VAHTINA

Tämä oli kaiketi kolmas kerta tämän vuoden sisällä kun äiti lähti Kuopioon hoitamaan sisareni lapsia. Vaikka kuvissa näkyykin ihastuttava ja suloinen Mochina koiramme en kuitenkaan suostunut hänestä huolehtimaan kahta päivää kun äiti lähti pois Helsingistä. Veljeni kun sattuu asumaan vielä kotosalla ja tietokonepelit saattavat joskus viedä mukanaan. Olin siis katsomassa 19 -vuotaan pikkuveljeni perään, mutta ennen kaikkea olin siellä hiukan omaa aikaa hakemassa. 

moo2

moo4

moo6

Vaikka nykyinen asunto onkin kuinka ihana niin silti se tuntuu ihan liian pieneltä. Lykkäsimme Rillen kanssa sen isomman paikan etsimistä, mutta silti en voi olla haaveilematta kaksiosta jossa olisi paljon tilaa. Äidin luona tuli vielä kauheampi hinku päästä isompaan asuntoon sillä oli ihanaa kun sai olla omassa rauhassa vaikka asunnossa oli toinenkin henkilö. Enään tuo asunnon vaihto ei kyllä johdu pelkästään siitä että saisi omat tilat vaan pikemminkin juuri siitä suuruudesta. Täällä alkaa olla jo ahdasta enkä itse oikein ole tottunut nauttimaan ruokaa työ- tai sohvapöydän ääressä.

moo1

moo5

moo7

Vierailu oli mukava ja pääsimme veljen kanssa jakamaan kuulumisia paremmin. Me kun emme kauheasti puhu puhelimessa tai viestittele ellei tapaamisia sovita. Hän jopa teki minulle ruokaa kun koulun jälkeen en jaksanut. Nuudelia se vain oli ja pientä sisarusten välistä kinaa siitä saako chiliä laittaa tuli kyllä. Oli myös ihanaa mennä kouluun bussilla joka pysähtyi suoraan kouluni eteen! Vielä ihanampaa oli kuitenkin tulla lauantaina takaisin kotiin. Olin siis äidin luona torstaista lauantaihin.

Tästä reissusta tuli kuvattua myös vlogi jonka näet tästä alta:


xoxo
Paula

1 kommentti:

  1. Huh, ois kyllä omastakin mielestä outoa syödä ruokaa työpöydällä. Jospa selviäisit kuitenkin Rillen kanssa tuossa asunnossanne siihen asti, että päätätte ruveta etsimään uutta asuntoa! ♥

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset