LOKAKUUN SUOSIKIT

Jotenkin ihanaa huomata että näitä suosikkeja nyt kertyy hyvä määrä kuukauden aikana. Nyt kuitenkin kun sanoin tämän niin kiroan sen ja tässä kuussa tulee se yksi suosikki. Pidätkö sinä edes suosikki postauksista vai onko ne alkaneet käymään liian vanhaksi?
Tähän postaukseen en ottanut mukaan suosikki kappaleitani, sillä julkaisin pari viikkoa sitten "My Fall Playlist" nimisen postauksen, jonka kaikki kappaleet ovat päässeet suosikkilistalleni lokakuun aikana. Tuntui siis typerältä laittaa samat kappaleet uudestaan. Voit siis käydä kyseisestä postauksesta katsomassa ja kuuntelemassa kappaleet.

KAUNEUS

suosikki3

Essence kynsilakat // Nämä olivat sellainen pieni heräteostos jotka hankin kuun alussa, mutta halusin ruskean sävyistä kynsilakkaa. Nämä värit nappasin vain nopeasti hyllyltä ja ihastuin niihin kun kokeilin miltä ne näyttivät kynsilläni. 

suosikki4

Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup, sävy 1.0 // Jonkin aikaa olen valitellut sitä kun meikkivoiteet jotka omistan eivät toimi haluamallani tavalla. Suurin ongelma oli siinä että meikkivoiteeni olivat niitä cittarin halvimmasta päästä joten ei sitä voi olettaa että se olisi hyvä. Menin Helsingin Sokokselle ja eräältä UD:n naismyyjältä kyselin sitten neuvoa ja ihanasti hän ohjeistikin. Tämä tuote on ollut todellinen lempparini, sillä se on toiminut paremmin kuin osasin kuvitella.

suosikki2

Messybun // Jostain syystä pidin tosi monesti lokakuun aikana hiuskaini nutturalla. Yleensä aina öisin ja sitten aamulla se näytti hyvältä sotkuiselta nutturalta. Itse kun en osaa sitä tehdä tarkoituksella. Kai pidin sitä pitääkseni hiukset pois naamalta sekä kokeillakseni jotain uutta hiusteni kanssa. Todella kauan kun ne ovat vain saaneet vapaasti olla auki.

MINÄ

suosikki1

Tatuointi // Onko yllätys että tämä pääsi kuukauden suosikkeihin. Ensimmäisen leiman kohdalla olin ihan intoa täynnä kun olin mennyt sen ottamaan ja tämän kohdalla taas olin taas ylpeä kun olin uskaltanut mennä hiukan yksityskohtaisempaan leimaan. Se on parantunut hyvin ja näyttää upealta. On ihanaa kun omalla ihollakin voi kertoa tarinaa. Olen niin tyytyväinen tähän kuvaan.
Olin myös iloisesti yllättynyt kuinka postaus jossa ns. "esittelin" tatuointini sai yhden päivän aikana yli 200 katselukertaa. Näin ei ole nimittäin koskaan käynyt minkään postauksen kohdalla.

TAIDE

suosikki5

Bullet Journal // Muutama teistä tietääkin jo että olen yksi niistä monista joka väkertää bujoa. Kesällä teinkin yhden postauksen joss aesittelin hiukan alkusivuja joita olin bujooni rustaillut. Nyt lokakuun aikana sitten innostuin taas tekemään sivuja bujooni. Se on ollut suurimmaksi osaksi kalenterina minulle, mutta nyt myös olen tehnyt muitakin sivuja sinne. Keksin sen miten itse tahdon bujoani tehdä. Kalenterin ja tracker sivujen ohella listaan ylös video- ja postausideoita sekä ennen kaikkea motivointi sivuja. Jotenkin kiva että löysin sen oman tavan tehdä tätä näin vuoden loppu puolella, sillä seuraavan vuoden bujosta tulee täysin minun laiseni.

PELI

tomb

Tomb Raider // Huhtikuun suosikeissa olikin tämä uusin Tomb Raider ja nyt siiten vihdoin ja viimein pelasin läpi tämän 2013 ilmestyneen version. Edelleenkin ärsytti hiukan ääninayttelijöiden työ - en ymmärrä vieläkään miksi Laran piti ähkiä ja puhkia koko ajan - sekä kun peli on niin vanha niin se ei ota kaikkia näppäinkäskyjä tukalissa tilanteissa. Nyt kuitenkin kun pääsin pelissä loppuun asti ymmärsin paremmin juonen sekä pelistä tuli loppua kohden kiinnostavampi. 

SARJAT

lietome

Paljastavat valheet //  Sarjassa tohtori Cal Lightman kollegoineen The Lightman Group -yrityksessä vastaanottavat tehtäviä, joissa heidän kuuluu selvittää valehteleeko joku ja jos niin miksi. Ryhmä on erikoistunut psykologiaan sekä mikroilmeisiin ja elekieleen, jotka aina paljastavat, mitä ihmiset ajattelevat ja tuntevat. // Tuhahdin tylsistyneesti kun Rille ehdotti että alkaisimme katsomaan tätä sarjaa, sillä se kuulosti minusta todella tylsältä. Heti kun aloimme katsomaan tätä sarjaa jäin koukkuun. Tykästyin todella paljon päähenkilön Cal:n tapaan tehdä asioita sekä hänen ja tämän tyttären suhteeseen. Oli myös kiinnostavaa katsoa Cal:n ja Gillianin välillä olevaa säkenöintiä, joka yritti olla kasvamatta rakkaudeksi. Olisittepa nähneet tuskan ilmeeni kun tajusin sarjan jäävän vain kolmeen kauteen peruuttamisen vuoksi. Minua harmittaa vieläkin, sillä niin moneen asiaan jäi ärsyttävä aukko. Tämä sarja sai minut ainakin tarkkailemaan paljon paremmin ihmisten elekieltä ja tapaa miten he sanovat asioita.

criminal

Criminal Minds // Trillerisarja, jossa seurataan F.B.I.:n profilointiyksikköä. Yksikkö analysoi äärimmäisen kieroutuneita sarjamurhaajien psyykettä ja yrittää ennakoida heidän seuraavan liikkeensä. // Aikai samanlainen kuin Paljastavat valheet, mutta paljon synkempi. Tätä sarjaa olen itse muutenkin katsonut televisiosta, mutta en ole koskaan seurannut kiihkeästi. Mennyt järjestyksessä jaksojen kanssa. Huomasin Viaplayssa tämän sarjan ja sen kohdalla "vielä 14 päivää". En tiedä mitä se tarkoitaa. Poistuuko se? Päätin siis katsoa sen alusta. Olen aina pitänyt Morganin ja Garcian suhteesta. Vieläkin esitän sen kysymyksen; Miksevät he vain voi olla pari?! He ovat niin söpöjä yhdessä ja Morgan on kyllä unelma.

ELOKUVAT

hairspray

Hairspray // Saman nimiseen vuonna 2002 ilmestyneeseen musikaaliin perustuva musikaalielokuva, joka kertoo nuoresta lukiolaistytöstä, Tracystä ja hänen unelmastaan päästä mukaan The Corny Collins Show nimiseen ohjelmaan. // Elokuva sattui alkamaan juuri telkkarissa ja päätin sen katsoa. Rakastuin siihen heti. Ajatus siitä kuinka ihonväri on joskus ollut suuri asia yökötti, sillä ei sillä pitäisi oikeasti ole väliä. Hyvin myös tämä elokuva sen kertoi. Samoin myös ulkonäkö. Ei ole olemassa oikeaa kokoa unelman toteuttamiselle. 

Minkälaisia suosikkeja sinulla on lokakuulta?

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ite tykkään kans hurjasti tosta Tomb Raiderista, en oo tosin ihan loppuun asti vielä päässyt :-)

  https://reetttaeveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Toi tatuointi on kyllä niin ihana! *.* Ite pidän vieläkin tosi paljon näistä kuukauden suosikit -postauksista.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Mulla ihan sama ton nutturan teon kanssa, ei siitä saa sellaista kivaa sotkuisen näköistä - paitsi nukkumalla yön yli nuttura päässään :D Ja ei se aina sillonkaan onnistu.

  VastaaPoista
 4. Kivoja suosikkeja! :) Essencen kynsilakat on jo pitkään olleet mun lemppareita. Sun uusi tatuointi on kyllä tosi upea ♥ Tuosta elokuvasta en ollut kuullutkaan. Täytyypä etsiä se jostain netistä ja katsoa :)

  VastaaPoista
 5. Mua itkettää toi koko uusi Tomb Raider, kun oon kasvanut niiden alkuperäisten pelien kanssa :D Kävin lukemassa tuon huhtikuun postauksen, Laran ähkinä ja puhina tosiaan lisättiin peliin sen takia että Lara olisi inhimillisempi ja helpommin samaistuttavana pelaajalle :'D lel, sanon minä .

  VastaaPoista
 6. Kivoja suosikkeja! Kiva kun täs on muutakin kun vaan tuotteita esittelyssä. :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset