HERMIONE GRANGER

"Young girls are told you have to be the delicate princess. Hermione taught them that you can be a warrior."
- Emma Watson

hermione13

hermione12

Tylypahka oli pienenä minulle se "prinsessalinna", jonne halusin päästä enemmän kuin minnekään muualle. Samoin kuin varmasti moni muukin minäkin toivoin kovasti että täyttäessäni 11 -vuotta hyväksymisekirje koululle tulisi postiluukustani.
Hermonie oli tietysti lempihahmoni - Sirius Mustan ohella - mutta ei sen vuoksi että hän oli ainoa päähenkilö joka oli tyttö ja tyttönä minun kuului tykästyä tyttöhahmoon. Ensi askeleestaan lähtien Hermione oli se jästisyntyinen, tietämätön kaikesta taikuudesta, mutta vaikka hän ei ollut syntymästään asti ollut taikamaailmassa hän silti näytti ettei se estäisi häntä oppimasta juuristaan. Hän oli fiksu ja hänellä oli jo 11 -vuotiaana enemmän tietoa taikuudesta kuin monella taikamaailmaan syntyneillä. Hermione näytti jokaiselle nuorelle tytölle että on ihan ok olla se nörtti, kaikkitietäväinen sekä hiukan pomotteleva, sillä nuo piirteet eivät tee sinusta kuitenkaan pahaa ihmistä, vaikka voisikin olla hiukan ärsyttävän näsäviisaskin välillä. Vaikka monet - sekä itse Rowling - sanovat että Hermionen ja Harryn olisi kuulunut päätyä yhteen itse olen eri mieltä. Minusta oli hyvä ettei Rowling päätynyt tähän loppuratkaisuun, sillä tämä kasvatti taas Hermioneta minun silmissäni. Se kertoo myös muille ettei aina tarvitse olla se sankari jotta saisi tytön.

hermione9

Tämä postaus jota nyt luet on tehty yhteistyössä EMP.fi verkkokaupan kanssa. Kun sain pyynnön yhteistyöstä tehdä Harry Potter aiheisen postauksen aloin pohtimaan että mikä se olisi? En tahtonut vain esitellä saamiani tuotteita, sillä se olisi ollut tylsää. Selailin heidän Harry Potter -fanituote valikoimaa - joka on yllättävän kattava - ja keksin sitten tehdä postauksen Hermionesta.

hermione

Yhdeksi tuotteeksi valitsin Hermione Funko pop hahmon Harry Potter ja Azkabanin vanki elokuvasta. Valitsin tämän koska 1) kyseessä on lempielokuvani/-kirjani. 2) Se oli ensimmäinen elokuva jossa Hermionen - tai toisin sanottuna Emma Watson:n - keho oli muuttunut naisellisemmaksi. Se oli itselleni suuri kolaus, sillä hän ei enää näyttänyt lapselta. 3) Hän näytti ensimmäisen kerran sen rohkaen, pienen rähinäpuolensa. Mikään ei ollut yllättävmpi kohtaus kuin Hermione lyömässä Malfoyta. Plussana vielä koska tuon elokuvan ilmestyessä ihastuin ensimmäisen kerran vaaleanpunaiseen väriin.

hermione8

hermione7

Halusin uudelleen luoda tämän Hermione lookin, mutta en kuitenkaan Halloween mielessä. Hermione kuitenkin inspiroi minua joka päivä, joten miksen voisi luoda ihan normaalia lookkia? Tuon Funko Pop figuurin lisäksi valitsin itselleni Hogwarts t-paidan, sillä jotenkin se tuntui Hermionen tyyliseltä kävellä koulun logolla varustetussa paidassa. "Free The House Elves" t-paita olisi kenties sopinut paljon paremmin - kirjat lukeneet tietävät kyllä miksi - mutta itse en kauheasti pitänyt kyseisen paidan printistä. Päätin siis mennä Hogwarts paidalla, joka oli kyllä loppujen lopuksi hyvä valinta. Ajattelin paidan nimittäin olevan tummanharmaa, mutta se olikin täydellisen musta, joka oli iloinen yllätys. EMP:n sivuilla se näytti nimittäin harmaalta eikä mustalta. Iloinen yllätys siis.

hermione2

hermione3

Valitsin myös ostoskoriini Chibi-sukat. Viisi paria Harry Potter nilkkasukkia joissa kahdessa esiintyy Harry, yhdessä parissa Ron, toisessa Hermione ja kolmannessa suloinen Dobby. Tähän Hermione lookkiin lisäsin siis Dobby sukat, sillä kotitontut. Kaikki sukat ovat väriltään ihania, kuvat ovat söpöjä sekä ne ovat yllättävän pehmeät. Tajusin vasta tilauksen tehtyäni lukaista näiden sukkien tiedot - itse harvoin oikeasti luen tietoja - ja huomasin siinä lukevan; "Yksi koko sopii kaikille (n.39-42)". Jaa, kiva huomata nyt kun jalkani on kokoa 36. Pelkäsin siis sukkien olevan liian suuret, mutta paketin tultua sovitin sukkia ja ne sopivat täydellisesti. Sukat ovat sellaista venyvää materiaalia että se kyllä mahtuu isompaankin jalkaan. Testasin yksiä sukkia Rillen jalkaan. Hänellä kun on 40 jalan koko.

hermione4

hermione5

Kun olin saanut täydellisen asun aloin miettiä meikkiä. Hermione on hahmona sellainen joka ei omasta mielestäni käytä ollenkaan meikkiä enkä pystyisi kuvittelemaan hänelle mustaa smoky eye:ta ja räikeää huulipunaa. Yritin siis luoda nude meikin a.k.a. mahdollisimman luonnollisen. Hiuksillekin minun täytyi tehdä jotain. Omassa päässäni Hermionella on todella kiharat hiukset, mutta päätin tehdä omista hiuksistani samalla tavalla hiukan lainehtivan kiharat kuin elokuvissa.
EMP:ltä saamieni t-paidan ja sukkien lisäksi lisäsin lookkiin omasta kaapistani löytyvät vaaleat farkut ja pinkin hupparin. Lenkkarit ovat Hermionella siniset, joita itse en omista, mutta halusin mennä samalla lenkkarimallilla ja nuo valkoiset jotka omistan ovat lähimpänä sitä mallia.

hermione10

Miksi valitsin tehdä ylipäätänsä Hermionesta postauksen? Hän on sellainen fiktiivinen hahmo joka on jollain tavalla vaikuttanut monenkin ihmisen elämään. Harry Potter:ssa on monta hyvää hahmoa joiden vaikutuksista tulen varmasti puhumaan, mutta nyt keskityn Hermioneen. Hän kertoo jokaiselle tytölle että on ok olla fiksu, kaikkitietävä, mutta myöskin rohkea. Tytön ei tarvitse olla hiljaa mielipitedensä kanssa ja olla avuton vaara tilanteissa. Oli sitten oma tai ystävän henki kyseessä. Näitä kaikkia Hermione edustaa. Rohkeutta ja uskollisuutta. Juuri niitä piirteitä mitä rohkelikon jäsenet edustavat. Ei tarvitse olla syntynyt johonkin tiettyyn tai kasvanut tietyssä ympäristössä. Hermione antaa hyvän esimerkin siitä että jos saa tilaisuuden nousta huipulle siitä täytyy ottaa kiinni. Vain sinä itse voit viedä itsesi ylemmäs ja saavuttaa tavoitteesi.

hermione11

Olen todella otettua tästä tilaisuudesta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Heidän Harry Potter valikoimansa on todella suuri, joten voit varmasti kuvitella kuinka suuria vaikeuksia minulla oli valita tuotteita. Lisää aion kyllä heiltä ostaa, sillä postitus oli todella nopeaa. Pieniä ongelmia oli maksamisen kanssa, mutta tavarat saatiin nopeasti postitettua. Tilasin ne torstaina, perjantaina lähetettiin ja maanantaina pääsinkin noutamaan paketin postista. EMP.fi on muutenkin todella upea verkkokauppa josta löytyy ties minkälaisia fanituotteita. Niin elokuviin, sarjoihin, peleihin kuin bändeihinkin liittyen. Kannattaa siis käydä kurkkimassa heidän valikoimiaan ja jos löytyy jotain mihin ihastuu niin tilata sitten EMP:n uutiskirje niin saa 10% alennuskoodin. Kaikista alennuspäivistä, uusista tuotteista yms. saat tietoa heidän facebook sivultaan, instagram tililtä ja twitter käyttäjältä.

Mitä mieltä sinä olet Hermione Granger:sta? Kuka on sinun lempihahmo Harry Potterista?

xoxo
Paula

8 kommenttia:

 1. Apua miten söpöjä sukkia! Minusta Hermione on hahmona tosi hyvä roolimalli. Ja olen samaa mieltä myös tuosta loppuratkaisusta, olisi ollut super tylsää jos Hermione ja Harry olisi päätyneet yhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin :D En voinu olla ottamatta niitä.
   Se olisi ollut kyllä ihan liian tylsä loppujen lopuksi sekä ehkä liian kliseinen että ainoa "päähenkilönä" oleva tyttö päätyy sen valitun pariksi lopussa.

   Poista
 2. Ääää en kestä, saatan tarvita kasan Potter-sukkia !! Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä tosi paljon niitä! Yhessä nipussa oli jopa Hagrid, jolle en voinu olla nauramatta :D

   Poista
 3. Tosi hyvin toteutettu yhteistyöpostaus, tätä oli kyllä kiva lukea! Hermione on kyllä niin upea hahmo mitä elokuvista olen saanut huomata. Tosi hyvin oot kans saanu jäljiteltyä hänen lookiaan! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivasti toteutettu postaus! Oon monta kertaa ihaillutkin noita EMP:n fanituotteita ja voisin tilata sieltä vaikka kaiken, jos vain olisi rahaa tarpeeksi :D Tuosta sun asusta tulee kyllä heti ensimmäisenä mieleen Hermione! Mun suosikkihahmo Pottereissa on yllätysyllätys Sirius, mutta Kalkaros tulee kyllä heti perässä toisena ♥ Voivoi, voisin puhua Harry Potterista vaikka koko ajan, hahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Itekin aloin himoitsemaan niitä tuotteita nyt enemmän kun niitä tuli tosi paljon selailtua. Noi HP-lakanat alkoi kiinnostamaan niin paljon että taidan ostaa ne seuraavaksi :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset