FITNESS FRIDAY #2

aloitus

Urheilussa ja treenaamisessa tärkein asia ei tietenkään ole vaatteet, mutta nekin ratkaisevat. Millä tahansa kengillä ei voi lähteä juoksemaan. Kaikki kankaat eivät ole tarpeeksi hengittäviä ja jotkut vaatteet ovat jopa liian paksuja. Rintaliivejäkin täytyy miettiä. Tuki on tärkeää, mutta tavalliset rintaliivit vain puristavat ja tekevät kaikesta kuntoilusta epämukavaa. Tässä postauksessa esittelen omat treenivaatteeni.

PAIDAT
Molemmat paitani ovat toppeja, sillä koen itse topin parhaaksi vaihtoehdoksi kun puhutaan treenaamisesta. Ensimmäinen toppi on ollut minulla jo muutaman vuoden. Se on todella mukava päällä ja kangas on todella hengittävää. Tämän ostin Stockmann:lta ja toisen topin puolestaan löysin kirpputorilta. Adidas on kallis merkki joten en voinut jättää 9€ maksavaa toppia hyllylle. Kuviokin on kiva. Kangas ei ole yhtä hengittävää kuin värikkäämmän adidaksen, mutta siinä on silti mukava treenata.

urheilu1

urheilu2

urheilu3

urheilu4

URHEILURINTSIKAT
Aikaisemmat urheilurintsikat on erään äitini ystävän vanhat ja ne olivat todella kulahtaneet. Muutenkin omaan silmääni ne ovat rumat. Ostin siis nämä kyseiset urheilurintsikat New Yorkerista ja ei urheilumerkiksi nämä ovat todella hyvät. Hengittävät ja tukevat.

urheilu5

urheilu6

JUOKSUKENGÄT
Nämäkin ovat olleet minulla jo muutaman vuoden ja edelleen todella hyvät jalassa. Nämä ovat oikeasti juoksukengät. Valitsin ne sen vuoksi koska halusin aloittaa juoksemisen. Se aina alkoi ja loppui ja nyt on alkanut jälleen. Kun aloittaa treenaamisen minusta kengät ovat ensimmäinen osto joka täytyy tehdä ja niihin pitää myös käyttää rahaa. Kenkien pitää olla mukavat ja tukevat jalassa. Mitään urheilua ei voi aloittaa perus lenkkareissa. Panosta siis kenkiisi!

urheilu7

TUULITAKKI
Tätä takkia en ole niinkään käyttänyt - myös ollut minulla pari vuotta - sillä se on ollut enemmänkin ulkoilua varten. Se on todella kevyt, hengittävä ja siinä ei tule liian kuuma. Taisin valita juuri tämän takin ainoastaan sen värin vuoksi. Tuulitakki ei ole niinkään pakollinen ostos jos ajatus on treenata ainoastaan sisätiloissa. Jos kuitenkin on halukas lenkkeilemään ulkona niin takki on hyvä vaihtoehto. Hiukan paksumpi kenties myös talveen.

urheilu8

urheilu9

urheilu10

LEGGINSIT

Nämäkin olen omistanut pari vuotta. Taisin valita nämä pohkeissa olevien yksityiskohtien vuoksi, mutta en ole silti katunut ostoa. Kangas on venyvää, veden kestävää sekä hengittävää. Niissä ei tule kylmä ja ne ovat todella mukavat.

urheilu12

urheilu11

Vaikka se kuulostaakin joidenkin korvaan hirveältä maksaa monta kymmentä euroa treenivaatteista suosittelen silti panostamaan. Ainoa halpa näissä minun treenivaatteissa on ollut nuo urheilurintsikat - 4,99€ - ja tiedän että joudun ostamaan jossain vaiheessa uudet. Nämä muut puolestaan tiedän kestävän pitkään, sillä olen panostanut niihin. Ennen kaikkea panosta kenkiin. Sitä painotan suuresti.

xoxo
Paula

8 kommenttia:

 1. Noi treenitopit on molemmat tosi nätit! Kivoista treenivaatteista saa kyllä uutta puhtia treenaamiseen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä! On kiva ku toisessa on väriä ja toisessa ei. Voi mielialan mukaan valita et haluuko olla hiukan värikkäämpi vai ei. Kengät tuo kuitenki joka kerta sitä väriä xD

   Poista
 2. Phui, oispa tissit joilla pärjää halvemmillakin liiveillä :D perusrauhallisissa kotitreeneissä ne menee kyllä, mutta ainoat tarpeeksi tukevat löytyy kalliimpien puolelta, omani taisivat maksaa 70€ :'D toisaalta olivat hyvä sijoitus, tissit ei liiku milliäkään lenkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla ei kauheesti ongelmaa oo ku rinnat on tosiaan aikas pienet. Ite kyl suosittelen aina oli kyse mistä tahansa tuotteesta, vaatteesta ja mihin tarkoitukseen tuleekaan nii panostaa aina. Noi sun on ollu hintavat, mut ne tulee kyllä kestämään ja ihmettelisin suuresti jos ne ei olis mukavat :)

   Poista
 3. Niin ihania nuo topit! Multa taitaa löytyä itseltä tollainen samanlainen takki, äiti osti sen mulle kirpparilta :D Kivoista vaatteista saa kyllä intoa treenaamiseen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet on kyllä yks joka nosta motivaatiota ja hirveen moni ajattelee ettei sillä oo väliä mitä on päällä, mut sitten ku hikoilee pienen sian tavoin nii kyllä se iho tahtoo hengittää. Kaikki kankaat ei anna siihen mahollisuutta.

   Poista
 4. Näin polvivammaisena kengät on myös extratärkeät – vääränlaisissa kengissä kun polvi muljahtaa helposti pois paikoiltaan. Olen harkinnut hankkivani kuntosali-, zumba- ja kävelykengiksi ensi kesäksi oikein kunnon paljasjalkakengät (ilman niitä eroteltuja varpaita, ne friikkaa mua!), niin ei tarvitsisi koko aikaa keskittyä jalan asentoon, kun se olisi luonnollinen.

  Mä olen muuten todella kateellinen kaikille, jotka voivat ostaa noita vitosen urheiluliivejä :D Mun kuppikoko on E, ja ympärysmittakin on iso, joten valikoima noissa ei-urheilumerkeissä ei riitä alkuunkaan, ja siksi joudun ostamaan aina silloin tällöin yli viidenkympin liivit, kun edelliset kulahtavat. Ehkä jonain päivänä johonkin perus vaateliikkeeseen aletaan tekemään noita halvempia liivejä, joihin mäkin mahtuisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne varpaiden erottelu kengät on kyllä niin creepyt! Varmasti mukavat ku jotku niitä käyttää, mut tulee aina ajatus että miksi!? XD Kenkien kohdalla kannattaa oikeasti miettiä monta kertaa ja uskaltaa myös kokeilla sekä kävellä ne jalassa kaupassa. Kengät vaikuttaa tosi paljon kaikkeen.
   Pienet rinnat on joskus kyllä kätevät (varsinkin rintaliivien hankinnassa), mut mietin tosi uuseesti et jos tulis lapsi joskus nii se kuolis varmasti nälkään xD Mut toi on kyl tosi inhottavaa ettei jokaiselle koolle löydy liivejä jokaisesta kaupasta. Rintojen koolle kukaan ei voi mitään, mut enemmän vaihtoehtoja sais kyllä olla

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset