MAANANTAIFIILIS #5 ♥ OPISKELUA JA OVERWATCHIA

Hello darlings! Tutkailin tässä postauksia joita olen viime aikoina postaillut ja huomasin että ihan perus kuulumis postauksesta on kulunut jo jonkin aikaa. Eilenkin tästä tuli hiukan mainittua, joten ajattelin uudemman kerran että miksei. Tälle postaukselle kun en ole oikeastaan kauheasti ajatusta edes antanut viime aikoina, sillä en tiedä kiinnostaako teitä lukijoita sekä satunnaisia kävijöitä postaukset joissa jaetaan vain viime aikaisia tapahtumia ja mietteitä. Minkälaiset postaukset ylipäätänsä juuri sinua kiinnostavat?

kuusi

Ajatukseni ovat nyt viime aikoina pyörineet eniten koulun puolella. Viime viikon tiistaina kävimme muutaman luokkalaisen kanssa eräällä hiuskeikalla, jossa teimme kampauksia ala-aste ikäisille tytöille. Siellä oli hauskaa ja rentoa. Paikka toi mieleen omat ajat kun olin riparin jälkeen isosena ja järjestimme tapahtumia lapsille sekä ihana iltakahvila perjantaisin. Siinä tuli pieni ikävä niitä isosaikoja enkä voinut olla miettimättä ovatko samat ihmiset vielä mukana näissä jutuissa ja kuinka moni on jatkanut elämässään eteenpäin.

Opiskelu on ollut hauskaa, mutta yksi stressin aihe on tulevat ruotsin asiakkaat. Me kun emme opiskele ruotsia samalla tavalla kuin yläasteella tai lukiossa. Emme opettele siis kieltä, vaan joudumme puhumaan asiakkaille ruotsia ja koulumme ruotsinopettaja kuuntelee kuinka hyvin käytämme kieltä. Onneksi saamme valita itse asiakkaat ja nyt ainakin ensimmäisenä äitini tulee hiusten pesuun ja leikkuuseen. Suuret eivät ole siis paineet, kun on tuttu ihminen tuolissa. Vielä ei ole kuitenkaan ihan varmaa kuka sitten toisella kerralla tulisi istumaan penkkiin. Katsotaan kenet saan. Kellon ajat ovat kuitenkin monelle aika huonoja, kun monella on joko koulua tai töitä.

kuusi3

Vapaa aika on tullut itselläni nyt vietettyä overwatch peliä pelaten, mutta nyt olen myös innostunut jälleen kirjoittamisesta. Yksi tarina pitäisi saada puhtaaksi kirjoitettua, jotta voisin lähettää sen kustantamoille sekä muutamaa muukin teksti on työn alla. Yhden kertomuksen tahtoisin kovasti saada kunnolla käyntiin, sillä pohja minkä olen suunnitellut on siinä enemmän kuin täydellinen. Keskittyminen taitaa kuitenkin kiinnittyä nyt eniten siihen valmiiseen kirjoitukseen.

kuusi2

Koska julkaisin tänään saman tyylisen kuulumisia kertovan videon tubekanavalleni en voinut olla lisäämättä sitä tähän. Videolla puhun kuitenkin hiukan eri asioista kuin mitä tässä postauksessa on nyt tullu mainittua. Katso siis alla oleva video, jos muutkin kuulumiseni kiinnostavat esim. ensikuussa tuleva joulukalenteri.

thumb1.2


Mitä sinulle muuten nyt kuuluu?


xoxo
Paula

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään lukea kuulumispostauksia aina silloin tällöin! On kiva tietää, mitä muiden ihmisten elämään kuuluu :) Huh, pelottas itteeki jos pitäs vaan suvereenisti ruveta puhumaan ruotsia ja opettaja vaan kuuntelis vieressä :D Mut varmasti se hyvin menee kun vaan rohkeesti käyttää kieltä! Mulle kuuluu ihan hyvää, tänään täytin just 17 ja koeviikko kolkuttelee oven takana, joten pitää ruvea opiskelemaan äidinkielen ja filosofian kokeeseen D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan ahdistavaa tuo kyllä oli ja kun itse en osaa kovinkaan paljoa - tai edes hyvin - ruotsia niin sopertelin omiani, mutta sentään yritin. Äitikin sanoi että kyllä varmasti saan edes yrittämisestä jotain pisteitä ja siitä että osasin jotenkin kertoa mitä oli meneillään.
   Onnittelut vielä kerran! Kannattaa vielä nyt nauttia siitä kun on alle 18 kun ei tarvitse huolehtia muusta kuin että bussilippu on aikuisten xD

   Poista
 2. Kuulumispostaukset on kyllä kivaa vaihtelua aina sillointällöin :) Ai kauheaa, en varmana pystyisi tuohon samaan ruotsin suhteen kuin sä! Mua on muutenkin aina jännittänyt vieraan kielen puhuminen jonkun vähän vieraamman seurassa. Mulle kuuluu myös ihan hyvää. Opettaja kävi eilen päiväkodilla vähän kyselemässä miten mulla menee harjoittelussa :D Nyt enää kaksi ja puoli viikkoa jäljellä harjoittelua ennenkuin on aika palata taas koulunpenkille. Uskomattoman nopeasti tämä kahden kuukauden harjoittelu on kyllä kulunut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä todella jännittävä kokemus joka täytyy myös joulukuussa uudelleen kokea. Jos saisin päättää en tekisi koko juttua tai voisin puhua englanniksi koska silloin ainakin ymmärtäisin kaiken mitä mulle sanottaisiin XD
   Hyvä että on menny hyvin :) Noi harjottelut menee aina tosi nopeesti ja varsinkin sillon jos se on mieluista puuhaa. Ne on kyllä kivaa vaihtelua koulussa olemiselle.

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset