MY NOVEMBER VIA INSTASTORY

kollaasi1

1. Noi Harry sukat on kyllä lempparini. Varsinkin nämä joissa Harry pitelee Hedwigiä. // 2. Käytiin Räpin SM kilpailussa Rillen kanssa ja oli kyllä tosi hyvä. // 3. Koulussa meillä alkoi ehostustunnit kunnolla.

kollaasi2

4. Pääsin harjoittelemaan kiharoiden tekoa suoristusraudalla. Ihastuin siihen kuinka tämä on helpompaa kuin kihartimella. Sekin täytyy kyllä kaiketi opetella. // 5. Aloin pitkästä aikaa pelaamaan Simssiä. Olin unohtanut kuinka koukuttava se peli on vaikkei se niinkään jännittävä ole kuten esim. Tomb Raider. // 6. Päädyin vihdoin ostamaan lampun keittiöön joka oli kyllä todella hyvä ostos. Hirveän hienosti se ei ole katossa, mutta ainakin siellä näkee nyt vihdoinkin jotain. Ostin tuon lampun Clas Ohlson:lta ja se maksoi vain 5 euroa ja toinen vitonen meni itse lamppuihin mutta niitä sain kaksi kappaletta. Alennuksia kannattaa metsästää.

kollaasi3

7. Koulun puolesta tehtiin keikkaa eräällä nuorisotalolla jossa oli ala-asteikäisiä tyttöjä. Oli kyllä todella kivaa, vaikka lasten kanssa olen aina tykännytkin työskennellä. // 8. Vihdoinkin se lumi laskeutui eteläänkin, mutta ei se kyllä kauaa pysynyt. // 9. Tuli kauhea hinku tehdä keksejä, joten valmistin perus amerikkalaisia suklaahippukeksejä. Keksit olivat niin täyttäviä että kumpikaan, minä tai Rille, ei jaksanut syödä kuin yhden ja heti oli kauhea ähky. Eivätkö nuo olleet edes kovinkaan isoja.

kollaasi4

10. Kynttilöitä on kyllä kiva poltella. Pitäisi vain ostaa enemmän sellaisia joihin niitä laittaa. // 11. Taas sitten alkoi satamaan lunta ja yhden päivän sekin pysyi maassa. // 12. Äidin luona koira ja veli vahtina oli kyllä kivaa. Tuo pikkuinen karvapallero piristää kyllä aina päivää!

Miten sinun marraskuusi meni?

xoxo
Paula

P.S. Tämä postaus tuli nyt poikkeuksellisesti tänään - yleensä tulee joka kuun ensimmäinen päivä - sillä huomenna alkaa joulupostaukset. Joka perjantai tänne blogin puolelle tulee jonkin sortin joulupostaus. Olen kuitenkin suunnitellut että muinakin päivinä niitä tulisi. Muista kuitenkin huomenna ja muutenkin joulukuun ajan seurailla myös tubekanavaani. Sinnehän ilmestyy kuitenkin joulukalenteri!

2 kommenttia:

  1. Pidän tosi paljon sun tavasta sommitella noi tekstit ja muut koristeet instakuviin, ne näyttää tosi näteiltä! Ah kun nuo keksit näyttää herkullisilta♥

    VastaaPoista
  2. Oon ihan samaa mieltä Sinin kanssa, nää sun instastoryn kuvat näyttää aina niin näteiltä! ♥ Jes, innolla oottelen tota sun joulukalenteria!

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset