SEPTUM ★ PROS & CONS

Ajattelin jossakin vaiheessa että vois tehdä plussat ja miinukset lävistyksistä, mut mulla ei niitä ole kuin kaksi. Venytykset ja septum. Tyhmää siis mun ruveta kertomaan kaikista lävistyksistä hyviä ja huonoja puolia kun mulla on kokemusta vain näistä kahdesta. Viime postauksessa puhuttiin venytyksistä joten tällä kertaa vuorossa on härkäkoru a.k.a. septumia. Otin oman septumini 9.2.2016 Lävistyliike nimisessä liikkeessä Helsingissä. Googletin vain lävistysliike Helsinki ja se tuli ensimmäisenä hakuun. Katsoin hinnat ja varasin sitten aijan. Mua ei laitto sattunut. Lävistyksen koko mulla on 1.6 mut tällä hetkellä nenässäni olevan korun koko on 1.2.

septum4

HUONOT PUOLET
Todella harva työpaikka sallii kasvolävistykset. Septum pitäisi ottaa siis pois työpäivän ajaksi.
Korun vaihtaminen on hankalaa kun reijän löytämisen vuoksi - itselläni menee vieläkin tovi että saan korun paikoilleen.
Parantuminen kestää kauan - mulla 6kk - ja pienikin hipaisu sattuu nenää.
Flunssakausina täytyy muistaa tarkistaa ettei räkää ole jäänyt koruun.
Tietyt korut menevät helposti vinoon ja harva sanoo; "Hei sun nenäkoru on vinossa."

septum2

HYVÄT PUOLET
Jos et tahdo enää ikinä pitää korua lävistyksestä ei jää ikävästi näkyvää arpea tai reikää.
Korumahdollisuuksia on satoja!
Jos pelkäät reiän umpeutumista, mutta joudut töiden takia ottamaan sen pois voit hankkia piilokorun. Se ei näy, mutta estää reijän umpeutumisen ja pienemisen pitkinäkin työpäivinä.

septum3

En keksinyt tämän enempää hyviä puolia septumista, mutta joistakin jutuista löytyy enemmän huonoja kuin hyviä puolia. Se on ihan normaalia enkä rupea kaunistelemaan. Mun mielestä tämä on vain todella nätti ja se on yksi syy miksi otin sen. Tein tähän postaukseen liittyen myös videon, sillä jos olisin selittänyt koko tarinan septumin takana, olisi postauksesta tullut omaan makuuni liian pitkä. Muutenkin yritän nyt saada myös tonne tuben puolelle enemmän videoita, sillä nautin kameralle puhumisesta sekä videoiden muokkaaminen on aina ollut hauskaa.Onko sulla mitään lävistyksiä? Haaveiletko jostakin lävistyksestä?

xoxo
Paula

Seuraathan myös Youtubessa, Facebook:ssa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitter:ssa (@paulukkaaa), Snapchat:ssa (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

14 kommenttia:

 1. Septumit on kyllä tosi kauniita,ite tilasin feikki sellasen kun halusin kokeilla miltä se näyttää ja sopisko jos joskus otan! Tällä hetkellä ku ei työpaikka salli minkäänlaisia koruja ees korvissa hygieenia syistä :/ Mutta tuo sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on just aik huono kun monessa työpaikassa ei voi pitää mitää lävistyksiä. Tässäki on se hyvä puoli et on se piilokoru keksitty :D

   Poista
 2. Septum sopii sulle kyllä tosi hyvin! Nää postaukset on aivan mahtavia :) Itse olen miettinyt medusaa ja nenäkorua. Medusasta jäisi kyllä arpi näkyvälle paikalle, joten se varmaan jää sen takia ottamatta.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihana kuulla et tykkäät :D
   Poikaystävällä on labret - sama ku medusa, mut tulee vaa alahuuleen - se ei oo pitäny korua pitkään aikaan eikä oo menny umpeen, mut sillä on nyt parta nii se peittää sen lävistyksen xD Sulle kyllä ihan perus nenäkoru vois sopiakin!

   Poista
 3. Sulle sopii todella hyvin tuo Septum <3:) Lävistyksissä on hyvät ja huonot puolensa, mulla on ollut lävistyksiä nyt vuosia enkä osaisi olla ilman niitä :D Töihin otan aina pois eikä oo ollut ongelma se :) Joskus on kyllä kiva kun menee semmoseen työhön jossa niitä voi pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Olin ite viime keväänä töissä kaupankassalla, työhaastattelussa mulla ei vielä lävistystä ollu mut kysyin että haittaako se ja ne sano että ei haittaa. Isomissa kaupoissa tosin sit korut täytyy ottaa pois. Mun ei onneks tarvinnu ottaa pois sitä, mut jos olis nii olisin pystyny laittaa sen sit helposti piiloon.

   Poista
 4. Toi septum sopii sulle tosi hyvin! :) Ite ajattelin kans tilata feikki septumin jossain vaiheessa, mutta en todennäkösesti koskaan tuu laittamaan oikeaa septumia :D

  VastaaPoista
 5. Toi sopii kyllä sulle ihan täydellisesti! :-) Itelläni on ollut labret ja smiley, mutta naamalävistykset ei oikein ollut mun juttu. Navan lävistämisestä uudelleen oon haaveillut, se nimittäin umpeutuu mulla tosi nopeasti ja muutaman kerran itekin vetässyt neulalla sen läpi. Nyt se on jo niin ummessa, etten enää ite uskalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Haluisin itelleni myös smileyn, mut en viittii ottaa mitään lävistyksiä suun ympärille tai sisäpuolelle, sillä tiedän et räpläisin sitä vaa koko ajan kielellä tai imeskelisin. Pelottaa et se ehtis tulehtua ennen parantumista xd

   Poista
 6. Mun mielestä feikkiläväreissä ei ole mitään pahaa. Itse käytän jatkuvasti feikkiseptumia, koska työn puolesta en voi lävistystä ottaa, mutta se on koru, joka mun tyyliini sopii todella hyvin. Ehkä jonain päivänä onnistun neuvottelemaan itselleni "luvan" ottaa lävistyksen, mutta tällä hetkellä koen, että se on joko tai - tatuoinnit tai lävistykset. Siihen asti joudun tyytymään feikkiin vapaa-ajalla. (Toki voisin ottaa lävistyksen ja käyttää siinä vaikka tappia työajalla, mutta kuten sanoit, sen vaihtaminen vaikuttaa aika rasittavalta ja en halua alkaa joka työpäivän jälkeen säheltämään toista korua nenään :D)

  Mulla on pari tatuointia, ja en koe, että festareilla nähtävät siirtotatuoinnit tai hennatatuoinnit mitenkään vähentäisit mun oikeiden tatuointien arvoa. Monella on vain elämäntilanne, joka ei salli tatuoinnin ottamista tai se on allergian takia mahdotonta, ja se on ihan ookoo. Antaa kaikkien kukkien kukkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En puhunut työn tuomista esteistä lävistyksien oottoon sen vuoksi koska syy on hyvä. Jos ei pysty ottamaan työnsä vuoksi kasvoihin lävistyksiä on se ymmärrettävää ja feikkilävistys on ok. Piilokoruja kuitenkin löytyy ja siihen vaihtamiseen sekä pois ottoon että takaisin laittoon kyllä tottuu. Mä itse oon ottanu vasta kerran septumin pois joten totta kai kourun vaihtaminen vie hetken. Sanoillani tarkoitin et on loukkaavaa jos joku käyttää feikkikorua sen vuoksi että pelkää kipua ja väittää lävistyksen olevan oikea. Näitä tyyppejä on nimittäin tavattu. Sama juttu tatuoinneissakin. Jos pelkäät kipua ja neulaa niin älä ota ajan kanssa pois kuluvaa kuvaa jos aiot väittää sitä oikeaksi.

   Poista
  2. Aaaaa, sori, taisin turhaan kärjistää :D Mä olen viimeksi törmännyt tuollaiseen feikin lävistyksen oikeaksi väittämiseen peruskoulussa, joten en hoksannut edes ajatella tuota skenaariota. Onneksi näin vanhempana ihmiset harvoin alkavat vänkäämään siitä, kenen tatuointi tai lävistys on aito ja kenen ei :) Tunnen kyllä itsekin muutamia kypsymättömiä idiootteja, jotka voisivat oikeasti alkaa aiheesta vänkäämään, mutta jotka eivät ole kiinnostuneet lävistyksistä vaan pikemminkin feikeistä merkkivaatteista ja hiustenpidennykstä :D

   Poista
  3. Harvoin enää tapaa niin lapsellisia ihmisiä, jotka tekee tollasta, mutta vastaan on myös tullut onnettomiakin tapaksia. Sillon aina miettii että mihin seuraan on oikeen joutunut :p

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset