Hyvää tiistai-iltaa vaan teille kaikille! Oli pakko tulla tänne hiukan puhelemaan jälleen kun päivä ei mennyt ihan niin kuin oli tarkoitus. Olen nyt melkeinpä kaksi viikkoa kärsinyt vihlaisuista vasemman rintakehän puolella. Se on aikaisemmin ollut hetkellistä, kestänyt noin puoli minuuttia ja tullut yhden kerran, mutta eilen sama tuli useampaan otteeseen sekä samoin kävi tänään aamulla. Välillä kun siis hengitän niin tuntuu kuin sydäntä vihlaisisi. Kysyin asiasta siskoltani - joka on lääkäri - ja hän sanoi että se ei varmastikaan johdu sydämestä vaikka siltä tuntuukin vaan se on luultavasti jumissa oleva lihas. Itse ajattelin että olisi ollut stressiä. Vihlaisun aikana tuntuu myös muljahdus, jota sydän ei kuulemma voi tehdä. Uskon siskoani, vaikka aikaisemmin tätä ei ole minulle tapahtunut, mutta en ole koskaan elämässäni käyttänyt näin paljon vasenta kättä kuin nykyään. Ei siis ole ihme että vasemman puolen lihaksisto olisi hiukan jumissa. Sisko kehoitti venyttelemään ja jos tilanne ei muutu miksikään niin sitten pitää varata lääkärille aika. 

keksejä3

keksejä1

keksejä2

Jäin siis tänään kotiin tuon kauhistuttavan kivun vuoksi joka ei tuntunut hellittävän millään aamulla. Siskon neuvoja noudattaen venyttelin jäseniäni ja huomasin kuinka kankea minusta onkaan tullut. Ennen pystyin helposti koskettamaan varpaitani. Hyvä että nyt pääsen edes puoleen väliin matkassa. Kävin myös kävelyllä, jos raitis ilma ja lumimaisemassa kävely auttaisi. Tänne Vantaallekin on nyt toisen kerran satanut kiva lumi peite. Kävin myös kaupassa ostamassa jauhoja sekä suklaata ja päädyin leipomaan suklaahippukeksejä. Rille on ollut hiukan maassa viime aikoina enkä osaa itse oikein muuten tuoda parempaa mieltä kuin kuuntelemalla sekä leipomalla. Nuo keksit ovat kyllä niin täyttäviä että yhden jaksaa vain syödä. Toisesta tulee jo huono olo.

keksejä4

keksejä5

keksejä6

Rille halusi vaihtaa myös järjestystä joten nyt on taas laitettu kalusteet uusille paikoille. Rille tosin hoiti kaiken kantamisen ja huonekalujen siirtelyn kun minä taas pyyhin pölyjä ja laitoin sitten kaikki johdot omille paikoilleen. Ei siis todellakaan suunnitelmien mukaan mennyt päivä. Olisi pitänyt koulussa olla ehostustunneilla. Sen sijaan tulikin tehtyä keksejä ja vaihdettua järjestystä. Kodin sisustuksen muuttaminen kyllä piristää kummasti ja toivottavasti saa myös Rillenkin paremmalle tuulelle. Muista säkin välillä pysähtyä itse hengähtämään ettet kuluta itseäsi loppuun ja kysele myös muiden vointia. Kaikki kun eivät huonoa oloaan kerro ellei sitä kysytä.

xoxo
Paula