THEBOS.FI YLLÄTYSPAKETTI ENSIVAIKUTELMA TUOTTEISTA

meikki2
*Postausta ei ole tehty yhteistyönä.

Olen osallistunut todella moniin arvontoihin ja varmasti olet sinäkin. Itsellä niihin tulee osallistuttua facebookin, instagramin tai muiden blogien sekä youtuben kautta. Nyt tuli osallistuttua ja voitettua elämäni toinen arvonta. Osallistuin siis thebos.fi synttäriarvontaan, joka järjestettiin heidän instagram tilillään. Palkintona oli 30€ lahjakortti heidän kauppaansa. Olin toinen voittajista. Tässä postauksessa siis pieni esittely niistä, mitä oikein tilasin heidän valikoimastaan.

meikki3

En ole koskaan ostanut netistä mitään tuotteita ja thebos:n sivuilla oli minulle täysin tuntemattomia brändejä. Osasin päättää heidän valikoimastaan ainoastaan yhden tuotteen ja lopulla rahalla ostin yllätyspaketin. Valitsin itse sen joka maksoi 19,99€. Toimitus oli yllättävän nopeaa. Vielä kun ottaa huomioon sen että tein tilauksen sunnuntaina ja se lähti samana päivänä klo 22. Tosi hyvää palvelua, sillä eilen, tiistaina paketti oli noudettavissa lähimmältä ärrältä. Mitä paketista sitten löytyi?


OMA VALINTANI

meikki21

meikki22

Technic Colour Fix PRESSED POWDER CONTOUR PALETTE | Minulla ei ole koskaan ollut kunnollista contour palettia, joten päätin että nyt voisin hyvin sellaisen hankkia. Tämä sama oli myös foundation muodossa, mutta päädyin tähän alemman hinnan vuoksi. En tahtonut ylittää tuota 30 euroa. Tämä maksoi alennuksessa 5€ ja se toinen maksoi 7,90€. Puuterimaista osaan muutenkin itse käyttää paremmin. Tämä, toisin kuin foundation, on vegaaninen. Kerron tämän jos joku tahtoo tietää tai miettii asiaa. TheBos:lla kaikki tuotteet ovat myös Cruelty Freetä. Tämä on sellainen asia jota olen ruvennut katsomaan kun ostan tuotteita. Tässä paletissa on kyllä yllättävän hyvä pigmentti, jota edellisessä contouring paletissani ei ollut. Siinä oli tosin vain yksi sävyä sekä highlighter ja maksoi tuplasti enemmän. Perus Maybelline... Brändi joka ei ole oikein ollut lempparini monissakaan tuotteissaan. Odotan todella että pääsen testaamaan tätä kunnolla.


YLLÄTYSPAKETTI

meikki4

meikki5

W7 Candy Blush poskipuna sävyssä Scandal | Ihastuin heti tähän kun sen huomasin paketissa ja ensimmäisenä tämän otinkin käteeni. Pinkki houkuttelee aina suuresti. Todella simppeli, mutta myös söpö pikku pakkaus, jossa ihanaksi yllätykseksi on peili! Jokainen tuote, jossa on peili on heti suosikkini. Tämä on oikeasti tosi pinkki ja ehkä liiankin pinkki omaksi poskipunakseni. Pigmetti on todella hyvä, joka pistää  hiukan pelkäämään että poskiin tulisi kivat läntit. Käytän kyllä poskipunaa mutta pidän sellaisesta persikkaisesta sävystä. Sellaisesta jota ei myöskään kauhean hyvin huomaa. Pigmentin ansiosta voisin kuitenkin luomivärinä tätä käyttää. Tahdon tämän avulla luoda kyllä todella räikeän pinkin meikkilookin.

meikki6

meikki7

meikki8

W7 Killer Glow Highlighter sävyssä SLAYIN' IT | Tähän puolestaan rakastuin heti kun sain sen käteeni. Hypin myös melkeinpä tasajalkaa, sillä minulla ei ole highlihteria - olen käyttänyt luomivärejäni - joten olin todella kiitollinen tästä. Sävy on aivan loistava! Vaalea jossa on violettia ja vaalaenpunaista kimmellystä. Kuvassa kimmellys ei kauheasti näy, mutta kyllä se on siellä. Olin myös hyvin kiitollinen pigmentistä. Tämä tulee varmasti kulumaan minulla melkeinpä heti. Olen nykyään todella ihastunut kimallukseen, glitteriin ja ennen kaikkea metallin hohtoon.

meikki9

meikki10

meikki11

Royal Cosmetic Connections Bronzing Pearls | "Mitä pähkinöitä noi on?" Rillen kommentti tästä tuotteesta. En näitä lähtisi kyllä syömään. Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut tällaisia "helmiä", mutta olen aina halunnut kokeilla näitä. Pigmentti vaikuttaa näin sormituntumalla todella hyvältä. Aurinkopuuteria en ole tosin miljoonaan vuoteen - okay puoleen toista - käyttänyt, mutta voisi sen kai joihinkin meikkilookkeihin lisätä. Tai sitten lahjoitan tämän äidilleni, joka rakastaa aurinkopuuteria. Se viimeistelee hänen lookinsa.

meikki12

meikki13

meikki14

W7 Kiss And Trip, Holographic Lipstick sävyssä Blue Flash | Aluksi oletin tämän olevan sininen, mutta olin täysin väärässä. Kuvia muokatessa huomasin vasta tuon holographic sanan. Toivon että huomaat ylemmässä kuvassa olevan sävyn, joka on tosin aika lailla pelkkää kimallusta. Tämä on kyllä oiva lisäys jollekin festarille tai jos joskus sitä järjestäisi glitteribileet.

meikki15

meikki16

Technic Metal IX eyeshadow cream | Hypin jo oikeasti onnesta kun luulin saaneeni yhden metallisen huulipunan. En tosin pettynyt että en ollut lukenut loppuun, mikä tuote todellisuudessa oli sillä tämäkin kelpaa. Ongelmana vain on etten oikein osaa käyttää tätä. Täytyy nyt vain opetella. Sävy on kuitenkin ihana ja sopii ihan vaikka arkimeikkini korostamiseksi.

meikki17

meikki18

W7 KISS & GEL! soft gel lip liner | En kauheasti itse huultenrajauskyniä omista montaa, - oikeastaan vain yhden - sillä niiden olemassa olon unohdan. Jotenkin tuntuu liian mummomaiseltakäyttää rajauskynää, vaikka olen huomannut sen pidentävän huulipunan kestoa huulilla. Onnekseni minulta läytyy tähän sävyyn sopiva huulipuna ja voin testailla tätä. Pigmentti vaikutti todella hyvältä ja kärki oli tosiaan pehmeä. Joka on plussaa sillä perus kynä on siks ärsyttävä käyttää.

meikki19

meikki20

Technic MEGA NUDES 2 Eyeshadows | Tosi pieni, tosi kevyt ja paletti muutenkin tuntuu todella heikolta. Eroaa todella paljon toisesta Technicin tuotteista, jotka taas ovat paksun ja kestävän oloiset. Sävyt ovat ihanat ja vaikka olen hehkuttanut kimalletta niin nyt vähän torun sitä että tässä paletissa on kolme sävyä joissa ei ole kimallusta. Pigmenttikin on ok hyvää, mutta juuri noissa kimaltavissa se on hiukan huonompaa. Miksi nyt torun kimallusta on siksi koska kun puhutaan nudesävyistä minun mielestäni niissä ei kuulu olla kimalletta. Yleensä kun tehdään nudemeikki eli mahdollisimman luonnollinen niin kimallusta ei käytetä. Sävyt ovat kuitenkin ihanat.

meikki23

Tässä olivat siis kaikki, mitä sain. Oli kyllä todella kiva päästä tutustumaan uusiin brändeihin ja vielä sellaisiin joista en ole koskaan kuullutkaan. Tykästyin todella W7:n tuotteisiin jotka sain. Varsinkin Killer Glow! Ah, uusi rakkauteni. Kokonaisuutena yllätyspaketti oli ihana ja kaikki tuotteet oli todella hyvin pakattu. Lähetys oli myös ihanan nopeaa. Pääsi oikeasti melkeinpä heti näpertelmään ja tutustumaan uusiin meikkeihin. Saatan kyllä ruveta ostamaan meikkejä enemmänkin netistä, sillä tuntuu muutenkin että valikoima siellä on suurempi.

Oletko itse tilannut mitään thebos:lta? Tilaatko muutenkin tuotteita mieluusti netistä?

xoxo
Paula

4 kommenttia:

 1. Kivan nälöisiä tuotteita! Ja hieno banneri :)

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
 2. Ihana että ylläripaketista tuli noin paljon sulle sopivia tuotteita! Mä itekin oon ihastunut glitteriin ja metallinhohtoon tällä hetkellä :D Siinä oon kyllä samaa mieltä Rillen kans, että noi Bronzing Pearlsit näyttää ihan syötäviltä! Mulle tulee mieleen ne Lakridsin metallinväriset lakut noista :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Vaau toi yllätyspaketti on kyllä tosi ihana! Varsinkin toi holographic lipstick ois kiva saada testiin♥

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset