RAP SM 2K17

rapsm1

rapsm2

Jonkin aikaa blogiani seuranneet ja ainakin tämän postauksen lukeneet tietävät kuinka paljon räppi merkitsee mulle. Rille oli todella pitkään katsellut aikaisempia videoita Rap SM nimisestä kilpailusta ja voivotteli hiukan kun ei ollut koskaan päässyt kyseiseen kilpailuun. Kun liput tulivat myyntiin ticketmasteriin ostin ne meille heti. Rille hämmästyi. Enemmän ehkä siitä kun minä halusin mennä hänen kanssaan tuonne. Sanoin vain: "Me molemmat tietään mitä on hyvä ja aito räppi, joten tietysti me mennään sinne."

rapsm3

rapsm4

Kilpailun juontajana toimi ihana Rivo, joka voitti kyseisen kilpailun vuonna 2013. Paikalla olis myös esiintymässä Altis, joka on voittanut Rap SM kilpailun 2010. Paikalla oli todella hyviä kilpailijoita ja yksi todella hyvä oli iältään 13! Hämmennyin suuresti kuinka taitava poika oli, mutta eihän taito koskaan ikää katso. Kilpailemassa oli myös tyttö, joka hämmästytti monia. Hän oli kuitenkin taitava, vaikkakin kauhean pitkälle ei päässyt. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin!

rapsm5

rapsm6

rapsm7

Kauhean hyvä ei ollut paikka jossa kilpailu järjestettiin eli Nosturi. Hyvin pieni ja ylhäällä parvella ei ollut kauheasti tilaa. Ärsyttävää oli myös se kun sieltä ostin sitten Rap SM t-paidan sekä Rille osti 2010-2012 dvd:n ja kävin viemässä ne laukulleni, narikassa ollut nainen toi laukun ja sanoi sitten että se käyminen maksaa euron. Juu ei paha, mutta olisi sanonut aikaisemmin. "No en tahtonut että muutat mieles", hän sanoi minulle. Sai kutienkin maksaa omaa lääkettään, sillä minulla ei ollut kuin 20 euron seteli, johon hänen täytyi käydä hakemassa vaihtorahat takahuoneesta. Olisi se reissu jäänyt tekemättä jos olisi vain sanonut että se maksaa. Sama nainen toi myös meidän lähtiessämme takkimme ja sanoin että: "Missäs se mun laukku on?" "Ai oliko sulla laukku?" Hän sanoi ja haki sen ihan toisesta suunnasta kuin missä takimme olivat olleet. Ihmeellistä toimintaa johon en kuitenkaan aikaani tahtonut tuhlata. Ei siis kovin hyvää palvelua ollut kilpailussa. Niin narikan kuin baarinkin puolella. Keikka oli hyvä, mutta työskentelevät ihmiset eivät.

rapsm8

rapsm9

Muut kilpailuun tulleet katsojat olivat kyllä todella ystävällistä porukkaa. Muutamalle pitkälle ihmiselle piti esittää kysymys: "Haittaako jos vaihdetaan paikkaa kun en näe mitään?" Kukaan ei töksäytellyt törkeyksiä tai ollut muuten inhottava, vaan kohteliaasti vastasvat aina että kyllä se käy. Hauskaa siellä oli ja ensi vuonna voisi mennä uudestaankin.

Oletko itse ollut keikalla tai jonkin sortin "laulukilpailussa" viime aikoina?

xoxo
Paula

1 kommentti:

  1. Olen katsonut noita videoita youtubesta ja tyypit on todella taitavia. En itse ole lähelläkään tuonlaista räptaitoa. Kehitytään joka vuosi parempaan.

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset