NETFLIX SARJAT JOITA KATSON

netflix

Suklaakeksejä, kaakaota, pehmeä sänky ja Netflix. Mitä muuta voisi rennolta lauantailta toivoa. Ehkä idea siitä mitä katsoa? Tämä postaus ei ole "Top 5 sarjat", joista pidän vaan tämä on pikemminkin postaus joka kertoo mitkä ovat niitä sarjoja joita katson tällä hetkellä. 

modern

Sarjassa seurataan vaatekaappialalla menestyneen Jay Pritchettin ja hänen kahden aikuisen lapsensa Clairen ja Mitchellin elämää. // Kyseessä on yhdysvaltalainen tilannekomediasarja joka on tehty mokumenttimuotoon. Kyllä se on oikea sana. Sarjan esittäminen alkoi jo 2009 - 2010 Suomessa - ja ihmettelen suuresti jos et ole nähnyt edes ohimennen yhtä tai kahta jaksoa. Niin sanotun dokumenttimaisuutensa vuoksi sarja voi tuntua tylsältä, mutta se on oikeasti todella koukuttava. Hahmot ovat kiinnostavia ja omalla tavallaan samaistuttavia. Itse aloin katsomaan tätä mielenkiinnon vuoksi sillä en ollut ikinä ensimmäistä jaksoa nähnyt. Sitten jäin koukkuun. Sarja tuntuu sekavalta kun sitä ei ole katsonut alusta lähtien, mutta kaikki tapahtumat ja hahmojen luonteet käyvät järkeen kun sen aloittaa alusta. Suosittelen katsomaan. Sain Rillenkin koukkuun sarjaan kun aloitin sen hänen kanssaan alusta. Viidenen kerran. Nyt kannattaa hypätä mukaan kelkkaan sillä sarja loppuu 10 kauteen.

lucifer

Sarjassa Lucifer Morningstar, itse paholainen, on kyllästynyt elämään helvetissä ja päättää jättää tehtävänsä tuonelan herrana. Maan päällä hän perustaa yöclubin nimeltä "Lux", pitää hauskaa ja päätyy konsultiksi LAPD:lle - The Los Angeles Police Department. // Eräs ystäväni ehdotti tätä sarjaa ja ajattelin sen ensin olevan oikeasti tylsä, mutta jopa television ruudun läpi paholaisella on charmia. Luciferilla on ihana tapa puhu ja hahmona hän on kiinnostava. Taivasta ja helvettiä ei tule yleensä edes mietittyä ja tämä sarja tekee siitä kiinnostavan, sillä se on vain draamaa, draamaa ja draamaa. Sarja antaa myös uuden näkökulman itse paholaisesta ja helvetistä. En suosittele tätä sen vuoksi että näkisi valon ja tulisi uskoon, vaan koska juoni on kiinnostava. Sarjassa on draamaa, toimintaa ja komediaa.

gf

Sarjassa seurataan Gracea, eläkkeelle jäänyt kosmetiikkayrittäjää, ja Frankieta, hippi taideopettaja, joiden elämä käänty ylös alaisin kun heidän aviomiehensä Robert ja Sol tulevat ulos kaapista, kertovat olevansa rakastuneita ja aikovat jättää vaimonsa ollakseen yhdessä. // Kyseessä on Netflix:n alkuperäissarja ja komediaa on luvassa. Itse kuvittelin sarjan olevan todella tylsä, mutta päätin katsoa pari ensimmäistä jaksoa ja kyllä se vaikutti että kansi kuvassa oli kuva violetista vibraattorista. Siinä menee jonkin aikaa mutta nämä kaksi päättävät ryhtyä myymään vanhuksille soveltuvia vibraattoreita. Sarja on hauska ja on ihanaa että myöhemminkin keskitytään muihinkin hahmoihin kuin vain Graceen ja Frankieen. Tämä sarja osoittaa myös todella hyvin sen kuinka kaksi täysin erilaista ihmistä voivat tulla toimeen sekä olla parhaita ystäviä. Paljastus, neljännessä kaudessa vierailevana tähtenä on Lisa Kudrow a.k.a. Phoebe Buffay.

poikemon

Tarvitseeko Pokémon kauheasti esittelyjä? Olin niin innoissani kun löysin tämän ensimmäisen kauden Netfilx:stä ja vielä niillä alkuperäisillä suomalaisilla äänillä! Voiko tulla nostalgisempi fiilis kuin katsoa alkuperäistä pokemonia? 

end

James on 17 -vuotias poika joka uskoo olevansa psykopaatti. Hän tappaa eläimiä harrastuksena, mutta kasvaa sen yli. Hän päättää tahtovansa tappaa ihmisen. Hän päätyy valitsemaan Alyssan uhrikseen, kapinallinen, 17 -vuotias luokkakaveri jolla on omia ongelmia. Alyssa ehdottaa että he karkaisivat yhdessä, toivoen seikkailun vievän hänet kauas pois hänen levottomsata kotielämästään, ja James suostuu tarkoituksena löytää oiva tilaisuus tappaa Alyssa. // James ja Alyssa ovat todella erilaisia hahmoja. Molemmat ovat tuntuvat todella tunnevammaisilta. Alyssa tuntuu tuntevan vain vihaa ja hänen suustaan sinkoilee kirosanoja ja muuta "paskan" tapaista yhtenään. James puolestaan on vähä sanainen ja ei näytä tunteita ollenkaan. Sarjassa kiinnostavaa on se miten nämä kaksi vain päätyivät yhteen ja se matka jonka he tekevät. On myös kiva että molempien ajatuksia kuullaan.

Mitä sarjoja itse olet katsonut viime aikoina?

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Täällä myös katsonut modern familyn ja grace and frankien loppuun! Pokemonia myös katson välillä pari jaksoa putkeen, muistan kun olin eskarissa kun se alkoi suomessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihkuin oikeesti onnesta kun huomasin pokemonin tuolla. Olin pienenä tosi suuri fani xD

   Poista
 2. Modern Family ja Grace and Frankie on omallakin lempparilistalla! Netflixista on tullut kahlattua läpi myös The Crown, Stranger Things, Gypsy, The Affair ja The Bible - suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stranger Things on munkin yksi suosikki, katottiin Rillen kanssa 2. kausi kahdessa päivässä xD Tota The Crown:a oon kyllä huomannu hehkutettavan. Täytyy varmaan kattoo vähän minkälainen se on :D

   Poista
 3. Moderni perhe on pyörinyt viime aikoina, se on ihan mahtava! Taidan nyt olla 5. tuottiksella :D Lisäksi katson Salemia ja juuri aloitettiin Black Sails.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moderni perhe on sellanen joka pyörii täälläkin. Rille kattoo koko ajan eikä anna mun olla sen vierellä ku ite oon nähny kaikki jaksot. Hän ei tykkää siitä kun hymähtelen aina kun muistan loppuratkaisun XD Katoin Salemia ja tykkäsin kyllä siitä, mut kakkos kausi jäi vähän kesken kun se oli vähän tylsä xd

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset