Edellisen blogin kanssa en kauheesti näitä "kuukauden suosikit" -postauksia tehnyt enkä nytkään lupaa et jokaisesta kuukaudesta sellainen tulisi. Aina ei löydy uusia suosikkeja ja yleensä ku löydän jonku tuotteen tai asian joka pääsee mun suosioon nii se pysyy kauemmin ku yhen kuukauden.

Helmikuun aikana löytyi kuitenkin enemmän kuin kaksi suosikkia ja ajattelin jakaa ne teidän kanssa. Kertokaa myös ihmeessä onko teillä kokemusta tässä postauksessa mainittavista suosikeistani.


TUOTTEET & TAVARAT

 photo suosikki1_zps7rzdjtnf.jpg

MacBook - Ensimmäisenä tietty pakko mainita tämä tietokone, jonka muru osti mulle eka päivä ja josta tein tänne postauksen. Oon unelmoinu ikuisuuden Applen tietokoneesta. IPhone mulla on, mutta konetta ei oo koskaan ollu. Applen tuotteet on kuitenkin todella hintavia joten ymmärsin kyllä todella hyvin ettei äidilläni ollut varaa sellaista mulle ostaa.

Jonkin aikaa koneenani toimi sitten sellainen läppärin raato, jossa ei ollut siis ruutua. Hyvin se toimi, mutta se oli enemmän kotikone. Yllätyin suuresti kun muru sanoi ostaneensa mulle MacBookin. Tiedän varsin hyvin ettei hän Applen koneista oikein pidä. Hän on selittänyt muutamaan otteeseen miksi joku toinen olisi parempi, mutta mulla toi konepuhe menee aikalailla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Nyt pystyn tekemään koulutöitä koulussakin omalla koneella. Kivempi muutenkin viettää hypärit viereisessä kahvilassa oman koneen ääressä kuin koulun tietokoneluokassa.

 photo suosikki2_zpsyoczs98a.jpg

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Hoitoainesuihke - Äiti osti mulle tän ja suositteli käyttää sitä sen jälkeen kun mun tukka oli kokenut sen hirveän "tapaturman". Tää Schwarzkopf:n hoitoainesuihke on auttanu mun hiukan kärsineitä latvoja tosi paljon. Suihke onki tarkotettu kuiville ja rasittuneille hiuksille. Tykkään myös ite tosi paljon sen tuoksusta.

Ajattelin muutenki tässä kuussa hiukan perehtyä enemmän omien sekä hiusten hoitoon ylipäätänsä, sillä hain viime kuussa hiusalalle ja olisi hyvä tietää jotakin jos pääsen opiskelemaan ensi syksynä.

 photo suosikki3_zpsqkwf7fik.jpg

Chromecast - Muru on puhunu tästä chromecastista tammikuusta asti ja viime kuussa sitten käytiin se ostamassa Clas Ohlson:lta. Mulla ei aluksi ollu harmainta aavistustakaan että mikä tuo oikein oli, mut aika nopeesti tajusin sen. Chromecastin pystyy liittämään esim. puhelimeen wifillä ja sen avulla voi sitten katsoa Netflixiä tai Viaplayta telkkarin kautta. Siihen pystyy myös yhdistämään youtuben tai spotifyn ja kuuntelemaan musiikkia. Tosi kätevä. Tykästyin myös siihen et jos yhdistää puhelimen siihen ja kattoo jotain sarjaa esim. Netflixsistä nii voi silti selailla puhelimella vaikka instaa tai lähetää snäppejä sekä puhumaan puhelimessa jos joku soittaa.


MUSIIKKI
Bebe Rexha - Ihastuin tähän albumiin All Your Fault: Pt 1 sekä kyseiseeen artistiin. En oo oikeestaan hänen kappaleitaan kuunnellu aikasemmin, mut kertahan se on ensimmäinen. Tätä nyt oon kuunnellu aika paljon viime kuun aikana.


SARJAT

 photo dropdeaddiva_zpsocppf1iq.jpg

Drop Dead Diva - Viime keväänä aloin kattoo tätä sarjaa, mut se jäi mulla vähän kesken. Jäin kakkos kauteen. Aloin nyt sitten ton Chromecastin tultua kattomaan tätä uudestaan ja oon melkeinpä ahminu koko sarjan loppuun. Tässä sarjassa tykästyin siihen miten Kim on aluksi todella ärsyttävä narttu, mutta muuttuu sitten samaistuttavaksi. Hänen suhteensa Janeen tai no Debiin ei muutu missään vaiheessa, joka myös tekee hahmosta kiinnostavan. Musta on kiva että sarjan tekijät ei vaihda Kimin mielipidettä Janesta, vaikka hahmo kasvaa luonteeltaan hiukan erilaiseksi. Sarjan loputtua ymmärsin sen olevan suuri rakkaustarina. Paljon käänteitä, ylä ja ala mäkiä, mutta jos rakkaus on aitoa niin edes kuolema ei voi olla esteenä onnelliselle lopulle.

 photo screamqueens_zpslgybeysw.jpg

Scream Queens - Oon kuullu tästä, nähnyt muutaman lyhyen klipin ekasta jaksosta ja heti ku näin tämän sarjan ilmestyneen Viaplay:n niin ryntäsin heti katsomaan minkälainen se oli. Oon melkeenpä aina pitäny Emma Robertista näyttelijänä ja ihastuin siihen miten hänen näyttelynsä muuttui erilaiseksi American Horror Story -sarjan myötä. Näyttely oli hyvää tässäkin ja pidin sarjan juonesta sekä hahmoista. Jäi kyllä mietityttämään et miks Chanel 3 käyttää noita korvalappuja. Kuuluu tyyliin, mut tyhmältä näyttää mun silmään. Muuten tyttöjen asut on aikas kivoja tässä sarjassa.

Mitkä pääs sun suosikkeihin helmikuussa?

xoxo
Paula