Hello darlings! Tutkailin tässä postauksia joita olen viime aikoina postaillut ja huomasin että ihan perus kuulumis postauksesta on kulunut jo jonkin aikaa. Eilenkin tästä tuli hiukan mainittua, joten ajattelin uudemman kerran että miksei. Tälle postaukselle kun en ole oikeastaan kauheasti ajatusta edes antanut viime aikoina, sillä en tiedä kiinnostaako teitä lukijoita sekä satunnaisia kävijöitä postaukset joissa jaetaan vain viime aikaisia tapahtumia ja mietteitä. Minkälaiset postaukset ylipäätänsä juuri sinua kiinnostavat?

kuusi

Ajatukseni ovat nyt viime aikoina pyörineet eniten koulun puolella. Viime viikon tiistaina kävimme muutaman luokkalaisen kanssa eräällä hiuskeikalla, jossa teimme kampauksia ala-aste ikäisille tytöille. Siellä oli hauskaa ja rentoa. Paikka toi mieleen omat ajat kun olin riparin jälkeen isosena ja järjestimme tapahtumia lapsille sekä ihana iltakahvila perjantaisin. Siinä tuli pieni ikävä niitä isosaikoja enkä voinut olla miettimättä ovatko samat ihmiset vielä mukana näissä jutuissa ja kuinka moni on jatkanut elämässään eteenpäin.

Opiskelu on ollut hauskaa, mutta yksi stressin aihe on tulevat ruotsin asiakkaat. Me kun emme opiskele ruotsia samalla tavalla kuin yläasteella tai lukiossa. Emme opettele siis kieltä, vaan joudumme puhumaan asiakkaille ruotsia ja koulumme ruotsinopettaja kuuntelee kuinka hyvin käytämme kieltä. Onneksi saamme valita itse asiakkaat ja nyt ainakin ensimmäisenä äitini tulee hiusten pesuun ja leikkuuseen. Suuret eivät ole siis paineet, kun on tuttu ihminen tuolissa. Vielä ei ole kuitenkaan ihan varmaa kuka sitten toisella kerralla tulisi istumaan penkkiin. Katsotaan kenet saan. Kellon ajat ovat kuitenkin monelle aika huonoja, kun monella on joko koulua tai töitä.

kuusi3

Vapaa aika on tullut itselläni nyt vietettyä overwatch peliä pelaten, mutta nyt olen myös innostunut jälleen kirjoittamisesta. Yksi tarina pitäisi saada puhtaaksi kirjoitettua, jotta voisin lähettää sen kustantamoille sekä muutamaa muukin teksti on työn alla. Yhden kertomuksen tahtoisin kovasti saada kunnolla käyntiin, sillä pohja minkä olen suunnitellut on siinä enemmän kuin täydellinen. Keskittyminen taitaa kuitenkin kiinnittyä nyt eniten siihen valmiiseen kirjoitukseen.

kuusi2

Koska julkaisin tänään saman tyylisen kuulumisia kertovan videon tubekanavalleni en voinut olla lisäämättä sitä tähän. Videolla puhun kuitenkin hiukan eri asioista kuin mitä tässä postauksessa on nyt tullu mainittua. Katso siis alla oleva video, jos muutkin kuulumiseni kiinnostavat esim. ensikuussa tuleva joulukalenteri.

thumb1.2


Mitä sinulle muuten nyt kuuluu?


xoxo
Paula