NOT A TEEN ANYMORE

 photo bd1_zpsrmzibc0k.jpg

 photo bd3_zpsiqgbgfty.jpg

 photo bd5_zpsptsnb85m.jpg

 photo bd4_zpstur46bpn.jpg

 photo bd2_zpszzcmqhuu.jpg

 photo bd6_zpssany1ymd.jpg

20 -vuotta sitten putkahdin tähän maailmaan ja juuri Suomen rajojen sisäpuolelle. En voi todellakaan uskoa sitä äitinikään tavoin että oon jo 20. 158 senttiä pituutta, melkeen 45 kiloa ja kasvot sekä ääni kuin lapsella. Silti kaikki se on totta.

Mietin pitkään miten juhlistaisin synttäreitäni. Kenties pitäisin juhlat niin kuin sillon kun täytin 18. Päätin kuitenkin mennä ihan perus kakkukahveilla. Leivoin lauantaina kakun k-kaupan sivuilta löytämäni ohjeen mukaan. Muutaman asian muuttaen. Kakku olisi pitänyt kostuttaa kahvilla, mutta tein sen sekamehulla. Kuulosti musta oikealta. Vadelmia kakussa ei myöskään mainittu. Se oli täysi suklaakakku. Muuten menin ohjeiden mukaan paitsi kostutuksen ja koristelun kanssa.

Lauantaina oltiin oltu kahden kaverin kanssa baarikärpäsessä pikkuisen juhlistamassa synttäreitä. He olivat ostaneet mulle nuo ilmapallot. Murulle olin vannottanut että hankin ne mutta unohdin. Nämä kaverit olivat kuitenkin ihanasti muistaneet että olin haaveillut samallaisista palloista silloin kun täytyin 18. Molemmat kaverit joiden kanssa bk:ssa olin tulivat luokseni, mutta toinen tuli auttamaan hiukan asuntoni pikkuisessa koristelussa ja lähti aikaisin kotiin väsymyksen ollessa liian suuri.
Kutsuin siis 7 ihanaa ystävääni, mutta kaksi ei tullut ja yksi lähti hiukan ennen muiden tuloa. Tyttöjen kanssa puhuttiin, syötiin kakkua, keksejä ja sipsejä sekä pelattiin muutama erä "20 kysymystä" nimistä peliä. Murukin pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan tämän konkkaronkan, jonka kanssa vietin aikani niin yläasteella kuin lukiossa. Hän tosin pelasi koko sen ajan overwatch nimistä peliä, kun tytöt olivat kylässä. Ei se ketään kuitenkaan haitannut. Välillä hän yhtyi keskusteluun ja illan lopulla otti jopa ystäväni polaroid kameralla meistä kuvan.
Tytöt olivat olleet myös ihania ja ostaneet mulle shamppanjan - jossa oli kultahippuja - sekä yli suuren viinilasin. 

Päivä oli ihana ja koko viikonloppu oli ikimuistoinen. Paljon erilaisempi syntymäpäivä kuin mitä olin suunnitellut, mutta ihanampi. Odotan innolla mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Paljon te täytätte vuosia tänä vuonna? Miten ajattelitte juhlistaa sitä?

xoxo
Paula

17 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta ja niin kauniita kuvia!! Mä täytän syyskuussa 20-vuotta enkö osaa yhtään ajatella itseäni näin vanhaksi. Pientä ikäkriisiä pukkaa, mutta eiköhän tää tästä. Kiitos inspiraatiosta, tollaset pallot on ainakin pakko hankkia omiin juhliin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en koristeita ostanut, mut kaverilta sain serpenttiiniä. Ne ja noi pallot oli kiva lisä, eikä oikeestaan kauheesti koristeita tarvii edes mun mielestä hankkia. Noi pallot itsessään jo kertoo mistä on kyse :D
   Mä en osaa vieläkään uskoa et oon 20 ja varmaan tuun seuraavat pari kuukautta kirjottaa mun iän silti luvulla 19 xD

   Poista
 2. Oi unohdin kokonaan, paljon onnea! ❤ mistä noita palloja saa? Oon monesti miettiny, että olis siistejä muttei mitään hajua mistä sellaisen ostaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos♥ Kaverit oli ostanu ne muistaakseni helsingin forumissa olevasta pilailupuodista. En muista paikan nimeä mut taisi alkaa B kirjaimella. Siellä ne oli myös sitte täyttäny noi pallot.

   Poista
 3. Paljon onnea! ♥
  Itekkin täytin viime kesänä pyöreät, mutta silti tunnen itteni ihan samaks mimmiks, kuin silloin 18-kesäsenä, enkä itteäni aikuseksi laske sitten millään :D.

  http://tarunmaailmassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ei sitä kyl nyt tunne itteensä yhtään sen erilaisemmaks ku viikko sitten.

   Poista
 4. Paljon onnee! :)
  Vitsit tollaset ilmapallot olis todella hienot toukokuussa, kun lähtee viimeinen teini vuosi käyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ihailen noit palloi aina kaikkien synttärijuhlissa ja oli kyl tosi kiva et kaverit muisti mun halunneen tollaset :D Ne on kyl niin kiva lisäys

   Poista
 5. Oi nuo kuvat ovat niin nättejä ja iloisia! Tuollaiset pallotkin olisivat aivan ihanat. Paljon onnea vielä kerran!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olisin ottanu enemmän kuvia, mut puhuttiin niin paljon et se unohtu suurimmaks osaks ajasta :D

   Poista
 6. Superisti onnea sinulle Paula!♥ Ihanat kuvat tässä postauksessa :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, upee banneri ja upee sinä ❤ Sun viikonloppu ja synttärit kuulostaa oikein ihanalta! Ite täytän marraskuussa 21 (!!!) Miks pitää vanheta... Meillä on aina ollut tapana järjestää bileet, oli sitten kenen synttärit tahansa niin eiköhän marraskuussa taas tuu juhlittua :D Noh onneks siihen on vielä aikaa, niin kerkee toipumaan noista viime viikonlopun synttärikemuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana :3
   Onneks se vanheneminen ei tapahdu kuitenkaa nii usein, et on se yli 300 päivää sitte seuraavaan :D

   Poista
 8. Paljon onnea sulle! Sun synttärit kuulostaa kivalta! Ite täytän elokuussa 21 ja mullakin on vaikeuksia tajuta että oon jo näin ''vanha''. Tuntuu että monella samanikäisellä tutulla on jo lapsi ja talo... Mä vaan en ymmärrä mihin elämässä on niin kiire koska eihän me vielä todellakaan vanhoja olla :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset