Tämä haaste on nyt jonkin aikaa pyörinyt blogien keskuudessa ja ihana Erin antoi mulle jälleen yhden haasteen ja se on juuri tämä kauneushaaste. Käy kurkkaamassa hänen vastauksensa tästä ja mennään sitten mun vastauksiin. 
 photo kauneus1_zpsetw6kpsg.jpg

Varhaisin meikkimuistosi?
Ala-asteella - olikohan se 3 vai 4 luokalla - tätini toi kerran ison meikkilaatikon täynnä erilaisia meikkejä. Huulipunia, luomivärejä, ripsareita, puutereita... Ihastuin laatikon sisältöön ja käytin laatikosta olleita huulikiiltoja sekä poskipunia välillä koulussa. Muita testailin kotona, sillä meikkaaminen oli enemmän isojen tyttöjen juttu.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Mukanani kannan aina huulirasvaa, puuteria sekä ripsiväriä. Jos oon päättäny laittaa huulipunaa nii totta kai kannan myös kyseistä väriä mukanani.

Lempituoksusi?
Rakastan Victoria's Secret:n Bombshell tuoksua. Itse en kyseistä tuoksua omista, mutta äidilläni on se ja kyläillessäni suihkutan välillä muutaman kerran sitä iholleni.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi? 
Jos luomiväri ei tartu haluamallasi tavalla luomelle niin laita hiukan huulirasvaa luomelle. Se tekee luomiväristä enemmän näkyvän. Huulipuna on myös hyvä luomivärin korvike.
 photo kauneus3_zpsvm01vibz.jpg

Uusin kosmetiikkalöytösi?
Mainitsen tästä varmaan sadanen kerran, mutta tässä kuussa ostamani kaksi NYX:n huulipunaa. Tuun varmaa tosi pitkään tästä hehkuttamaan, sillä olin monta kuukautta haaveillut NYX:n tuotteista. Varsinkin näistä huulituotteista.

Ikimuistoisin virheostoksesi?
Muistan vain että se oli joku BB -voide jonka ostin ja tuote oli sävyltään aivan väärä sekä tuntui todella tahmealta iholla.

Meikkivoiteella vai ilman?
Mulla on niin hirveät silmänaluset että mun on aivan pakko käyttää jotain peittääkseni ne. Ehdottomasti siis meikkivoiteella.

Eyeliner vai kajal? 
Kajaalia en oo koskaan oikeastaan kokeillut, joten nyt vastaan eyeliner. Se täytyy kyl ottaa täs lähiaikoina testattavaks.

Tuote jota ilma et tulisi toimeen?
Niitä on nii monia mut jos on pakko valita yksi nii sanoisin peitevoide. Mieluummin elän ikuisesti rohtuneilla huulilla, näkymättömillä ripsillä sekä ilma highlighterin ihanuutta jos saan peittää tummat silmänaluset sekä välillä kasvoilleni syntyvät finnit.
 photo kauneus2_zpsvfxldz64.jpg

Haastan Be My Romeo blogin ylläpitäjän, Julian, tekemään tämän haasteen seuraavaksi.

xoxo
Paula