MITÄ BLOGGAAJAT HALUSIVAT TIETÄÄ TOISISTAAN // Q&A

Olen jo jonkin aikaa - okei tämän vuoden alusta - ollut eräässä whatsappryhmässä, joka koostuu pelkästään bloggaajista. Ollaan puheltu niitä näitä ja jaettu amatööritietämystämme bloggaamisesta. Nyt tuli sitten sellainen hetki kun päätettiin tehdä yhdessä postaus. Päädyttiin aika helppoon postausratkaisuun eli jokainen esittää kysymyksen ja kaikki vastaavat niihin. Milla otti ihanan johtajan roolin ottaen kaikkien kysymykset ylös ja kertoi ne sitten meille muille. Tämä ehkäisi sen kunnon pommitus myrskyn ja jonkun kysymyksen unohtumisen satojen kommenttien joukkoon. Tässä postauksessa ovat siis omat vastaukseni bloggaajien kysymyksiin sekä omaani.

työpöytä1

työpöytä5

Milla T. // Mikä on asia mitä et ikinä missään tilanteessa tai tapauksessa tekisi?
Jos kyseessä on henkilö jota rakastan ja josta välitän niin en koskaan korota ääntäni, vaikka kuinka jokin asia ärsyttäisi. Jonkun mielestä se on varmasti typerää olla raivoamatta jos jokin asia toisessa ärsyttää, mutta itse en näe siinä mitään järkeä antaa vihani sanoa asioita joita en kuitenkaan tarkoita henkilölle jota rakastan. Vihaisena sanomme paljon asioita joita emme tarkoita, mutta aika usein ne tarkoittamattomat sanat sitten loukkaavat toista.

Sea of Dreams // Oletko joskus pominut kukkakimpun ja vienyt sen sinulle tärkeälle ihmiselle?
Pienenä tuli monesti pomittua kukkia äidille. Äiti rakastaa kukkia ja kasveja ylipäätänsäkin yli kaiken. Hänen parvekkeensa on kesäisin kaunis kukkapuutarha.

Sofia Ida Anneli // Kuka TV sarjan hahmoista muistuttaa sinua eniten?
Ei varmasti kukaan. Olen itse huomannut kuinka omituinen luonteeltani olen etten osaa oikeasti kertoa kuka muistuttaisi vähäänkään minua, kun joku piirre on kuitenkin sellainen jota minulla ei ole tai en koskaan tekisi mitä tämä hahmo tekisi.

Revontulipalo // Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
Tällä hetkellä näen itseni työskentelemässä kampaamossa. Toivon mukaan isossa kampaamossa ja kenties Goldwell yrityksen kampaamokursseilla. Varmasti myöskin osallistumassa heidän kansainväliseen kilpailuunsa jossa luodaan upeita värjäyksiä hiuksiin. Siinä ura. Näen kyllä itseni vielä viiden vuoden päästä yhdessä Rillen kanssa. Silloin tosin vain isommassa asunnossa ja karvavauvan kanssa. Kenties jopa kahdenkin.

Pancake Place // Mikä on sellainen asia, mitä monet eivät tiedä sinusta?
Vain harva tietää tästä koska... Noh kerron Rillelle kaiken, samoin myös parhaille ystävilleni. Vaikka eletäänkin 2000 -lukua - ollaan edetty jo pitkälle - niin silti kukaan ei kysy tätä. Mikä mun seksuaalinen suuntautuminen on? Minähän en siis ole hetero, olen biseksuaali. 

työpöytä4

Aatun polku // Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi?
Niitä on kyllä monia, mut nyt näin ensimmäisenä tuli mieleen se kun meillä oli joskus kun olin 4-5 vuotias lemmikkinä koira nimeltä Musti - se oli vielä musta koira. Ollaan oltu hyvin luovia hänen nimensä suhteen veljen kanssa - kissa nimeltä Taukkis ja hamsteri Kaisa. Kerran me tultiin kotiin kävelyltä ja Kaisa oli päässy jotenkin vapaaksi häkistään. Se juoksenteli ympäri asuntoa karkuun Taukkista, joka juoksi karkuun Mustia. Se oli kyllä hauska näky.

peut-être// Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota?
Kulmakarvat ja nykyään myös tutkailen hyvin paljon ihmisten hiuksia. Mitä niille on tehty, kuinka kärsinyttä latva on ja mitä voisin tehdä et sen vois korjata tai minkälaiset kampauket sopis. Tätä se on kun opiskelee kampaajaksi. Kulmakarvat on kuitenkin sellainen - nenän ohella - joita katselen aina kun puhun ihmisille. Ne on niin erilaiset kaikilla. Joskus mietin myös kulmakarvojen kohdalla miten voisin korjata niitä, mutta nykyään sitä tapahtuu harvoin kun luonnolliset kulmat on in.

House and Style by E// Jos saisit elämäsi aikana yhden toivomuksen, joka toteutuisi, mikä se olisi?
Suuri raha määrä. Oli se sitten lottovoitosta, perinnöstä tai hyvä palkkainen työ. En ole mistään rikkaasta perheestä, joten tahtoisin jotenkin "korvata" äidille sen että hän on joutunut niin monta vuotta venyttämään rahaansa jotta minä ja veljeni olisimme silti voineet elää hyvin. Tahdon myös omilla lapsillani olevan hyvät oltavat, jos siis ikinä niitä tulee edes hankittua.

Happy little things // Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseesi?
Kukaan ei koskaan oikeastaan puhu bloggaamisesta kanssani, mutta kyllä moni siitä tietää. Äitini oli iloinen että keksin jonkun "ei vaarallisen" harrastuksen ja oli oikeastaan aina intoa täynnä uusista postauksista ja vielä innoissaan kun aloin videoita tekemään. Kaverit ovat ok asian kanssa, mutta itse eivät tahdo nimiään tai kasvojaan blogissa näytettävän. Sama veljen kanssa. Rille puolestaan ei kauheasti tästä pidä. Niin on itse sanonut, mutta hän ei kiellä minua bloggaamasta joka on itselleni tärkeämpi asia kuin bloggaamisen hyväksyminen. Hän kuitenkin on myöntänyt lukevansa postauksiani tylsyyksisään ja nauttii siitä. Täällä en kuitenkaan jaa mitään meidän suhteeseen liittyviä asioita ilman että kysyn/ilmoitan siitä ensin hänelle. Taidan muutenkin aika harvoin omasta elämästäni täällä mitään kertoa. Tahtoisitko sinä enemmän postauksia jossa puhuisin/kertoisin mitä elämässäni blogin ulkopuolella tapahtuu?

All The Litlle Snowflakes // Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen?
Bloggaajia on niin monia että on hyvin vaikea valita vain yhtä. Mainitsemisen arvoisia ovat kuitenkin tässä postauksessa esiintyvät neitoset. Olisi myös todella ihanaa päästä tekemään postausta JerenEllinSaaranHennan, MariannenJennin sekä Katariinan kanssa.

työpöytä3

SanniiJuliaa // Mikä motivoi sinua bloggaamaan?
Bloggaamisen tuoma hauskuus. Se että on jotkain tekemistä niinä hetkinä kun ei tarvitse olla koulussa tai viettää aikaa Rillen ja kavereiden kanssa. Bloggaus antaa minulle sitä omaa aikaa, jolloin voin ilmaista itseäni omalla haluamallani tavalla.

Katja's Life // Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoja puolia?
Plussia ovat kun tätä bloggaamista saa tehdä juuri niin miten itse haluaa, on todella monta tahoa josta saa inspiraatiota postauksiin sekä apua jos jokin juttu bloggaamisessa mietityttää, valokuvaaminen sekä pääsee näkemään kuinka moni oikeasti sitten on asioista samaa mieltä tai kokeneet saman kaltaisen kokemuksen. Kyllä ne erimielisyydetkin ovat ihanaa vaihtelua. Miinuksia ovat sitten ne inspiraation puutteet niin kirjoittamisessa kuin valokuvaamisessa. Joskus ei vain tekstiä synny tai ei keksi minkälaiset kuvat postaukseen laittaisi. Onko ok jos laitan vain yhden vai pitäisikö niitä olla monta? Sekään ei tunnu kovinkaan kivalta jos joku postaus ei saa niin paljon huomiota kuin oli odottanut. Mutta onneksi tulee niitä ihania yllätys hetkiä kun joku postaus saakin enemmän katsoja kertoja ja teidän kommentteja on aina ihana lueskella.

