MY JANUARY VIA INSTASTORY

insta

Tammikuu meni kyllä todella nopeasti ohi. Tuntuu kuin juuri äsken oltaisiin juhlistettu uuden vuoden alkua ja nyt ollaan vuoden 2018 toisessa kuukaudessa. Minusta sellainen pikku katsaus kuluneeseen kuukauteen on aina hauska juttu, sillä näissä näkee myös mitä muuta oikein on tapahtunut niiden blogipostausten lisäksi. Aina kun elämän tapahtumia ei ehdi postaukseksi kirjoittaa. Edelleen myöskin instastoryn avustuksella katsotaan tammikuuni sisältöä.

tammi1

1. Olen listannut ne isommat tavoitteet yhdeksi listaksi ja niitä sitten olen pienentänyt. Aamupalan syöminen kuuluu terveellisempään elämään. Hyvin se on parantunut vaikka todella useasti sen unohdankin. Muroissa on mantelimaitoa. ♡ 2. Olin hyvin innoissani tästä uudesta kaudesta, jonka katsoin liiankin nopeasti. ♡ 3. Videoiden teko on kyllä jäänyt, mutta parannus ei tapahdu hetkessä.

tammi2

4. Kiroileva siili on sellainen juttu jota rakastan ja tahdon keräillä. Tuo kuppi on ystäväni ja himoitsen sitä. Kirpputorilta löysin hetki sitten Kiroileva siili kahvikupin, eri kuvilla mutta se on ihana. Omistan myös muutaman tyynyliinan. ♡ 5. Minun oli aivan pakko maistaa tätä ja ei kyllä ollut hassumpaa. Itse tykkäsin. ♡ 6. 9.1. sitten takaisin kouluun. Ensimmäinen päivä meni kerratessa asioita, mutta seuraavana päivänä päästiin takaisin leikkausten pariin.

tammi3

7. Tämä sarja on vain niin jännitävä, draamaa täynnä ja kaikin puolin ihana. Suosittelen katsomaan! ♡ 8. Hämmästyin suuresti lumesta joka vain yhtäkkiä päätti alkaa satamaan alas taivaalta. Ei kyllä valittamista ollu. Kesti se lumi melkein kaksi viikkoa. ♡ 9. Minun oli aivan pakko kokeilla vegaanisia suklaahippukeksejä. Ensimmäisellä kerralla ne onnistuivat pikkuisen paremmin, toisella kerralla ne vähän lössähtivät, mutta maistuivat silti todella hyviltä.

tammi4

10. Ala-asteella olin kova tyttö piirtämään sarjakuvia. Kaivelin kaappeja ja löysin nuo vanhat vihot joihin olin piirrellyt. Päädyin sitten piirtämään yhden hahmoista kokonaan uudestaan. Ihan ok siitä tuli.  11. Olen aina ajatellut kampaajan työn olevan todella yksinkertaista, mutta se on paljon rankempaa kuin moni uskoisi, mutta myöskin mielenkiintoista. Olen miettinyt jos tekisin enemmän postauksia joissa on hiukset aiheena. Kiinnostaisiko sinua sellaiset?12. On monta hyvää bändiä joita olen fanittanut yläaste sekä lukio ikäisenä ja Arctic Monkeys on yksi niistä. 

tammi5

13. Viikon 4 torstaina ja perjantaina oli kyllä parasta ruokaa. Ensin tortilloja ja sitten hampurilaisia. Tuon koulun ruoka on kyllä muutenkin parasta vaikka se olisi mitä. Olen ylpeä itsestäni että syön joka päivä lounaan, sillä muistan kuinka peruskoulussa sekä lukiossa oli hyvin nirso. 14. Kävin kaverini luona kylässä. Hänen kissansa ovat niin suloisia. Itsekin tahtoisin kisulin, mutta Rille on allerginen. En kyllä osaa olla kissojen kanssa. 15. Myöhään ja bussilla kotiin kaverin luota. Olen huomannut kuinka Vantaalle muutto on laiskistanut minua, sillä en jaksa lähteä mihinkään. Aina pitäisi liikkua bussilla tai junalla. Helppoa oli kun asui Helsingissä kun pystyi vaan kävelemään kaikkialle.

tammi6

16. Olen niin odottanut uutta kautta Unsolved:lle! Se ei ole supernaturals, josta pidän enemmän, mutta tämäkin on yhtä hyvä.  17. Joskus junalla on ärsyttävä kulkea mutta kiitos kuitenkin sille ettei tarvitse odottaa puoltatuntia seuraavaa. ♡ 18. Olen ihan ylpeä siitä - vaikka viime viikon salitreenit jäivät - niin olen silti salille asti päässyt. Monta vuotta siitä olen puhunut ja vihdoinkin olen sinne päässyt!

Minkälainen sinun tammikuusi oli?

xoxo
Paula

Muista käydä myös seuraamassa instagram tiliäni @pauline_xs sekä blogin omaa instaa jonne tulee ilmoitus uudesta postauksesta @paulinebeautyqueen

6 kommenttia:

 1. Moderniperhe♥ Harmi että se loppuu 10. tuotantokauden jälkeen :(

  Mari / maripulliainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki vähän harmittaa se mut tavallaa se on myös hyvä juttu. Se rupee sitte pidemmän päälle muuttumaan tylsäksi sarjaksi ja näyttelijöille se tulee olee pakkopullaa eikä mukavaa touhua. Toivon et 9 ja 10 kausi on hyviä ja et sarja saa hyvän lopetuksen. Niin ku esim. frendit

   Poista
 2. Uuu tosi kivoja kuvia! Tota McVegania ois kiva maistaa ja oonki kuullu siitä paljon hyvää. Ja ah nam, oispa meilläki lukiolla joskus tortilloja tai hampurilaisia *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Joo se oli yllättävän hyvää! Annoin Rillen maistaa sitä eikä se voinu uskoo et se oli vegaanihamppari xD

   Poista
 3. Kaunis feedi :) Toivottavasti toi kuntoilu lähtee kivasti käyntiin eikä vaan jää puheiksi sitten! Mä kyllä pudotin ihan hyvin painoa viimevuonna niiku puhelin, mutta urheilu oli jäänyt taas puheen tasolle. Ehkä myös jonain päivänä, kerään täältä inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Se on hiukan inhottavaa jos se jää, mut oon nyt ainaki ylpee itestäni siinä suhteessa et oon ainaki salille päässy :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset