MAANANTAIFIILIS ♥ FLUNSSASSA

 photo kipea2_zpsi42ypjtp.jpg

 photo tv_zpscpdnrxvf.jpg

Moikka! Tämä taitaa olla ihan ensimmäinen postaus joka sisältää vain kuulumisia, jonka tänne laitan. Tän blogin kanssa oon tehny asiat eri tavalla kuin edellisten. Mulla on kovakantinen vihko ja sinne oon laittanu ylös kuukauden päivät ja tulevat postaukset. Kaikki postaukset oon siis sunnitellu etukäteen ja annan kaikkien tekstien muhia ainakin sen kaks päivää ennen julkasua.

Tätä postausta en suunnitellut, sillä kipeäksi tulemista ei voi pättää ja harvoin sen voi estää. Viime viikon tiistaina mulle nousi yks kaks kauhea kuume ja sen jälkeen olinkin seuraavat päivät flunssassa. Ihmettelin suuresti kuumeen nousua, sillä mulle ei koskaan kuume nouse kun oon flunssassa. Noh, kerta se on ensimmäinenkin. Vietin siis aika paljon aikaa sohvalla tai sängyllä makoille peittoon kuitenkin kääriytyneenä. Melkein viikko on kulunut ja oloni on hiukan parempi. Oon kuitenkin aikalailla räkäpapereiden ympäröimä.

Laitoin nyt täksi aamuksi herätyskellon soimaan, sillä tarkoitus oli mennä kouluun. Viime yön nukuin kuitenkin tosi huonosti - koko ajan yskien ja niistäen - ja herätyskellon soidessa mun olo oli aivan hirveä. Oli kuuma, yskitti sekä niistäminen jatkui ja nyt jopa mun päätä hiukan särkee. Kurkkukin mulla on kauheen kipeenä. Kauheeta nielasta.
Mulla on tosi huono vastustuskyky ja oon kipeänä aika useesti talvisin. Kipeänä mun aika menee usein vaan sohvalla makoillen, sarjoja katellen ja jotain kuumaa juomaa hörppien. Jos sarjat käy liian tylsiks nii sit otan koneen syliin ja alan kirjottaa. Tarinoita tai tulevia postauksia. Nyt oon myös täytelly mun Bullet Journalia, jonka alotin pari viikkoo sitten. Jos teillä on jotain postausehdotuksia nii otan niitä nyt kyllä vastaan. Tässä kipeänä ollessa on aina ylimääräistä aikaa.

Kipeenä on hirveetä olla, mut ainoastaan sen vuoksi että olo on aivan kauhea. Ei siinä oo mitään hirveetä että saa makoilla ja ottaa rennosti. Musta on ihanaa ku muru välillä hoivaa mua. Vaikka sillä on sata kertaa parempi vastustuskyky kuin mulla nii silti pelkään että tartutan tän flunssan siihen. Toivotaan etten tartuta muita ja toivottavasti oon terve perjantaihin mennessä. Lähden kavereiden kanssa nimittäin Ruotsin risteilylle. Poden muutenki aina merellä pahoinvointia ja ei olis kiva olla flunssassa siellä.

Mitä te yleensä teette kun flunssa iskee? Miten muuten teidän maanantai on lähteny käyntiin?

xoxo
Paula

7 kommenttia:

 1. Mäkin sairastuin viikonlopuksi kovaan flunssaan, mutta nyt tauti on menossa ohi. Toivottavasti säkin paranet pian, nää flunssat on kyllä tosi ikäviä! :-(
  Viikonloppu menikin levätessä ja leffoja katsellessa. Hyvä syy pitää leffa-tai sarjamaratoni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina vihannu flunssaa. Niistäminen on niin ärsyttävää ja varsinkin nyt kun mulla on septum nii kiva koko ajan tarkistella ettei räkää jää siihen.
   Varmaan flunssan ainoa paras puoli :D

   Poista
 2. Paranemisia! ♥ Mulla on ollut sellanen krooninen pieni nuha jo kuukauden, mutta en oo vieläkään tullut kunnolla kipeäksi. Kipeenä pidän aina Disney-maratonin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Disney-maratonit on kyl aina hyvä idea :D

   Poista
 3. Paranemisia sinne! Täällä myös yksi flunssainen, hyvä kun ääntä lähte..

  VastaaPoista
 4. Voi harmi, kuulostaa tosi pahalta tuo flunssa :/ Pikaista paranemista, toivottavasti pystyisit nauttimaan risteilystä! Itse juon flunssassa Posivil Zink -juomaa, joka sisältää paljon sinkkiä ja c-vitamiinia. Se ainakin tuntuu auttavan, kunhan sitä juopi pari-kolme kertaa päivässä. Apteekista sitä saapi :)

  VastaaPoista
 5. Paranemisia <3 Jos mulle iskee flunssa niin tykkään vaan makoilla ja katsella lemppari sarjoja, snäppejä ja youtube videoita. Välillä hörppii vähän teetä ja popsii särkylääkettä niin kyllä se siittä, pikkuhiljaa :)

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset