asu4

asu1

"Stay away from what might have been and look at what can be."
- Marsha Petrie Sue

asu6

Katumus - yhtä lailla sitä voisi kutsua itseään toistavan menneisyyden peloksi. Se on tuo yksi mielemme vankila, josta pidämme tiukasti kiinni huolimatta siitä faktasta että meillä itsellämme on avain päästä vapauteen. Jos maailmassa on yksi sääntö jonka voit painaa muistiisi elämästä niin olkoon se tämä;  Meidän on tarkoitus tehdä virheitä.

asu2
hattu H&M // villatakki GinaTricot // toppi GinaTricot // farkut H&M // kengät H&M

Jos emme tekisi virheitä niin miten voisimme koskaan oppia mitään elämässä. Jos pidät kiinni siitä päätöksestä tai lopputuloksesta joka luo sinulle tuon katumuksen luot itsellesi illuusion että olisit voinut kontrolloida paremmin tapahtumia ja kenties jopa luoda aivan erilaisen lopputuloksen. Jos olisit silloin tiennyt, mitä tiedät nyt niin olisitko tehnyt asiat toisin? Kenties, mutta saattaa tulla aika jolloin katsot tuota, mitä kadut nyt eniten, ja tajuat sen olleen se keskeinen kohta elämässäsi, joka toi sinut juuri siihen missä tahdot olla, tai parempaa, niin täydelliseen elämään josta et olisi voinut uneksiakaan.

asu5

Ensinnäkin, jos kadut jotakin joka joskus teki sinut onnelliseksi niin suoraan sanottuna anna sen paskan olla. Et voi piestä itseäsi koska annoit itsellesi jotain jota halusit tuona hetkenä. Oli se sitten koko pitsan syöminen tai annoit kaiken aikasi sille pahalle pojalle, jonka kohdalla sinulla oli kuitenkin aavistus että hän särkisi sydämesi. Joskus elämässä me teemme asioita vaikka syvällä sisimmässämme tiedämme ettei se ole meille hyväksi. Miksi?

asu7

Joko siinä asiassa on jotain mitä tahdomme tietää, opetus joka meidän täytyy oppia vaikeimman kautta tai ehkä kenties kerran halusimme vain heittää varovaisuutemme tuuleen ja langeta elämään ilman pelkoa. Miksi minkään näistä asioista pitäisi olla sellaisia joita katuisimme myöhemmin?

asu3

Kun asia on oikeasti niin että aikamme tällä planeetalla on rajoitettua. Oikeastaan otetaan nopeasti tähän keskiverto ihmisen käyttöaika täällä maan päällä;

78 vuotta, 365 päivää vuodessa, 24 tuntia päivässä ja 60 minuuttia tunnissa. Se on noin 40,996,8000 minuuttia, 1440 minuuttia per päivä.

asu8

Nyt kun tuo numero istuu edessäsi niin mieti kuinka monta minuuttia elämästäsi on jo kulunut. Miksi ihmeessä siis haluaisit viettää vielä enemmän aikaa katuen jotain joka on jo kerran täyttänyt menneet minuutit? Miksi ihmeessä tahtoisimme ottaa pois enemmän aikaa niistä minuuteista joita meillä tänään on, toivomalla kumpa se lopputulos noista menneistä minuuteista olisi ollut täysin erilainen?

Kaduit mitä tahansa se on ollutta ja mennyttä. Katso eteenpäin ja kiitä siitä mitä sinulla on tällä hetkellä.

xoxo
Paula