FITNESS FRIDAY #3 | EN TAHDO KUNTOILLA

talvi3

Herran jestas, kuka tahtoo? Juttu menee näin, niin paljon kuin et tahdo tehdä jotain osa sinusta ilmiselvästi tahtoo, muutenhan se ei edes olisi vaikeaa. Kerro minulle yksi asia, aiotko tyytyä lyhytaikaiseen onnellisuuteen vai pitkäaikaiseen onnellisuuteen? Aiheuttaako oikeasti se 30 minuuttia sinulle niin paljon pelkoa, että olet liian heikko puskeaksesi sen läpi? Haluatko oikeasti sitä terveellistä elämäntapaa ja treenaamista niin pahasti kuin väität?
Jos haluat niin silloin sinä laitat itsesi kokemaan sen kauhean hien, lihaskivut ja raskaan hengityksen. Jos haluat niin annat sen halun saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi. Et kuuntele sitä pientä paholaista olkapälläsi, joka kuiskaa koravaasi sohvan ja roskaruuan olevan se oikea ratkaisu.

lumi2

Tässä on muutama kysymys jotka auttavat sinua päättämään skippaatko tämän päivän treenisi.
 • Saitko tarpeeksi unta viime yönä?
 • Onko tämä päivä ollut aikalailla istumista?
 • Onko sinulla tavoitetta kunnon suhteen, jonka tahdot saavuttaa?
 • Onko sinulla toisenlainen treeni, jota voisit tehdä nykyisen sijaan?
 • Tunnetko olosi hitaaksi, masentuneeksi vai ahdistaako?

lumi4

Jos vastasit "kyllä" yhteenkään noista kysymyksistä niin nosta persuksesi ylös sohvalta ja anna mennä! Se pahamainen temppu treenaamiseen on että kun me kerran aloitamme - ja vielä enemmän kun olemme lopettaneet - tajuamme ettei se ollut lähellekkään niin paha juttu kuin ajattelemme sen olevan. Se on vain julman kieroutunut temppu, jonka avulla aivomme tykkäävät leikkiä kanssamme ennen kuin teemme jotain, jonka tiedämme saattavan aiheuttaa jonkin sortin epämukavuutta - liioittelemme. Jos vietämme liikaa aikaa jonkin asian ajattelemiseen ja keskusteluun, alamme käyttämään liikaa henkistä energiaamme ja ponnistuksiamme pelleilemällä väärillä ennusteilla sekä päätösten teoilla sen siaan, että tekisimme asioiden eteen jotakin. Se että et lähde treenaamaan on kiinni ajatuksistasi, ei kehostasi. 

lumi1

Joten, ajattelitko treenata tänään? Jos vastaus on kyllä niin poistu koneen äärestä tai laske puhelimesi alas - miten nyt satut tätä postausta lukemaan - ja käy vaihtamassa treenivaatteet. Tee se nyt. Jätä kone, vaihda vaatteet ja tule takaisin.

talvi2

Valmista? Hyvä! Ja nyt vain kengät jalkaan ja kuulokkeet korville ja lähde tuosta ovesta ulos. 
        CRUSH IT. YOU'VE GOT THIS.

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Vitsit en tiedä, koska oon viimeks käynyt sun blogissa - mutta aivan ihana tää banneri!! ♡

  VastaaPoista
 2. Sikahyvä postaus, niin motivoiva ja sanattomaksi jättävä!

  VastaaPoista
 3. Just tätä tarvitsin, mun treenimotivaatio on niin hukassa kun voi vaan olla :D Liityin lukijaks!

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla jos motivaatio sai lisää potkua :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset