MY OCTOBER VIA INSTASTORY

loka1

1. Tuli ensimmäistä kertaa ikinä maistettua Pumpkin Spice Lattea ja ihan hyvää se oli. Aina hiukan se kurpitsa mietityttänyt kun en oo sitä koskaan maistanu. En kyllä erottanut ihmeellistä makua juomasta. // 2. Tuli ostettua lightboxi kun se oli alennuksessa jyskissä. // 3. Aloin syömään finally aamupalaa. Piti hiukan aikaisemmin herätä, mutta ainakaan ei tullut nälkä ennen lounasaikaa.

loka2

4-5. Syyskuussa ostettu Lush:n kasvonaamiota on tullu käytettyä ja hyvää se kyllä on ollut. Tykästyin suuresti. // 6. Overwatch peliin tuli Halloween teema ja muutamia skinejä tuli saataville. Oli kyllä kiva kun osa mapeista sai Halloween lookin.

loka3

7. Yritin nauttia noista hiukan valoisemmista aamuista. Taivas oli aina kauniin värinen kun suuntasin koulua kohti. // 8. Syyslomalle otin pakin mukaan, sillä halusin hiukan harjoittaa taitojani. // 9. OW:n tuli myös halloweenin ajaksi uusi pelimuoto, joka oli ihan jees. Ei kyllä paria kertaa pitempään sitä jaksanut pelata.

loka4

10. Lokakuu oli sellanen jollon tuli todella monesti pidettyä hiuksia kiinni. Jotenkin ihastuin tohon messybun lookkiin. // 11. Syyslomalla otettiin suunta kohti Lohjaa, jossa sain sitten uuden leimani. // 12. Kaksi yötä piti nukkua elmukelmu käsivarressa. Ihan vain ettei ne ylimääräiset värit sotkisi lakanoita.

loka5

13. Me ei kauheasti telkkarista tulevia ohjelmia tai leffoja katsota, mutta olihan se pakko katsoa perjantaina neloselta Indiana Jones, koska se on vain niin hyvä. // 14. Lumikin päätti sitten hetkeksi tulla tänne eteläänkin. // 15. Kuun loppu puolella Netflixiin ilmestyi sitten vihdoinkin "Stranger Things" sarjan toinen kausi ja me katottiin se Rillen kanssa kahdessa päivässä. Se oli ihan ok. Innolla odotetaan kolmatta kautta.

Miten sun lokakuu meni?

xoxo
Paula

5 kommenttia:

  1. Mä oon kans alkanut syömään aamupalaa! Enää ei oikeen edes osaa olla ilman. Eikä se loppujen lopuks niin hullun paljoa aikaa vie, etenkään jos tekee esim leivän tai tuorepuuron valmiiksi jo edellisenä iltana ^^

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt kun on kerran aloittanut syömään niin ei voi lopettaa tai vatsa alkaa huutamaan ruokaa todella nopeasti :D

      Poista
  2. Kiva postaus, oon itekin vähän haaveillu tollasesta valotaulusta kun se näyttää niin kivalta sisutuksessa. Tykkäsin sun blogistas ja jäin lukijaks!:)

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia! :) Mä en oo ikinä katsonut tuota Stranger thingsiä, vaikka monta kertaa on ollut aikomuksissa aloittaa se. Pitäisi ensin saada katsottua edelliset sarjat loppuun, koska mulla on tällä hetkellä viisi sarjaa kesken Netflixissä.. :D

    VastaaPoista
  4. Toi lightbox on kyllä niin nätti, alkaa itteäki himottamaan sellanen! :D Lisäksi Lushin kasvonaamiosta oon kuullu paljon ja se ois varmasti ihana piristys kahvin tuoksuineen *.* Messy bun on kyllä tosi nätti kampaus!

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset