo. Oon Paula ja tämä on mun blogi. En mä tiedä mitään kauneudesta, opettelen vasta. Siitä tämän blogin kuuluisi kertoa. Mun opettelusta olemaan nainen. Ei tyttö vaan nainen ja sehän on aivan erilaista elämää se. 

Ajatuksia uudesta nimestä?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

50 lukijan kunniaksi päätin myös luoda blogille oman sivun facebookiin! Käythän katsomassa ja seuraamassa blogia myös siellä. Pääset sivulle tästä.