Making it Beautiful // Mikä on lempipostauksesi omista postauksistasi?
Voisi ajatella että ne postaukset jotka ovat saaneet eniten katsoja kertoja, mutta itse en kauheasti niistä pidä. Esimerkkinä blogini katsotuin on ensimmäinen "In and Out" -postaukseni ja itse en pidä siitä ollenkaan. "Äijät diggaa neulasta..." nousi tosi nopeasti toiseksi "koko ajan" luetuimmiksi ja se on kyllä yksi suosikkini. Muita lempipostauksiani ovat "Niskasiili, Pros & Cons", "I re-created my 2015 Halloween look", "Hermione Granger" ja "Sydämeni täyttyy riimeistä".

Tuuli K Maria // Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi?
Aloitin joksus seiskaluokan loppu vaiheilla ja en todellakaan muista syytä siihen. Siitä on niin kauan. Kai se oli että halusin jakaa kohokohtia elämästäni. Minullahan on ollut neljä - vaiko viisi - blogia ennen tätä.

Sitten vielä täytyyhän minun vastata omaan kysymykseeni eli // Näetkö itsesi bloggaamassa vanhemmalla iällä?
Itse en ole päättänyt mitään ikää mihin asti bloggaisin koska en näe tässä mitään ikärajaa. Minusta bloggaaminen ei ole vain nuorten juttu tai 15-25 vuotiaiden juttu. Minusta kaikki jotka haluavat saavat blogata. Jos itse bloggailen vielä kuolin vuoteellani niin sitten bloggailen. Kyllä näen itseni viisikymppisenä vielä pitämässä yllä jonkin sortin blogia, mutta en tee mitään lupauksia teille tai itselleni. Yritän nimittäin pitää sen stressin ja paineen poissa bloggaamisestani. Sittenhän kaikki ilo siitä lähteekin. Bloggaan niin kauan kun intoa tähän bloggaamiseen löytyy.

työpöytä2

työpöytä6

Paljon kysymyksiä ja paljon miettimistä. Joitakin piti oikein kunnolla pohtia, sillä ei ole tullu muutamaa edes koskaan mietittyä aikaisemmin. Tässä whatsappryhmässä on enemmänkin bloggaajia joten toivotaan että seuraavalla kerralla kun tällainen järjestettään niin muutkin pääsevät sitten mukaan. Näitä on kuitenkin omasta mielestäni kiva tehdä sekä lukea muidenkin blogeista.

Mitä mieltä sinä olet tällaisista bloggaajien välisistä yhteistyöpostauksista?

xoxo
Paula

16 kommenttia:

 1. Huippu vastuksia! Ihana lukee näitä muiden postauksia, ootan jo et iteki pääsen julkaseen!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat kuvat tässä postauksessa :)
  Hyviä vastauksia, voin samaistua osaan. :D

  VastaaPoista
 3. Oot toteuttanu tän tosi kivasti, tykkään! Tuo sun Hermione Granger -postaus oli kyllä tosi kovasti mun mieleen. Oon samaa mieltä noista bloggaamisen hyvistä ja huonoista puolista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Mäkin kyllä tykkäsin siitä en vaan siksi koska oli eka yhteistyöpostaus vaa oli tosi kiva päästä tekemään tollanen postaus jostain lempihahmosta :D

   Poista
 4. Hehee niin kiva lukee kaikkien vastauksia! Nätit kuvatkin nappasit tähän. :)

  VastaaPoista
 5. Olipas hauska postausidea! Ehdottomasti tällainen bloggaajien välinen yhteistyö on hyvä juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaset on kyllä aina kivoja! Bloggaajat on kaikki niin erilaisia nii on tällaset samanlaiset postaukset on kivaa luettavaa ku kaikki vastaa kuitenkin niin eri tavalla :D

   Poista
 6. Sulla oli ihanan pitkät vastaukset <3 Ja olis kyllä kiva lukee välillä enemmänkin sun elämästä! Jos sua vaan huvittaa siitä kirjoittaa. Ja jos joskus nähdään ni saat kyllä kertoo ääneenkin jos keksit hienoja kampausideoita :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3
   Kiva kuulla sun mielipide! :D Varmasti tuun tänne jakamaan omia kampausideoita. Saatte kaikki olla sitten tuomareina että olisiko niistä mihinkään juhliin tai arkikäyttöön xD

   Poista
 7. Nyt vasta ehdin kommentoimaan teidän muiden postauksiin.. :D Tosi kivoja vastauksia kyllä! Sun postauksista toi Hermione Granger kuuluu kyllä ehdottomasti mun suosikkeihin! ♥

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset