PIENIÄ OSTOKSIA

Tiistait on mulle tän nelos jakson aikana vapaapäiviä, sillä mulla ei oo kursseja. Tänään heräsin aikasin ja lähdin 9:51 junalla kohti stadia. Oon jo jonkin aikaa halunnu käydä H&M Home kaupassa - pyörin tässä pienessä kaupassa varmaan yli tunnin miettien mitä tarvitsen -ja päädyin myös käymään sitten muuallakin. Aattelin näyttää teille mitä nyt tuli ostettua.

 photo ostos1_zpsy9e0fclc.jpg

Suihkuverho, H&M Home, 17,99€
Mietin pitkään ostanko suihkuverhon vai ihan verhot. Siellä oli sellaset ihanat missä oli vihreitä lehtiä. Se maksoi vaan 30€ ja mulla on jo verhot joten päätin ostaa nuo suihkuverhot. Niitä oli erilaisia. Yhdessä oli papukaijoja ja toisessa kuva sademetsästä. Perus valkoinen ja mustakin löytyi, mut tää sopi eniten mun silmään.

 photo ostos2_zpsdvksat2x.jpg

Ananas tyynyliina 7,99€ ♡ Apinat & Palmut tyynyliina 9,99€ 5€ ♡ Paljetti tyynyliina 9,99€ 5€
Kaikki H&M Home
Musta toi apina tyynyliina oli jotenki hauskan näkönen joten se oli pakko ostaa. Muitakin hienoja löytyi mut se oli ainoo hieno joka oli alennuksessa. Tuo paljetti tyynyliina on kokoa 40X40 ja mun täytyi siis ostaa myös tyyny joka siihen sopi. Sen kokoinen tyyny maksoi 5,99€. 

Ajattelin tuoda sisustukseen kultaa, vaaleanpunaista ja vihreää. Vessan sävyt ajattelin pitää sinisenä. Keittiön värejä en oo vielä hirveesti ajatellu, mut oikeiden tekstiilien tullessa kohdalle kyllä sekin sitten löytyy.

 photo ostos3_zpsghovhgn4.jpg

Juomapullo, Monki, 10€
Oon pitkään jo halunnu ihan juomapullon. Aina ei jaksa ostaa juotavaa kaupasta ja juomapullosta on mun mielestä kivempi juoda vettä. Samoin ku pillinki kanssa. Mietin tämän ja keltaisen pullon väliltä, mut valitsin tän sillä ne kuvat siinä keltasessa ei ollu oikee mun mieleen. Värinä se olis ollu kiva.

 photo ostos4_zpsfzcmfik2.jpg

Tuikkukynttilöitä 12kpl tuoksu, H&M Home, 2,99€
Huomasin vasta kotona et nää oli tuoksukynttilöitä. Ihastuin vain tohon vaaleanpunaiseen väriin - joka siis on se väri jota sisustukseeni tahdon tuoda. Nappasin nämä vain nopeasti kassalla enkä lukenut tekstiä. Tuoksu on onneksi hyvä. En kyllä kauheasti tuoksukynttilöistä pidä, mutta näitä en ajatellut muutenkaan paljoa poltella.

 photo ostos5_zpsrl8ugbcw.jpg

L'Oréal ParisColorista Spray, 7,90€ ♡ NYX Extracreamyround Huulipuna, 5,90€ ♡ NYX Soft Matte huulivoide 8,50€
Kaikki Helsinki Sokos
Vaikka hiukseni kärsivätkin viime kuussa niin ajattelin silti kokeilla tätä Colorista tuotetta. Tahdon kokeilla vaaleanpunaista ja tää yhden päivän kestävä väri on hyvä tapa kokeilla. Enkä oikein usko että hiukseni kärsivät tästä, sillä uskon tämän olevan aika samanlaista kuin vappuväri. Sen näkee sitten. Toivon myös ettei tää pullo lopu yhdellä kerralla.

Nämä ovat kaksi ensimmäistä NYX tuotettani. Vietin monta minuuttia sillä paikalla minne nämä tuotteet oli asetettu. Käteni oli värjäytynyt huulipunasta kun niin montaa eri väriä olin kokeillut. Niin monta eri väriä olisin halunnut, mut päädyin näihin kahteen. Huulipuna on sävyssä 629 ja huulivoide sävyssä 03 Tokyo. Tiedän ainaki mitä ensi kerralla ostan kun käyn jälleen tällä ihanalla osastolla.

 photo ostos6_zps0ewziita.jpg

Puhelimenkuori, 5,99€ ♡ Tarrat, 5,99€
Molemmat H&M
Tarkoitus oli ostaa ihan vaan nuo tarrat joita olin hetken katsellut. Tuo yksisarvispuhelinkuori osui vain silmääni enkä voinu jättää sitä kauppaan. Niin söpö se oli. Tarrat laitoin koneeseeni. Niillä saa kivasti persoonallistettua tylsän näköistä konetta. Nyt ne onkin asetettu paikoilleen. Tuon "Brunch Club" -tarran ajattelin laittaa jonnekin keittiöön. Se jotenkin sopisi sinne. Pitää vielä keksiä paikka sille.

Mitä värejä sä käytät sisustuksessa tai tahtoisit käyttää? Mitä mieltä itse oot NYX:n tuotteista? Onko sulla kokemuksia noista Colorista tuotteista?

xoxo
Paula

15 kommenttia:

  1. Toi ananastyynyliina on ihana!! 💗 Muutkin kivoja ostoksia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ite ihastunu ananakseen - niiku moni muukin. Meinasin ostaa sellasen banaani tyynyliinan, mut tausta oli musta eikä se näyttäny oikeen kivalta.

      Poista
  2. Oii noi tyynyliinat näyttää tosi kivoilta! Ihania ostoksia.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tyynyliinat oli ihania siel, mut noi nyt lähti vaa mukaan :D

      Poista
  3. Ihania juttuja oot löytänyt!! Toi suihkuverho varsinkin on tosi hauska. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siel kaikki tekstiilit oli jotenki ihania :D
      Laitoin ton suihkuverhon hetki sit paikoilleen ja muru sano suihkun jälkeen: "Heti tuli kodikkaampi olo vessaan. Ei oo nii tyhjää enää."

      Poista
  4. Ihania ostoksia! :) Mun pitäisi kyllä mennä ostamaan vähän uusia kynttilöitä ja .. kaikkea muutakin :D
    Tosi hauska suihkuverho!

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin et olisin ostanu enemmänki kynttilöit mut tuol H&M Home kaupas on enimmäkseen tuoksukynttilöitä ja mua muutenki pelottaa etten polta niitä.

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Varsinkin noi tyynyliinat on kivoja. :)
    Mä vaihdoin ihan vasta sisustusta keväisempään suuntaan ja sieltä löytyy tällä hetkelle vaaleanpunaisen ja mintunvihreän sekä vähän vaaleanvihreän sävyjä. ♥

    http://homeandstylebye.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin just iteki et vois lisätä mintunvihreetä. Se on jotenki ihana väri :D

      Poista
  6. Noi kuoret on kyl nii söpöt. Ei tollasii voi vaa jättää kaupaan :D

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia! Varsinkin nuo tyynyliinat! <3
    http://nataliealexandras.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M Home:ssa oli nii paljon ihania tyynyliinoja et olisin halunnu ottaa kaikki mukaan :D

      Poista
  8. Ihania löytöjä :) Löydän itseni aika usein myös pyörimässä H&M Home:ssa, siellä vaan on niin paljon kaikkea!

    http://hannavahlroos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käyny varmaan 3 vai 4 kertaa siellä ja tää oli eka kerta ku oikeesti tarkotus oli ostaa mitään ja ostin. Muina kertoina oon menny vaa kaverin mukana. Nyt päätin et sieltä ostan kaikki tekstiilit joita kotiini tahdon :D

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset